- 26 Mart 2017
- 585
- 377
- 18
- 38
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Evet şimdi anladım eşinin ruh hali çok karışık muhakkak kafasında sana anlatamadığı bir şeyler olmalı seni sevmediği için yaptığını sanmıyorum ama diğerlerine de katılıyorum senin değerini para ile ölçtürme kimseye ne olursa olsun maddi şeyler seni mutlu etmeyecek gece içine sinneyecek ben bari bir uzmandan yardım alın derimEşim hem cok seviyor hem cok kıskanıyor ve cok stresli sinirli yapıyor kırıyor döküyor ondan sonra ben sinirliyken dedim sinirliyken ettim diyor. Bilmiyorum belki de ben cok merhametliyim
Ben ona kanmadım. Adım atıyor düzelmek için onu kastedİyorumnBen senden birşey anlamadım arkadaş burda herkes vicdan yapıyor üzülüyor birşeyler yazıyor şikayet ediyorsun sonra iPhone’u 7almış 5taş almış onları aldı he tamam bütün hakaret küfürler hal oldu yani her insanın duruşu olmalı hayatta duruşunuz yoksa eşinizde dahil herkes sizi ezer
Çok teşekkür ederim yorumun içinEvet şimdi anladım eşinin ruh hali çok karışık muhakkak kafasında sana anlatamadığı bir şeyler olmalı seni sevmediği için yaptığını sanmıyorum ama diğerlerine de katılıyorum senin değerini para ile ölçtürme kimseye ne olursa olsun maddi şeyler seni mutlu etmeyecek gece içine sinneyecek ben bari bir uzmandan yardım alın derim
+1 sesini çıkarmıyorsan kendine bunu hak görüyorsun maalesef. Kızım sen daha 19 yaşındasın 8 aylık da bir bebeğin var demek ki 18 hatta 17 yaşında evlenmişsin. Niye üniversite sınavlarına girmedin, okumadın, hayatını yaşamadın? Bir soru daha var niye evlenmek için niye bu kadar geç kaldın?Siz kendinize böyle bir hayatı hak görüyorsanız, biz size ne diyelim ?
Ben de çok sinirleniyorum böyle konulara yahu müstahak dememek için, birilerini kırmamak için zar zor duruyorum.Çok kızıyorum bu tarz konulara. Çok yazık...
19 yaşında 8 aylık bebeğiniz var. Hangi ara evlendiniz hangi ara bebek yaptınız? Okuyup üniversite hayatı yaşayacakken, meslek sahibi olacakken ev, eş, bebek sorumluluğu yükşenmişsiniz birde seviyorum, aşığım diyorsunuz. Allah akıl fikir versin genç kızlarımıza ne diyim.
Boşan git annenin evine. Sonra da üniversite sınavlarına hazırlan 2 yıllık bile olsa bir yer kazanmaya çalış. Hayatını yaşamak istiyorsan tabii.Bilmiyorum ben cok sevdim hala da seviyorum kaç sefer boşanacahım senden dedim ama kızım var yapamıyorum cok üzülüyorum o ne olacak diye
Canım çok üzüldüm durumuna Allah yardımcın olsun bende senin olayına benzer şeyler yaşadım şimdi baba evindeyim bnimde 1 kızım var eşimle boşanma aşamasındayız. Allah bizlere yardım etsin sabır versin inşallahSorunum kocamla. 19 yaşındyım eşimle aramızda 8 yaş var ve bi kızım var 8 aylık.
Kızım doğdu doğalı kocam benden cok uzaklaştı sürekli kavga ediyoruz hemen her şeyde bana şiddet uygulamaya çalışıyor. Beni sürekli kısıtlıyor. Bana diyor ki kendi ailenden kimseye cocugun fotosunu atmayacaksın nazar ediyorlar. Ama kendi tarafından herkese yolluyor. Whatsap kullanmama izin vermiyordu en sonunda açtım açalı daha dört gün bile olmadı. Bu gün bana mesaj atıyor ben sana demedim mi Profiline yazı yazmayacaksın. Zaten kendi fotomu falan da koymama izin vermiyor.
Dün mutfağı toplarken üzerime çamaşırsuyu değmesin diye üzerimi çıkardım atletle temizliyordum geldi bana kızdı demedim mi ben sana bu şekilde evde durmayacaksın diye.
Bunlar en basiti hamileyken bana iki sefer boşol dedi. Bana Anneme babama herkese küfürler ediyor. Cinsel anlamda benden cok uzak iki üç hafta geçiyor yanıma gelmiyor. Beni aldatıyor musun diye soruyorum bana diyor ki ben günah işlemem gider ikinciyi alırım. Bu gün de bana diyor ki seni babanın evine bırakmamak için zor sabrediyorum katılabilecek kadın değilsin. Söyleyin ne yapayım cok yoruldum her akşam kavga ediyoruz her akşam ağlıyorum çok yoruldum
Biraz karışık olmuş olabilir kusura bakmayın
Bende hamileyken eşimden şiddet görmüştüm.Hamileyken vurmuştu ilk çok konuştum evi yıktım kavga çıkardım yeminler ettim bi daaha bana vurmayacaksın diye ama yine vurdu şimdi en ufak bi tartışmada bana eline ne gelirse sallıyor
Kadın sığınma evlerindeki şartlar çok zor ya inşallah oraya gitmesine gerek kalmaz inşallah ailesi destek çıkarMaalesef oyle de devam edicek. Sayginiz bitmis iliskinizde ki saygi sevgiden cok daha onemli. 19 yasindayim nr yaparim nereye giderim ailemde istemezse ne olur diye dusunmeyin. Birincisi aileniz size kol kanat gerecektir. İkincisi velevki gelmedi kadin siginma evlerine gidersiniz. Calisirsiniz. Mutlaka yardimci olycak birilerini bulursunuz. Asagilanmak, tehdit edilmek, siddet gormek, cocugunuzu evdeki o en yakin tehlikeden koruyamamak cok agir degil mi? Yasamak istediginiz hayat bu mu?
Bazı eşler tazminat vermemek için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlarŞiddet uygulandığında hemen git darp raporu al. Mahkemeye başvur. Tazminat iste çocuğunun velayetini iste hem dayak hem küfür hem ilgisizlik ha var ha yok boşver seni bebeginden ayirmazlar merak etme.verdigi tazminatlada git kendine ev al bebeginle mis gibi geçin hayatini
Aynen öyleAdam zaten bu karakterde bir insan sadece gerçek yüzünü çocuktan sonra gösterdi. Çünkü nisanliyjen ayrilman daha kolaydı şimdi hem evlisin hem çocuklu ayrilman daha zor. Yani adam değişmedi gercek yüzünü gösterdi sana.
Çok doğru dediniz. Delil toplamalıKocanız tam bir mağara adamı kusura bakmayın. Kaç kurtar kendini de bebeğini de.
Bebeğin kız çocuğu ise ileride ona yapabileceklerini düşün.
Sen bir mal değilsin (eşya anlamında) kimse seni gidip biryere bırakamaz.
Bence sessizce delil topla attığı mesajları vs. silme ettiği küfürleri ses kaydı al aç kaydını boşan bebeğinle bir yaşam kur.
Yaşında çok küçük evlendiğin için sana kızmalı mıyım destek mi olmalıyım bilemedim. Ailen arkanda durur mu aran nasıl durumunu biliyorlar mı?
Ahh be canım sen daha kendin çocukken ne demeye çocuk yaparsın.
Değişmiyorlar daha da kötüye gidiyorlar. Böyleleri kadını bi eşya gibi görmekte kadın onun malıdır kadını evde türlü cefalara koyup dışarda kendilerine sefa sürmekteler. Çok gördüm böylelerini.Sakin bu adama katlanma ilerde daha kotu şeyler yapacak karakterde bi adam birak annen çocuğuna baksin calis ekonomik özgürlüğünü eline al hayatini bu adama adama liften tecrübe konusuyor değişir diyede bekleme sakin
+1bu zihniyete sahip biri olarak zaten hak ettiğiniz hayatı yaşıyorsunuz
devam
ben yetiştirdiğiniz ve onların etkileyeceği çocuklara üzülüyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?