• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalvarıyorum yardım edin

Ayrı eve çıkıcaktık şimdi abisi onuda engelicek tartışmamızda ayrı ev falan yok burda kalacaksınız dedi evliliğimizi bile o ş.... yönetir oldu o yüzden çıldırıyorum Boşanmayı düşünüyorum
Yaf. Eşinin abisi ayrı ev yok size diyor eşin de bunları duyup susup oturuyor mu? Çok garip ya bu benim evliliğim sana ne diyemez mi bi insan bu sizin mahreminiz sayılır ona ne. He duymadan söylüyorsa siz bu konuyu eşinize dediğinizde niye tek kelime etmiyor? Daha Ada'm olamamış insanlarla evlenilirse böyle olur işte

Laflari cımbızla zor ağzınızdan cikartmis arkadaşlar
Eğer hep boyleyseniz kendiniz zor ifade ediyosaniz bir olayda yarim yamalak cevaplar veriyorsanız evet eşiniz cok iyide abisinin sözünü dinler çünkü adam eşini guzelce ikna etmiş işte kendine, lütfen kendini daha iyi ifade etmeyi öğren bak bakalim eşin sizin tarafınızda mi degilmi ?

Eşimsiz bir odada kalamam , çok bağlıyım ona diyen bir kadının evliliğinin iyi gitmesi mucize olurdu. Eş gibi değil de çocuk gibisiniz o zaman. Görüştüğünüz kimse Yok , bir işiniz hobiniz gittiğiniz bir kurs bir sosyal çevre hiçbirşeyiniz yok. Hayatınız eşiniz. Eşiniz de aile içi sorununu abisine anlatacak kadar olmamış bir insan...

Bu faktörlerle elbet çıkmaza girilir. Silkelenip kendinize gelin. Ya işe girin ya bir kursa yazılın. Çevre edinin eş dışında insanlar olsun hayatınızda.. çözüme kendinizden başlayın yani

eşim aramızda olan tüm tartışmaları gidip abisine anlatmış. Oda bana sürekli laf soktu durdu sustum ama sonra dayanamıyıp açtım ağzımı tartışma çıktı. Eşim yanımda olmadı ondan tarafa oldu

Sen bu adam olmadan mı yaşayamıyorsun? Niye anlatmış abisine tartışmalarınızı? Dedikoducu erkek de hiç sevilmez beeee...

Yemin ederim yanlızlıktan suraya numaramı yazıp birileriyle konuşmayı dertleşmeyi bile düşündüm. Yanımda birsi olsa bu kadar ona bağlanmazdım
Ben eşime herşeyimi anlatmam benimki kimseye söylemez fakat en küçük bir tartışmada o söylediklerimi öyle bir çevirip bana söylerki şaşar kalırım buyüzden kendimle ilgili çevremle ilgili kızgınlıklarımı duygusalliklarımı eşimle Paylaşmaz hâle geldim. Malesefki eş sadece eş dert ortağın sırdaşın falan değil. Kendi keyfine bak kendi kendinin dostu sırdaşı olmayı öğreniyorsun zamanla.

ya bide o kadar şey söyler sonrada ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum mutluluğunuz için der Söyler ağzına geleni sonrada sıvar eşimde ona inanır
en kısa zamanda bir işe gir, çevre edin.
ailenin yaşattıkları, hayatta yalnız kalma hissi seni biçare bırakıyor.
önce kendine güvenmeyi, kendi kendine mutlu olmayı öğren.
sen kendine güvendikçe eşin ve ailesi ya sana saygı duymayı öğrenir ya da sen kendi hayatını baştan kurarsın.
yeter ki kendine inan.

Doğurmakla anne olunmaz. EMEK vererek anne olunur. Kimsesiz değilsiniz arkanızda sağınız da solunuzda gördüğünüz yada goremediğiniz heryerde herseyde Allah var. Mesleğiniz var. Sukredin çocuğunuz yok. Siz köle değilsiniz hayata mutsuz olmak için gelmediniz. Biraz cesaret gösterin siz güçlü olmalısınız. Boyle pasif olursanız herkes vurur. Çalışın paranızı kendinizi mutlu etmek için harcayın. Paranızı harcayın ama artik kendinizi harcamayın. Harcatmayın.

Lütfen yardım edin ölsem daha iyi kendimi bu kadar yanlız kimsesiz hissedirken eşimin abisi bana bir sürü laf söyledi ve eşim bana destek olacağı yerde sen nasıl abime saygısızlık edersin dedi. Söylenilenleri eşimin yaptığını affedemiyorum beynimin içi hiç susmuyo. Olanları unutamıyorum. Her şeyi bırakıp kaçıp gitmek istiyorum her gün ağlamaktan, üzülmekten yoruldum bittim iyice mutsuzluktan ölmek dedikleri bu olsa gerek. Kafamda sürekli boşanma düşüncesi Boşansam eşim olmadan yapabiylir miyim daha onsuz odada tek kalamıyorken ayrılmayı düşünüp ağıyorum onu çok seviyorum ama yapılanlar ağırıma gidiyo. Severken ayrılıpta unutabilen varmı bana yardım edin nolur kafayı yicem lütfen cevremdeki herkez bendeki değişimin farkında gözlerinden acı okunuyo nolmuş sana diyo. Ben çok yanlızım hiç kimsem yok aile, akraba, arkamda destekçi... eşim var zannediyordum o da yalanmış.
9 bence öncelikle kendini onun yerine koy haksız yere sana böyle davrandıkça otur konuş baktın hala aynıysa boşver gitsin derim benim düşüncem çokta takma erkekler odun

esinde sensiz yapmiyormu bunu bi düşün cevabin evetse. Mucadele et esinide biraz kendinle cezalandir yok bensizde yapiyor uzulmemi bile gormezden gelir diyorsan bu adamdan sana hayir gelmez ömrünü yer gelen gideni belkide aratmaz ;) Allah yardimcin olsun canimm

Lütfen yardım edin ölsem daha iyi kendimi bu kadar yanlız kimsesiz hissedirken eşimin abisi bana bir sürü laf söyledi ve eşim bana destek olacağı yerde sen nasıl abime saygısızlık edersin dedi. Söylenilenleri eşimin yaptığını affedemiyorum beynimin içi hiç susmuyo. Olanları unutamıyorum. Her şeyi bırakıp kaçıp gitmek istiyorum her gün ağlamaktan, üzülmekten yoruldum bittim iyice mutsuzluktan ölmek dedikleri bu olsa gerek. Kafamda sürekli boşanma düşüncesi Boşansam eşim olmadan yapabiylir miyim daha onsuz odada tek kalamıyorken ayrılmayı düşünüp ağıyorum onu çok seviyorum ama yapılanlar ağırıma gidiyo. Severken ayrılıpta unutabilen varmı bana yardım edin nolur kafayı yicem lütfen cevremdeki herkez bendeki değişimin farkında gözlerinden acı okunuyo nolmuş sana diyo. Ben çok yanlızım hiç kimsem yok aile, akraba, arkamda destekçi... eşim var zannediyordum o da yalanmış.
Erkekleri bu hale getiren bence biz kadinlariz kendine ozguvenin olsun ne demek esimsiz odada uyuyamam yok boyle bir dunya es bu yaaa yarin bosaninca elin adami oluyorlar once esinden bagimsiz olmayi ogren sana adami at demiyorum ama eger gerekirse onsuz olabilecegini anlasin calismiyorsan is bul es abisi kimki sana karisabiliyor bana kp yada kv karisamaz ne demek es abisi yaaa uuufff cok sinirlendim

ekscaliburx ekscaliburx aynısını biz de yaşadık hala da içimden atamıyorum , evliliğim bi türlü rayına oturmuyor , üstelik eşimden büyük değil ban a onca terbiyesizliği yapan kardeşi!!! Şuan normla bir şekilde konuşmaları bile çıldırtıuor beni , lanet olsun onlara , duygularını çok iyi anlıyorum ben senin ama sana verebileceğim bir tavsiyem Yok canım , çektiğin acıyı biliyorum yaşıyorum çekiyorım , bugün yine o konular açıldı ve yine evde cenaZe var sanki , Allah'tan dileğim eşimd e Benim çektiğim acıları çekerek anlasın beni

Merhaba eşini karşına alıp sakin bir şekilde yaptığının yanlış olduğunu anlat. Büyük bir ihtimalle sesini yükseltecektir. Sen yine sakinliğini koru eşin bağaraın sen suskunluğunu koru. Susup sakinleşmesini bekle. Tatlı dille sizin bir aile olduğunuzu ikinizin arasında yaşanan herşeyin mahrem olduğunu güzel bir şekilde eşinle konuş. Tekrar sesini yükseltirse aunı şekilde davran ve biraz sakinleştiğinde konuşuruz canım de unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Yanlışını ona tatlı dille anlat birdaha tekrar edeceğini sanmıyorum. Unutma bir anda herşeyi silip atmak çok kolaydır boşanmak gibi.. biraz sabır ile bu olayın üstesinden gelebilirsin emin ol. Seviyorsan sevgine ailene yuvana sahip çık unutma yuvayı dişi kuş yapar. Rabbim yar ve yardımcın olsun..
Biz tartışmaya başladığımızda ben sakin kalamıyorum söylenen lafları yediremiyorum Keşke dediğin gibi olsa

ekscaliburx ekscaliburx aynısını biz de yaşadık hala da içimden atamıyorum , evliliğim bi türlü rayına oturmuyor , üstelik eşimden büyük değil ban a onca terbiyesizliği yapan kardeşi!!! Şuan normla bir şekilde konuşmaları bile çıldırtıuor beni , lanet olsun onlara , duygularını çok iyi anlıyorum ben senin ama sana verebileceğim bir tavsiyem Yok canım , çektiğin acıyı biliyorum yaşıyorum çekiyorım , bugün yine o konular açıldı ve yine evde cenaZe var sanki , Allah'tan dileğim eşimd e Benim çektiğim acıları çekerek anlasın beni
Bu sinir bu içine bulunduğum duygu çok farklı tarifi yok çok acı çekiyorum. Nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum. Böyle her gün acı çekmektense 1 gün acı çekeyim herşeyi bırakıp gideyim diyorum. Sonra yapma sen onu seviyosun nasıl dayanıcaksın diyorum. Ne yapıcam bilmiyorum. Şu an evde sadece bi robot gibiyim ne yüzüm gülüyo ne konuşuyorum. (eşim benden 2 yaş büyük ben aktif çalışıyorum)

Seni desteklemeyen adamcık için mi dertlenıyorsun..Ben olsam sogurum.
Doğurmakla anne olunmaz. EMEK vererek anne olunur. Kimsesiz değilsiniz arkanızda sağınız da solunuzda gördüğünüz yada goremediğiniz heryerde herseyde Allah var. Mesleğiniz var. Sukredin çocuğunuz yok. Siz köle değilsiniz hayata mutsuz olmak için gelmediniz. Biraz cesaret gösterin siz güçlü olmalısınız. Boyle pasif olursanız herkes vurur. Çalışın paranızı kendinizi mutlu etmek için harcayın. Paranızı harcayın ama artik kendinizi harcamayın. Harcatmayın.
Kendime olan özgüvenim tamamen yok oldu Sebebi de eşim beni o kadar mutlu etti o kadar iyi davrandı sarıp sarmaladı ki ona ilgisine şevkatine çok alışım Ama sonra bir anda tam tersi oldu çok değil 3 ay önce oldu Abisinin onu sen kılıbık mısın seni niye arayıp duruyo bırak aramasın onla vakit geçirme alışsın diye doldurmasıyla bana bir anda sırtını döndü Benimle hep şakalasan her an arayan hiç bir yere bensiz gitmeyen adam her yere abisiyle gider oldu. Beni anlayın artık nolur kimsesiz bir insan bu kadar ilgi ve sonrasında bir hiç gibi davranılması. Beni bitirdi toparlanamıyorum kendime gelemiyorum iyice içime kapandım.

Kayın biraderden kurtulun. Yani ondan uzakta olun demek istiyorum yanlış olmasın. Adamda belli ki bi haset var. Niyet iyi degil. Ama kimse de abisinin kötü niyetine ikna olmaz. O yüzden sen de sinsi olacaksın ve bir yolunu bulup taşınacaksınız o evden. Başka yolu yok.

Kayınbiraderinin niyeti kötü. Ağırlığını koy ve başka eve taşının.

Kendime olan özgüvenim tamamen yok oldu Sebebi de eşim beni o kadar mutlu etti o kadar iyi davrandı sarıp sarmaladı ki ona ilgisine şevkatine çok alışım Ama sonra bir anda tam tersi oldu çok değil 3 ay önce oldu Abisinin onu sen kılıbık mısın seni niye arayıp duruyo bırak aramasın onla vakit geçirme alışsın diye doldurmasıyla bana bir anda sırtını döndü Benimle hep şakalasan her an arayan hiç bir yere bensiz gitmeyen adam her yere abisiyle gider oldu. Beni anlayın artık nolur kimsesiz bir insan bu kadar ilgi ve sonrasında bir hiç gibi davranılması. Beni bitirdi toparlanamıyorum kendime gelemiyorum iyice içime kapandım.
seni çok iyi anlıyorum ben
kendini nasıl çaresiz ve değersiz hissettiğini çok iyi anlıyorum....
ne yapılır nasıl aşılır ben de tavsiyeleri takip edeceğim
o birader bozuntuları ve eşlerimiz bunun bedelini ödeyemeyecekler

Back
X