• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalvarıyorum size dua edin.

Cok uzuldum. Allah rahmet eylesin.

kızlar anacıgım vefat etti..gül cemalini vefat ettikten sonra gördüm..babam bizlere dönüp aynen şunu söyledi..ananızı nikahıma aldığım gün nasılsa şimdide öyle..o kadar güzeldiki kızlar..yeni gelin gibiydi..ben çok iyiyim..içim huzur dolu..ben anamı ilk defa huzurlu mutlu gördüm..akıbetini süphesiz yaradan bilir..yalnız Rabbim geride kalanlara malum edermiş ölünün akibetini..yazacak çok şey var ama içimde kalsın..hakkınızı helal edin dualarınız rehber oldu..sizden son bir ricam fatiha okuyun Nermin anama..Allah hepinizden razı oldun..selametle

kızlar anacıgım vefat etti..gül cemalini vefat ettikten sonra gördüm..babam bizlere dönüp aynen şunu söyledi..ananızı nikahıma aldığım gün nasılsa şimdide öyle..o kadar güzeldiki kızlar..yeni gelin gibiydi..ben çok iyiyim..içim huzur dolu..ben anamı ilk defa huzurlu mutlu gördüm..akıbetini süphesiz yaradan bilir..yalnız Rabbim geride kalanlara malum edermiş ölünün akibetini..yazacak çok şey var ama içimde kalsın..hakkınızı helal edin dualarınız rehber oldu..sizden son bir ricam fatiha okuyun Nermin anama..Allah hepinizden razı oldun..selametle
Çok üzüldüm canım allah rahmet eylesin.... ben de anacığımı erken kaybettim çok iyi anlıyorum seni.... başınız sağolsun

ALLAH rahmet eylesin, mekanı cennet dua edeni bol olsun inşallah... Rabbim kalbini iman ile doldurmuş güzel yürekli arkadaşım, bu fani dünyanın geçici olduğunu, ahirette ebedi hayatın bizi beklediğini anlamışsın. Rabbim anneciğin ile seni cennet bahçelerinde kavuştursun.

Back
X