• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalvariyorum Ablama Dua Edinnn O Iyi Degil

Rabbim şifa versin Allah onum meleğine ve ailesine bağışlasın. Ne kadar üzüldüm anlatamam içim acıdı resmen bol dua ve Yasin okuyalım bilen arkadaşlar.

Herşeye gücü yeten Allahım ablana ve bebeğine şifa versin, sağlıkla ayağa kaldırsın inşaAllah...

Rabbim acil şifalar versin inşallah.. bebeği de kendisi de sağ salim atlatsın

Rabbim acil şifalar versin inşallah.

Dogum yapti zehirlenmis acil sezeryana aldilar aksam simdi cok kotu
Rabbim şifa versin inşallah bizim bi tanıdık da zehirlenmişti yoğun bakımda kalmıştı sonra şükür iyileşip çocuğunu kucağına almıştı bol bol dua edin iyileşir inşallah

Allah sifa versin. Cok cok gecmis olsun. Durumu icin ne diyorlar? Dogumdan dolayi mi zehirlenmis? Bunu anlamadim ben.

Allah sifa versin. Cok cok gecmis olsun. Durumu icin ne diyorlar? Dogumdan dolayi mi zehirlenmis? Bunu anlamadim ben.
Hayir kendisi zaten zehirlenmis ama farkinda degilmis hastaneye gitmis mide agrisindan zaten cocugun gelisimi vs yavasti doktor zehirlendigini hemen sezeryan olmasi gerektigini soylemis sonrasi boyle simdi hala yogun bakimda fakat sabaha gore daha iyi :(

ALLAH HEPINIZDEN BUTUN DUA EDENLERDEN RAZI OLSUN. ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSIN. TESEKKUT EDERIM SIZLERE.
SUAN SABAHA GORE DAHA IYI DURUMU.. AMA HALA YOGUN BAKIMDA. INSALLAH DAHA IYI OLURDA RISKI ATLATIR.

Rabbim herkese yardım etsin. ablaniza da acil şifalar versin :(

ALLAH HEPINIZDEN BUTUN DUA EDENLERDEN RAZI OLSUN. ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSIN. TESEKKUT EDERIM SIZLERE.
SUAN SABAHA GORE DAHA IYI DURUMU.. AMA HALA YOGUN BAKIMDA. INSALLAH DAHA IYI OLURDA RISKI ATLATIR.

İnşallah amin canım. Rabbim ablana, bebişine, hepinize hayırlı uzun ömürler versin.

Allahim sifa versin ablaniza insallah sevdiklerine bagislasin

Back
X