yalvarırım yardım edin

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
kızlar çok kötüyüm...sevgilimin mailene gelen saçam siteleri tıklamazdım spam diye ama şeytan dürttü bi girdim şifre var..şifreyle giriş yapılıyor..sonsuz gece diye bir yer yani sevgilim oraya üye mi girdim fotoğraf falan koymamış ne olur bişi diyin ya spamdır diyin ama nedne şifre göndermişler o zaman ve sevgilim mailene bir aydır girmemiş nerdeyse benim arada baktığımıda bilir..belkide çok eskiden mi kalmadır

Son düzenleme:

merak etme onlar reklam ya
banada geliyo onlar ve hiç bi yerde üyeliğim yok

reklam olabiliyor ay banada bi kere bir siteden gelmişti çok utanmıştım nerden buluyolar yaa sinir olmuştum .

işte kızlar ilk kez şifreli gördüm o yüzden heyecanlandım ama düşünüyorumda bence üye olmamıştur üye adıyla msn adresi @'den sonrasına kadar aynı insan çünkü

Canım aynı şey benım başıma geldi bizzat kendi başıma maillerimi kontrol edeyım dedım bır baktım senınde bahseddiğin o saçma site sonsuz gece bilmem ne diyo oraya flan üye değilim kimsede e postamın şifresını bılmez sonra üyeliği sildirdim.

ben üye felan değilim o sitelere ama mail kutumu bir görsen bilmediğim birçok o tarz sitelerden mail geliyor ben direk siliyorum artık bıkkınlık verdi ama geliyor işte yine de

O spam maillere tıklandığı anda mail kayıt bilgileri otomatik olarak o siteye geçer ve sanki üyeliği varmış gibi kayıt sayfası çıkar.
Yani sevgilinizin kaydının olmadığını düşünüyorum.

Kesinlikle tıklanmaması gerekiyor o tip mailllere.

jigolo olmak istermisiniz ? diye bana bile geliyor düşün işte. daha neler neler yazıyorlar.otomatik şifre veriyolar eğer siteye girersne o şifreyle üye olmuş oluyorsun.engellenebiliyor. ilk önce sil mesajları sonra seçeneklerden süpür de kimlik avı dolandırıcılığını ve engelleyi seç bidaha gelmez bende bitti artık sıkıntıya sokma kendini üye olmuş gibi gösteriyor

Bana geldi şifreli.Tıklamadığımı sanıyorum ama bilmemki belkide yanlışlıkla tıklamışımdır

Reklamdir ben face kayit olmadigim halde kayitliymisim gibi mailler geliyor kafadan isim soyisimde koymmuslar benle alakasi yok baska bi kac sitedende oyle rumuzlu sifreli maillerde geliyo banada esimede spamdir kesin

onlar spam merak etme beninkine de geliyo güya şifre girilmiş üye olunmuş gibi ama yok öyle bişey

canım banada esımede oyle maıller cokca gelıyor ozellıkle erkek adıyla kayıtlı maıl kullanıcılarına gelıyor sıfreyıde kendılerı yolluyorlar uyelıgıde.

kız banada gelıyor çocuğun günahını alma
spam dıye gelmıştı bı kere yanlışlıkla tıkladım üstüne sonra kapattım
bı kaç gün sonra şıfrem felan yazıyordu
kendı kendıne benı üye yapmış

sanmam hem şıfresını sana verdıyse nıye o adresıyle üyelık alsın
görceğını tahmın eder

O mail spam dır arkadaşım üye olmadıgın halde şifre de gönderiyorlar geçen gün benim mail adresimede gelmişti hemde şifresiyle beraber bende o tür mailleri engelliyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…