• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalvarıyorum yardım edin

ekscaliburx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
119
31
98
Lütfen yardım edin ölsem daha iyi kendimi bu kadar yanlız kimsesiz hissedirken eşimin abisi bana bir sürü laf söyledi ve eşim bana destek olacağı yerde sen nasıl abime saygısızlık edersin dedi. Söylenilenleri eşimin yaptığını affedemiyorum beynimin içi hiç susmuyo. Olanları unutamıyorum. Her şeyi bırakıp kaçıp gitmek istiyorum her gün ağlamaktan, üzülmekten yoruldum bittim iyice mutsuzluktan ölmek dedikleri bu olsa gerek. Kafamda sürekli boşanma düşüncesi Boşansam eşim olmadan yapabiylir miyim daha onsuz odada tek kalamıyorken ayrılmayı düşünüp ağıyorum onu çok seviyorum ama yapılanlar ağırıma gidiyo. Severken ayrılıpta unutabilen varmı bana yardım edin nolur kafayı yicem lütfen cevremdeki herkez bendeki değişimin farkında gözlerinden acı okunuyo nolmuş sana diyo. Ben çok yanlızım hiç kimsem yok aile, akraba, arkamda destekçi... eşim var zannediyordum o da yalanmış.

Lütfen yardım edin ölsem daha iyi kendimi bu kadar yanlız kimsesiz hissedirken eşimin abisi bana bir sürü laf söyledi ve eşim bana destek olacağı yerde sen nasıl abime saygısızlık edersin dedi. Söylenilenleri eşimin yaptığını affedemiyorum beynimin içi hiç susmuyo. Olanları unutamıyorum. Her şeyi bırakıp kaçıp gitmek istiyorum her gün ağlamaktan, üzülmekten yoruldum bittim iyice mutsuzluktan ölmek dedikleri bu olsa gerek. Kafamda sürekli boşanma düşüncesi Boşansam eşim olmadan yapabiylir miyim daha onsuz odada tek kalamıyorken ayrılmayı düşünüp ağıyorum onu çok seviyorum ama yapılanlar ağırıma gidiyo. Severken ayrılıpta unutabilen varmı bana yardım edin nolur kafayı yicem lütfen cevremdeki herkez bendeki değişimin farkında gözlerinden acı okunuyo nolmuş sana diyo. Ben çok yanlızım hiç kimsem yok aile, akraba, arkamda destekçi... eşim var zannediyordum o da yalanmış.

olayı tam olarak anlatsan daha güzel yardımcı olabiliriz..

eşim aramızda olan tüm tartışmaları gidip abisine anlatmış. Oda bana sürekli laf soktu durdu sustum ama sonra dayanamıyıp açtım ağzımı tartışma çıktı. Eşim yanımda olmadı ondan tarafa oldu

Biraz detay isteriz tabiki.Yani olay nerden başladı abi neden böyle şeyler söyledi sizin cvbınız ne oldu gibi.

Hayatta kimse kimsenin hayatında baki degil, zamk gibi yapışmak insanı yıldırır. Eger 1 kez dahi aklından boşanma geçtiyse evliligini sorgula ve sen haklı oldugun halde sana böyle davrandıysa onu da sorgula derim....

eşim aramızda olan tüm tartışmaları gidip abisine anlatmış. Oda bana sürekli laf soktu durdu sustum ama sonra dayanamıyıp açtım ağzımı tartışma çıktı. Eşim yanımda olmadı ondan tarafa oldu
İyide bu durumda abisine değil eşinize kızmanız gerekirdi.

Canım ne olay olduda eşin abisinin yanında durdu şuan bilemeyizki belkide sen ciddi bir hata yaptın oda büyüğün olarak kızdı.

Konuyu biraz daha açsan iyi olurdu

Bişey sormak istiyorum sana. onsuz odalarda tek kalamadığın eşinin şu an içinde yarattığı fırtınalardan bahsediyorsun??? gerçekte senin kızgınlığın eşinin abisinin sana laf söylemesi değil, eşinin bu esnada sana sahip çıkmaması bence. Bu adamsız mı duramıyosun?? Bu adamsızlık mı korkutuyo seni??

Aynı odada durunca laflarını taşıyosa, çokta aynı odada kalma zaten. Biraz kendini ağırdan al. Suskunluk bazen en güzel çığlıktır isyandır.

Bişey sormak istiyorum sana. onsuz odalarda tek kalamadığın eşinin şu an içinde yarattığı fırtınalardan bahsediyorsun??? gerçekte senin kızgınlığın eşinin abisinin sana laf söylemesi değil, eşinin bu esnada sana sahip çıkmaması bence. Bu adamsız mı duramıyosun?? Bu adamsızlık mı korkutuyo seni??
o yüzden kaç gündür konuşmuyorum. Soru soruyo cevap vermiyorum. küs iki çocuk gibiyiz. Olanlar çok ağırıma gidiyo Onsuz duramamaın sebebi kimsesiz olmam :(

Odada onsuz bile kalamadığınız çok sevdiğiniz eşinize bundan sonra nasıl güvenebileceksiniz?
Onunla bir daha nasıl konuşabilecek ve ona sırlarınızı anlatabileceksiniz..
bence eşiniz sizi kazanmak için uğraşmalı siz değil..
Pekala da yalnız yaşabilirsiniz kocaman kadınsınız..
Şu melankolik haledn bir çıkın önce..
Ayaklarınızı sağlam basın yere bi,,

Yemin ederim yanlızlıktan suraya numaramı yazıp birileriyle konuşmayı dertleşmeyi bile düşündüm. Yanımda birsi olsa bu kadar ona bağlanmazdım

Problem eşinizde bir kere
Madem sizinle sıkıntısı var bunu canlı yayına dökmesine gerek yok
Seven adamın sevgisini sorgularım !!
Ha diyelim bu hatayı yaptı sizde alın karşınıza konuşun rahatsız olduğıunuzu dile getirin kendisinin bu konuda düzelmesini isteyin.Olmadı sonra boşanma gibi bir kelimeyi fikrinize sokun.
Ayrıca dünyaya tek geldik tek gideceğiz,bu yüzden ayağını yere sağlam bas
MERAK ettim anneniz babanız neredeler ?

Odada onsuz bile kalamadığınız çok sevdiğiniz eşinize bundan sonra nasıl güvenebileceksiniz?
Onunla bir daha nasıl konuşabilecek ve ona sırlarınızı anlatabileceksiniz..
bence eşiniz sizi kazanmak için uğraşmalı siz değil..
Pekala da yalnız yaşabilirsiniz kocaman kadınsınız..
Şu melankolik haledn bir çıkın önce..
Ayaklarınızı sağlam basın yere bi,,
aynı şeyleri bende düşünüyorum artık ona nasıl güvenicem nasıl derdimi anlatıcam

Yemin ederim yanlızlıktan suraya numaramı yazıp birileriyle konuşmayı dertleşmeyi bile düşündüm. Yanımda birsi olsa bu kadar ona bağlanmazdım
Canım yeri geliyor eşim kontür attıracağı zaman atma bu ay istemiyoeum diyorum ve kimseyi aramıyorum beni ararsa annem felan konuşuyorum o ay illa birine bağlanmaman için birisiyle konuşman gerekmiyor bu düşünceyi saçma buldum

Back
X