- 13 Kasım 2016
- 4
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi korkuuuuuuuu
-
Bu ülkede ceza almazlar, orda ne işin vardı, niye yalnızdınız diye kadını suçlarlar.Ertesi gün hapı alırdım hemen ben olsam.
Bu adamı da derhal terket seni hiç düşünmüyor. İsteğin dışı herhangi bir cinselliğe tecavüz deniyor zaten, adam senin kişisel sınırlarını çiğnemiş. Düzgün bir ülkede olsak şikayet etsen ceza alırdı.
Bu arada bildiğin cinsel saldırıya uğramışsın sen hala berkaret diyorsun ya pes!!
Ertesi gun hapi ic ... ecaneden alçaresizlikten kıvranıyorum. dün gece erkek arkadaşımla benim isteğim ve kontrolüm dışında gelişen bir olay yaşandı arkadaşlar lütfen yardım edin çok kötüyüm hiç bir tecrübem yok napıcagımı bilmiyorum ben, sinir krizinin sınırlarında dolaşıyorum.
sevişmeye başladı ittim ama karşı koyamadım , tam bir giriş olmadı , kan gelmedi, kesinlikle tam girmedi ama uç kısmına girdi sonra oraya boşaldı, uç kısmına girmiş haldeyken boşaldı.
sonra ayağa kalktığımda hani regl olunca içimizden kan dışarı çıkar ya bi anda, o şekilde spermleri içimden dışarı aktı sanki. ya ben hamile kalmış olabilir miyim deliricem deli gibi dolaşıyorum napıcam kendisine söylediğimde bakireysen hamile kalamazsın diyor ama içimden dışarı aktı çok kötüyüm. ertesi gün hapı düşündüm ama karaciğerimde kist var korkuyorum yalvarıyorum bişi diyin
+1evet olabilirsin.
güvenmeyeceğin insanlarla cinsel olarak yakınlaşma. o anda istemediğin bir şey yapmış, yani aslında bu tecavüze giriyor ama bizim hukuk sistemimizde bunu anlatamazsın.
o adamı hayatından sil ve yarın bir kadın doğum doktoruna görün. o sana gereken ilacı yazacaktır durumunu değerlendirip, kürtaj olmaktan iyidir.
düzeltme: gerçekten isteseydin karşı koyardın yorumlarınız çok çirkin olmuş hanımlar. istese tecavüze uğramazdı diyen erkekler geldi aklıma. erkeklerden bir farkınız olsun lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?