• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalvariyorum Ablama Dua Edinnn O Iyi Degil

nazeli33

hayatımın anlamı oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
678
192
18
Ablam yogun bakimda hic iyi degil durumu kritik ben baska sehirdeyim yanina gitmek icin ugrasiyorum baska hastaneye sevk edilmesi lazim hastaneler durumu kritik diye kabul etmiyor lutfen duanizi esirgemeyin o benim bitanem ölürüm onsuz. :(

Allah şifa versin. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur ablacığınız. Kötü şeyler getirme hemen aklına. güzel düşün güzel olsun. Allah ablanızı sevdiklerine bağışlasın.

Allah yardımcınız olsun. Şifa bulur inşallah sizde kötü birşey getirmeyin aklınıza.

Allah yardımcınız olsun acil şifalar diliyorum..İnşallah bir an önce düzelip kavuşur size

Allah yardımcınız olsun Rabbim ablanızı size bağışlasın dualarım sizinle

Allahım size eşine ve minik yavrusuna bağışlasın ablanızı :( geçmiş olsun. Rabbim şafi sıfatıyla yetişsin ablanızın imdadına

ahh abla nede cok sey ıfade eder bılırım.
annen yokken ablan olur yanı basında hatta basın her sıkıştığında.
anennle paylasamadıgın herseyı paylasırsın herseyı ona anlatırsın
ılk dostun ılk arkadasın anne yarın herseyın
ben çorap bıle alamazdım evlenmeden once onsuz sonra sonra alıstım yınede markette ablamı bı aramadan rahat edemem hala.annem bıtanemdır ama ablamda incitanemdir.
ALLAH acıl sıfalar versın sızı diğer yarısız bırakmasın ınsallah aklıma geldıkcede dua edıcem sonucuda yarzarsanız memnun olurum

ahh abla nede cok sey ıfade eder bılırım.
annen yokken ablan olur yanı basında hatta basın her sıkıştığında.
anennle paylasamadıgın herseyı paylasırsın herseyı ona anlatırsın
ılk dostun ılk arkadasın anne yarın herseyın
ben çorap bıle alamazdım evlenmeden once onsuz sonra sonra alıstım yınede markette ablamı bı aramadan rahat edemem hala.annem bıtanemdır ama ablamda incitanemdir.
ALLAH acıl sıfalar versın sızı diğer yarısız bırakmasın ınsallah aklıma geldıkcede dua edıcem sonucuda yarzarsanız memnun olurum
Sagolun tesekkur ederim allah razi olsun

Back
X