Yalvarırım yardım edin :(

Mutluluk61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2017
355
110
33
Sorunum kocamla. 19 yaşındyım eşimle aramızda 8 yaş var ve bi kızım var 8 aylık.
Kızım doğdu doğalı kocam benden cok uzaklaştı sürekli kavga ediyoruz hemen her şeyde bana şiddet uygulamaya çalışıyor. Beni sürekli kısıtlıyor. Bana diyor ki kendi ailenden kimseye cocugun fotosunu atmayacaksın nazar ediyorlar. Ama kendi tarafından herkese yolluyor. Whatsap kullanmama izin vermiyordu en sonunda açtım açalı daha dört gün bile olmadı. Bu gün bana mesaj atıyor ben sana demedim mi Profiline yazı yazmayacaksın. Zaten kendi fotomu falan da koymama izin vermiyor.
Dün mutfağı toplarken üzerime çamaşırsuyu değmesin diye üzerimi çıkardım atletle temizliyordum geldi bana kızdı demedim mi ben sana bu şekilde evde durmayacaksın diye.
Bunlar en basiti hamileyken bana iki sefer boşol dedi. Bana Anneme babama herkese küfürler ediyor. Cinsel anlamda benden cok uzak iki üç hafta geçiyor yanıma gelmiyor. Beni aldatıyor musun diye soruyorum bana diyor ki ben günah işlemem gider ikinciyi alırım. Bu gün de bana diyor ki seni babanın evine bırakmamak için zor sabrediyorum katılabilecek kadın değilsin. Söyleyin ne yapayım cok yoruldum her akşam kavga ediyoruz her akşam ağlıyorum çok yoruldum
Biraz karışık olmuş olabilir kusura bakmayın

Çok mu aradınız bu hanzoyu Allah aşkına?
19 yaşında hem evli hem çocuklu ne demek yahu?
Canıma minnet de boşan , bak hayatına önüne. Bu adama ömür heba edilir mi.
İkinciyi alırmış dangoz.
Nişanlıyken cok ilgiliydi cok seviyordu beni çocuk olduktan sonra böyle oldu

Nerden buldun bunu bir de çocuk yapmışsın... Yaşın da küçük bu adamı bulunmaz hint kumaşı sanmışsın galiba bence boşan.
Bilmiyorum ben cok sevdim hala da seviyorum kaç sefer boşanacahım senden dedim ama kızım var yapamıyorum cok üzülüyorum o ne olacak diye

O bana öyle deyince bende dedim ben gidiyorum cocugu da sana bırakıyorum sen beni bu şekilde tehdit edemezsin diye. Bana diyor saçma sapan işler yapma
bebeğini bırakma sakın..onuda al git..ya düzelsin yada boşan canım..aklını kullan..ömür bu şekilde geçmez..

Sen neden bu kadar ufak yaşta kendinden bu kadar büyük hiç tanımadığın bi adamla evlenip acele acele çocuk yaptın
Eşimi tanıyordum uzaktan akrabamız sürekli gidip gelirdik birbirimize nişanlıyken böyle değildi sürekli ilgiliydi hediyeler alırdı çiçekler alırdı. Güzel sözler söylerdi nasıl bu hale geldik anlamadım

İşim yok evleneceğim diye liseyi üçüncü sınıfta bıraktım. Aileme anlatsam hemen şu an gelir alırlar beni buradan
O zaman anlatmalısın. Zira şiddetin her türlüsünü görüyorsunuz. Bir dahakine sizi dövdüğü zaman gidin sağlık ocağına dayak yediğinize dair bi belge bişey alın ve ailenizin yanına gidin. 3 günlük dünya üzülmeye değer mi

Kaç yasında evlendin yazık etmişsin kendine bu yasta çocuk bide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…