ya özür dilerim ama paylaşmak istedim. çıktığım çocuğun beni sevip sevmediğini bilmiorm. bi öle davranıo bi böle. geçenlerde çıktığı bi kız vardı. ayrılmasının sebebi de kızın sevdiği çocuk bunu tehdit etmiş. bu da hemen ayrılmış. burdan iki şey çıkarabiliyorum: tehdit edilince hemen vazgeçmiş, onu kendi isteğiyle bırakmamış.. bana bi yakın bi uzak davranıo. burda her şeyi paylaşmak istiorm. çünkü yanımda paylaşabileceğim pek kimse yok. olsa da bana yardım edecek kimse yok.. çok konuşmaya gerek yok.. yardım etmek isteyenler sorsun anlatimm :çok üzgünüm: çok umutsuz.. yalvarırım yardım edin :Saruboceq:
sorun ne ben onu anlayamadım sevdiğinden emin değilim diyosun
sen kendin söylüyosun öyleyse ayrıl gitsin
daha çok küçüksün yolun başındasın
böyle ufak tefek seviyo mu sevmiyo mu gibi konulara takılıpta kalma derim..
zaten sevdıgınden emın degılsın bır oyle ır boyle davranıyorsa...
hiç uzatma ya adam akıllı konuş...sert ve uyarıcı bır dılle nıyetını anla sevıp sevmedıgını yada...ayrıl gıtsın...
ah be güzelim bu yaşta ne bunlara takıyon. sen küçüsen sevdiğin çocukta küçüktür daha. birisi höt dese tabi korkar, kabadayılık edip külhanbeyliğimi yapsın. ortada ne ipsiz sapsızlar var. bi kız için allah korusun canındanmı olsun. çok takma emi güzelim:1hug:
off... zor bir durumdur karşında bir öyle bir böyle davranan bir insan var. bazen yakın bazen uzak oluyor. bu şekilde olan bir ilişkim vardı inan insanı çok yıpratır bu durum. benimkide eski çıktığı kızı anlatıyordu ayrılma sebepleri falan. onları dinlemek bile bazen çok acıtırdı canımı.
senin karşında korkak birini gördüm ben. dışardan gelen bir tepkiyle bırakabilmiş. acaba gerçekten tek sebep bu mu? sana bir yakın bir uzak davranmasıda acı verici arkadaşın ya o ayıldığı kızı silememiş ya da farklı sorunları var.
çok yıpratma kendini derim eğer giden o olursa arkana baktığın zaman acılardan başka birşey kalmaz. uzaktan izle kendini eğer ilerlediğiniz yol düzelmeyecek gibiyse al karşına konuş ve bir karar ver...
kaç yaşındasınız bilmiyorum ama
lütfen ağır davranın bütün erkeklere... yani
peşinden siz koşmayın ya da sürekli siz aramayın...
bakın erkek arkadaşınız eğer size soğuk davranıyorsa hiç kafanıza bile takmayın,
ve kesinlikle saplantı haline getirmeyin kendinize...
tehdit olayı çok çirkin,kim kime ne yapabilirmiş diyecektim tv de
okullarda yaşanan silahlı saldırılar aklıma geldi...
dikkatli olun ve arkadaşlarını lütfen çok dikkatli seçin...
sevgiler...
sizlere bnde bısey dansmk ıstıorum erkek arkdsmla 2.5snedır ckıoruz. bunun bnm ıstemedgım seylerı yaptgını ogrendmm kızlarla takılmalar sarmaş dolaş resımler flan ayrıldım yalvardı tekrar barıstım salak gbi ayrı duramıorum sankı acaıp bısı alıskanlık oldu galıba napıcam blmıorum 2.5 sene boyunca sureklı ayrılıklar yasandı o yaptıkları aklıma gelınce dyanamıorum en son ptesı gnu ayrıldık suan hala ayrıyız. yalvarıo yıne napıcam bılemıorum bıde son gunlerde iice sogudum elımı tutmak ıstıo tutasım gelmıo flan yardım edın
sanırım erkek arkadaşının hem nalına hem mıhına vuruyor..
korktuğu için eskisine yanaşamıyor ondan da vazğeçemiyor
sen de çantada kekliksin zaten
fazla mal göz çıkarmak hesabı el altında tutuyor..
bu durumda ne yapmak gerektiğin sana kalıyor
teşekkürler bişiler yazmışsınız en azından.. açıkçası beni daha önce incitti. herkes de bunun peşinde zatn. bende en azından acısnı almak istiorm. emin deilim tabi ama eğer beni kullanmaya çalıştıysada neye uğradığını şaşırsın istiyorm. evet çok acı hissettirio. ve bi aydır çıkıorz dha. ama biz öle ciddi ilikşi çağında deiliz. ayrıca ben çok tecrubeli deilim ama bence önce emin ol ros3 .. sevip sevmediğinden..
onu artık sevmio ya o olay geçeli çok oldu. ondan sonra başkalarıyla da çıktı. hatta o kız buna bi ara yalakalık yaptı ama o istemedi. belki de tehtd yüzündendir ama artık onu sevmediğine eminim..