yalvarıyorum bakın yalvarıyorum,

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
29
Kaynana kavga ettik çok kötü ben anneme msj onu kötüledigini kaynanasını içine doğmuş kocam Telefonumu götürdü telefonuyla watsapp an eski yazışmalar bulunabiliyor Sohbetleri sildim ama eğer öyleyse seni bu gece bu evden kovucu dedi kocam gitti şimdi bilen varsa söylesin yalvarıyorum sonunda dağıldı Yuvam yalvarıyorum dua edin

Vallahi anlamadım canım konuyu

Sakın ol önce ve yardımcı olmamız için tekrar anlat

telefondan watshap yazilari silinince geri gelirmi diye soruyorsun ?

Mesajları geri getirmek mümkün diye biliyorum whatsappta ama bilemedim şimdi. çok mu kötü şeyler yazmıştınız?

kocan annene kaynananı kötülediğin mesajları mı gördü anlamadım?? :KK14:

Ben annemle 2 gün once watsapp an msj
Vallahi anlamadım canım konuyu

Sakın ol önce ve yardımcı olmamız için tekrar anlat
msjlastim kaynana annemle kaynana hakkında konuştuk Kaynana dağıldı kocama kübra msjlastim annesine beni kötü Luxor dedi bende yok dedim

Kaynana kavga ettik çok kötü ben anneme msj onu kötüledigini kaynanasını içine doğmuş kocam Telefonumu götürdü telefonuyla watsapp an eski yazışmalar bulunabiliyor Sohbetleri sildim ama eğer öyleyse seni bu gece bu evden kovucu dedi kocam gitti şimdi bilen varsa söylesin yalvarıyorum sonunda dağıldı Yuvam yalvarıyorum dua edin
ben bişey anlamadım ?

kaynanaızla kavgamı ettiniz?eşinizden özür dilersiniz..hatalı olduğunuzu düşünüyorsanız..

Ben annemle 2 gün once watsapp an msj

msjlastim kaynana annemle kaynana hakkında konuştuk Kaynana dağıldı kocama kübra msjlastim annesine beni kötü Luxor dedi bende yok dedim

Kayınvaliden mi görmüş mesajları nereden biliyor sizin onu annenize kötülediğini?

Watsappı silip tekrar yüklendiğinde eski yazışmaları geri getirmek mümkünmüş. Ancak günlük olarak yazışmaları tekrar telefona getirebiliyormussun. En son ne zaman konustun annenle?

Allah yardımcın olsun
keşke yazı gibi bir kanıt bırakmadan yapsaydınız dedikodunuzu

Evet beni bunalıma sokuyor gişede kurtulsam dedim. Ben bittim kocam az sonra gelip beni öldürecek nolur dua edin yalvarıyorum,
Silsen bile konuşmaları, watsapı tekrar yükler ve konuşma geçmişi yüklensin mi diye birşey çıkıyor ewet tuşuna basarsa herşey çıkar ortaya....

Kayınvalideniz normalde size hep kötü davranıyorsa ve annenizle dertleştiniz diye sizi kapının önüne koyarsa bırakın koysun yaniiii iplemeyinnn ....

X