Yalvarırım yardım edin :(

Eşim hem cok seviyor hem cok kıskanıyor ve cok stresli sinirli yapıyor kırıyor döküyor ondan sonra ben sinirliyken dedim sinirliyken ettim diyor. Bilmiyorum belki de ben cok merhametliyim
Evet şimdi anladım eşinin ruh hali çok karışık muhakkak kafasında sana anlatamadığı bir şeyler olmalı seni sevmediği için yaptığını sanmıyorum ama diğerlerine de katılıyorum senin değerini para ile ölçtürme kimseye ne olursa olsun maddi şeyler seni mutlu etmeyecek gece içine sinneyecek ben bari bir uzmandan yardım alın derim

Ben ona kanmadım. Adım atıyor düzelmek için onu kastedİyorumn

Çok teşekkür ederim yorumun için

Çok kızıyorum bu tarz konulara. Çok yazık...

19 yaşında 8 aylık bebeğiniz var. Hangi ara evlendiniz hangi ara bebek yaptınız? Okuyup üniversite hayatı yaşayacakken, meslek sahibi olacakken ev, eş, bebek sorumluluğu yükşenmişsiniz birde seviyorum, aşığım diyorsunuz. Allah akıl fikir versin genç kızlarımıza ne diyim.

Siz kendinize böyle bir hayatı hak görüyorsanız, biz size ne diyelim ?
+1 sesini çıkarmıyorsan kendine bunu hak görüyorsun maalesef. Kızım sen daha 19 yaşındasın 8 aylık da bir bebeğin var demek ki 18 hatta 17 yaşında evlenmişsin. Niye üniversite sınavlarına girmedin, okumadın, hayatını yaşamadın? Bir soru daha var niye evlenmek için niye bu kadar geç kaldın?

Ben de çok sinirleniyorum böyle konulara yahu müstahak dememek için, birilerini kırmamak için zar zor duruyorum.

Bilmiyorum ben cok sevdim hala da seviyorum kaç sefer boşanacahım senden dedim ama kızım var yapamıyorum cok üzülüyorum o ne olacak diye
Boşan git annenin evine. Sonra da üniversite sınavlarına hazırlan 2 yıllık bile olsa bir yer kazanmaya çalış. Hayatını yaşamak istiyorsan tabii.

Gidin.gidin gitmesine de cocugunuzu da alin tabi ki yaniniza. Bu kisiyle 1 dk daha ayni evde kalmamalisiniz. Nasil gururunuza yediriyorsunuz onca lafa mudahaleye ragmen ayni yataga yatmayi?

çok sıkıntılı bir durum 19 yasında evli ve bir çocuğun var Allah yardımcın olsun ne diyeceğimi bilemedim

BOYLE BIR YOBAZI COK MU ARADIN MERAK ETTIM EVDE BILE GIYDIGINE KARISIYOR . EV ORTAMI OZELDIR ISTERSEN CIPLAK GEZERSIN BEN 19 YASINDA EVLENDIM 3 YIL OLDU TAM BUGUN ESIM IYI BIR INSAN OLMASINA RAGMEN ERKEN EVLENDIGIM ICIN PISMANIM 22 YASINDAYIM SUAN HALA HAYATIMIN BAHARINDA SAYILIRIM KI SEN EN GUZEL ZAMANINDASIN BOSAN OKULUNU BITIR VE OZGURLUGUN TADINI CIKAR. SENI KISITLAYAN HER TURLU YOBAZDAN DA UZAK DUR OMRUN BOYUNCA CANIM

Canım çok üzüldüm durumuna Allah yardımcın olsun bende senin olayına benzer şeyler yaşadım şimdi baba evindeyim bnimde 1 kızım var eşimle boşanma aşamasındayız. Allah bizlere yardım etsin sabır versin inşallah

Hamileyken vurmuştu ilk çok konuştum evi yıktım kavga çıkardım yeminler ettim bi daaha bana vurmayacaksın diye ama yine vurdu şimdi en ufak bi tartışmada bana eline ne gelirse sallıyor
Bende hamileyken eşimden şiddet görmüştüm. Allah ıslah etsin eşinizi. Islah olmuyorsada tez zamanda kurtarsın

Kadın sığınma evlerindeki şartlar çok zor ya inşallah oraya gitmesine gerek kalmaz inşallah ailesi destek çıkar

Bazı eşler tazminat vermemek için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar

Kesinlikle boşanmalı eşi düzelmez daha da kötüye gider. Ailesi destek olmazsa boşanmakta çok zor. Kadın sığınma evleri diyoruz ama bi gidin bakalım ne kadar dayanırsınız. Hele ki istanbuldaki sığınma evlerine

Aynen öyle

Çok doğru dediniz. Delil toplamalı

Değişmiyorlar daha da kötüye gidiyorlar. Böyleleri kadını bi eşya gibi görmekte kadın onun malıdır kadını evde türlü cefalara koyup dışarda kendilerine sefa sürmekteler. Çok gördüm böylelerini.

bu zihniyete sahip biri olarak zaten hak ettiğiniz hayatı yaşıyorsunuz
devam
ben yetiştirdiğiniz ve onların etkileyeceği çocuklara üzülüyorum sadece
+1
aynen konu sahibi kocacığın seni çok sevdiğinden dolayı dövüp aşağılıyor. güle güle kullan ve tak "kes sesini otur oturduğun yere" anlamındaki hediyelerini... aynen aynen düzelecek o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…