• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalvariyorum Ablama Dua Edinnn O Iyi Degil

ALLAH HEPINIZDEN BUTUN DUA EDENLERDEN RAZI OLSUN. ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSIN. TESEKKUT EDERIM SIZLERE.
SUAN SABAHA GORE DAHA IYI DURUMU.. AMA HALA YOGUN BAKIMDA. INSALLAH DAHA IYI OLURDA RISKI ATLATIR.
Allahim yardimciniz olsun acil sifalar versin.bebegi yasiyor mu

Hayir kendisi zaten zehirlenmis ama farkinda degilmis hastaneye gitmis mide agrisindan zaten cocugun gelisimi vs yavasti doktor zehirlendigini hemen sezeryan olmasi gerektigini soylemis sonrasi boyle simdi hala yogun bakimda fakat sabaha gore daha iyi :KK43:

Hadi insallah iyilesir uzulme. Allah sifa versin..

Allah şifa versin çok geçmiş olsun sevenlerine bağışlasın inşallah.

Ablam yogun bakimda hic iyi degil durumu kritik ben baska sehirdeyim yanina gitmek icin ugrasiyorum baska hastaneye sevk edilmesi lazim hastaneler durumu kritik diye kabul etmiyor lutfen duanizi esirgemeyin o benim bitanem ölürüm onsuz. :KK43:
Allah şifalar versin... Dualarımız onunla inşallah....

Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.tez zamanda iyileşip meleğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Allah acil şifalar versin bebeğine ailesine bağışlasın inşallah.

Canım nasıl oldu ablan? Bebiş nasıl? kaç aylık? Bizi haberdar et, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Bayram üzeri Rabbim herkesin hayr duasını kabul etsin.

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. şimdi nasılllar bebek ve ablan iyimi varmı ablanda bir gelişme? Allah yardımcınız olsun tez zamanda iyileşir umarım

rabbim şafii ismiyle şifa versin inşallah şu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine,aklınıza kötü şeyler getirmeyin

Canim benim yaaaa Allah onu size ve bebegine bagislasin insallah rabbim acil sifalar versin

Allah sifasinı arttirsin yar ve yardımcısı olsun inşallah.geçmiş olsun.

Back
X