Yalvarırırm YARDIM edinnn :((( test sonucu

bosphorus82

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
403
172
303
İstanbul
kızlar nolur bilenler yardım etsin çünkü çok kötü durumdayım..

7 aydır bebek istiyoruz ama olmadı maalesef 34 yaşındayım. 2 ay önce test yaptırmıştım hormnlar için

E2 39.6
Fsh 8.61
Lh 6

Prolaktin 50 dosti..x kullandım 3 haftada 7 ye düştü.

Tsh 1.28

2 aydır 2gün önce veya 2gün sonra geldi reglim ve herzamankinden daha az.2 ped anca doluyo.normalde 2.gün 4 5 ped biter ama 2 seferdir daha az geliyo. Ben normalde 28günde bir adet olurum bu iki aydır dediğim gibi günüm şaştı.bende gittim bugun tekrar test yaptırdım

Ve şokk

E2 : 50

fsh: 14.3

Lh 6

Prolaktin 27

Tsh 4.62

Bu degerler 2 ayda nasıl oldu anlamadım kaldıki tsh ve prolk. Daha 1 ay önce bakılmıştı..

Çok bunalımdayım bugun doktora gittim .vajinal ultrasonla baktı yeterli yumurtan var görünüyor dedi.amh testi verdim .salı çıkacak .o sonuca göre bi karar verecek ya yüp bebek ya tedavi diye..

kızlar nolur bilenler yardım etsin çünkü çok kötü durumdayım..

7 aydır bebek istiyoruz ama olmadı maalesef 34 yaşındayım. 2 ay önce test yaptırmıştım hormnlar için

E2 39.6
Fsh 8.61
Lh 6

Prolaktin 50 dosti..x kullandım 3 haftada 7 ye düştü.

Tsh 1.28

2 aydır 2gün önce veya 2gün sonra geldi reglim ve herzamankinden daha az.2 ped anca doluyo.normalde 2.gün 4 5 ped biter ama 2 seferdir daha az geliyo. Ben normalde 28günde bir adet olurum bu iki aydır dediğim gibi günüm şaştı.bende gittim bugun tekrar test yaptırdım

Ve şokk

E2 : 50

fsh: 14.3

Lh 6

Prolaktin 27

Tsh 4.62

Bu degerler 2 ayda nasıl oldu anlamadım kaldıki tsh ve prolk. Daha 1 ay önce bakılmıştı..

Çok bunalımdayım bugun doktora gittim .vajinal ultrasonla baktı yeterli yumurtan var görünüyor dedi.amh testi verdim .salı çıkacak .o sonuca göre bi karar verecek ya yüp bebek ya tedavi diye..
Canim pek bilgim yok ama degerlerini birden yukselten neden stres veya yedigin seyler mi acaba ilk aklima bunlar geldi
Stres yapma degerlerini etkiliyo olabilir buyuk ihtimal tup bebekten once tedavi eder ilac verir doktor ..

Canim pek bilgim yok ama degerlerini birden yukselten neden stres veya yedigin seyler mi acaba ilk aklima bunlar geldi
Stres yapma degerlerini etkiliyo olabilir buyuk ihtimal tup bebekten once tedavi eder ilac verir doktor ..

Yani hayatım güzel çok şükür ama haşimato hastasıyım ve bende aşırı sinir yapıyo herşeye sinirleniyorum hele eşim çok çekiyo benden bu yüzden :(( ve ben kahroluyorum..3gün önce regli oldugumda çok agladım yıkıldım acaba o mu yaptı .ama o zaman dr stres yaptın mı bu aralar bişeye demesi gerekmez mıydi??

Yani hayatım güzel çok şükür ama haşimato hastasıyım ve bende aşırı sinir yapıyo herşeye sinirleniyorum hele eşim çok çekiyo benden bu yüzden :KK43:( ve ben kahroluyorum..3gün önce regli oldugumda çok agladım yıkıldım acaba o mu yaptı .ama o zaman dr stres yaptın mı bu aralar bişeye demesi gerekmez mıydi??
Anladim canim . Ben nette okumustum stres hormonlari etkiledigi icin . Herseyin caresi var stres yapma ilac kullanirsin duzelir herseyin hayirlisi Allah biran once nasip eder insallah .

Back
X