• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalvarıyorum yardım.

ozgeegzo

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
21
8
16
Antalya
Merhabalar,

Benim 6 yıldır suren bır ılıskım var.son2 yıldır da nişanlıyım.Ve bugun ondan ayrılamak istiyorum.Nedeni su;normalde nısnalım beden egıtımı ogretmenı ama meslegını yapmıyo.masorluk yaptı uzun bır zaman.benle tanısınca bıraktı.daha ıyı bır ıse baslıcam dedi.bu sırada bır suru sacma sapan ıs yaptı.İş yerlerıne gırdı cıktı.gırdı cıktı.Ve kasımda evlılık dusunuyoruz.En son bır fırmaya gırdı.cok ıı bır fırma.evrak takıbı yapıyo.fırmanın turkıyenın her yerınde subelerı var.Sımdı burdan da cıkıcam dıyo.ailem faln hep ıs dıye benım uzerıme gelıyo.Halalarıma,teyzelerıme,dedelerıme laf anlatmaktan bıktım artık.Ben ıs buldum dıınce halamlar 'soyle de barı cıkmasın burdan da.' dediler.Okadar assagılanmıs geldı kı.Ve benım korkum su: bu adam yarın evlendıgımızde de ısten ıse gecmeye alısırsa,sorumsuz olmaya devam ederse...Bı evladımız olsa ben de calısamam,o da ısten ayrılırsa naparız bız?Sımdıye kadar hıc zorlu bır ıs yapmamıs.Hep ailesının destegı arkasında olmus.bu yuzden de oldukca narın yetısmıs.herkesın dedıgını yapmaya kalkıyo ıs konusunda.su an desen kı kurbaga yetıstırıcılıgınde para varmıs dıye ertesı gun kurbaga bulmaya calısır.o derece.Tum bunlar bır kenara yenı ısler yapmak ıstıyorum.ya da yapmak ıstedıgım daha cok sey var dıyebılırım.nısanlımın kısacası aklını kullanamıyo ve ben bu durumda onunla yapacagım evlılıkten sogudum.

Bu durumda sızlerın fıkırlerı nedır?Ya da ne olursa dogru olur? yardımınızı ıstıyorum.tesekkurler.

Son düzenleme:
canımm onunla konusmayı denemelisin.
Kırmadan incitmeden söylemen gerekir yarın birgün evlenicez sorumluluk alıcaz diyebilirsin.Sonucta seninde en doğal hakkın bunu ondan istemek.
Gerci erkekler evlenince herseyi farkında varıyolar gibi geliyor bana ama belli de olmaz yani o riski almamalısın

bizim fikrimizi sorma bence,pekçok insan göze alamaz,ben göze alamazdım büyük konuşmıym böyle bir evliliği :19:

bu yüzden de kimse böyle bir konuda yorum yapıp da olumsuz birşeye sebepe olmak istemez sanırım,konuşmayla da düzelicekmiş gibi gelmiyo bana,insanın kişiliğinin bazı özellikleri ya çok zor değişiyo ya da hiç değişmiyo.sorumluluk sahibi olmak da bu zor ya da imkansız kısma giriyo bence,yaşı kaç onu da bilsek daha sağlıklı yoru yaparız aslında

Pek umut verici bir hali yok anlattığınız adamın. İnsan az kazansın, çok kazansın ama yeter ki çalışmaya azmi olsun, sorumsuzluk etmesin. Bence de sonunda üzüleceğinize başından üzülmek daha evla.

Merhabalar,

Benim 6 yıldır suren bır ılıskım var.son2 yıldır da nişanlıyım.Ve bugun ondan ayrılamak istiyorum.Nedeni su;normalde nısnalım beden egıtımı ogretmenı ama meslegını yapmıyo.masorluk yaptı uzun bır zaman.benle tanısınca bıraktı.daha ıyı bır ıse baslıcam dedi.bu sırada bır suru sacma sapan ıs yaptı.İş yerlerıne gırdı cıktı.gırdı cıktı.Ve kasımda evlılık dusunuyoruz.En son bır fırmaya gırdı.cok ıı bır fırma.evrak takıbı yapıyo.fırmanın turkıyenın her yerınde subelerı var.Sımdı burdan da cıkıcam dıyo.ailem faln hep ıs dıye benım uzerıme gelıyo.Halalarıma,teyzelerıme,dedelerıme laf anlatmaktan bıktım artık.Ben ıs buldum dıınce halamlar 'soyle de barı cıkmasın burdan da.' dediler.Okadar assagılanmıs geldı kı.Ve benım korkum su: bu adam yarın evlendıgımızde de ısten ıse gecmeye alısırsa,sorumsuz olmaya devam ederse...Bı evladımız olsa ben de calısamam,o da ısten ayrılırsa naparız bız?Sımdıye kadar hıc zorlu bır ıs yapmamıs.Hep ailesının destegı arkasında olmus.bu yuzden de oldukca narın yetısmıs.herkesın dedıgını yapmaya kalkıyo ıs konusunda.su an desen kı kurbaga yetıstırıcılıgınde para varmıs dıye ertesı gun kurbaga bulmaya calısır.o derece.Tum bunlar bır kenara yenı ısler yapmak ıstıyorum.ya da yapmak ıstedıgım daha cok sey var dıyebılırım.nısanlımın kısacası aklını kullanamıyo ve ben bu durumda onunla yapacagım evlılıkten sogudum.

Bu durumda sızlerın fıkırlerı nedır?Ya da ne olursa dogru olur? yardımınızı ıstıyorum.tesekkurler.

evlilik hem çok güzel hem de çok zor bişey bence. zaten hayatın sorunları binlerce. bir de üstüne eşinin bu özelliği eklenirse gerçekten çekilmez olabilir. ya o bu alışkanlığından vazgeçecek ya da sen ondan. kimse çevrenin ne dediği önemli değil demesin evlenince öyle bir önemli oluyor ki...

Merhabalar,

evlendikten sonrada aynı şekilde devam eder büyük ihtimalle,ben evli biri ve 6 sene arkadaşlık yaparak evlenmiş biri olarak konuşuyorum,bir erkek evlenmeden önce evli olduğunda neler yapacağının çektireceğinin mi yoksa mutlumu edeceğinin yada düzeleceğinin mi yada aynımı kalacağının sinyallerini okadar güzel veriyoki..görmememn için ya görmek istememen (ki ben böyle yapmışım) iyi niyetli saf olman gerekirki bu bayanların %80 inde olan bişe zaten..iyice düşün taşın derim sana..ileerde mutsuz olmaktansa,hiç pişman olmadan kestir at biran önce,sevgilinin değişeceğini iyileceğini sanmıyorum çünkü...yani zannetmeki evlenince düzelir..fazlası var eksiği yok derim sana..iyi düşn..ailen haklı...ben 6 sene konuştum evlendikten sonra yazıklar olsun evlendiğim sevdiğim adam buymuş meğerse dedim hayallerim ümitlerim dünyam başıma yıkıldı..okadar şey varki şimdi burda yazsam roman olur..ama yazdım bunları..değişmezzz....asla zorlama derim...

Sorumsuzluk erkekte çok büyük bir problem. Durumun zor. Onu karşına al bir konuşmayı dene.

Pek çok şey yapmak istiyorum demişsin , ideallerin var belli ki ... Çıkmadık candan umut kesilmez pek tabii ama bu rahatlıkta ve gamsızlıkta biri ile olmak zor.

Yok yani , ben hiçbirşey yapmayayım evimde oturayım desen de zor , hele ki yapmak istediklerin varsa daha da zor .

Seni engellerse bu daha fena .

kendi ailen de istemiyor anladığım kadarıyla... ailen senin göremediklerini görüyordur ve onlar seni doğru yönlendirecektir...ciddi ciddi bi oturup ailene danışman lazım...

ama can çıkar huy çıkmaz diye bir laf da var....

duzenli isi gecim calismayi seven birisi mi onemli olan bu bence.kimi insan tembeldir calismayi sevmez az calisip cok kazanmak ister,kimi insanda az kazaniyim ama yeterki calisiyim der,ve evlilik icin cok buyuk problem calismayan erkek,sonucta ilerid cocuk sahibi olacaksin ve calismayacaksin,ama masraflar artacak peki maddi durumu ne yapacaksin,ailelerin durumu iyiyse bi kac ay idare ederler ama oyle bi secenekte yoksa kalirsin cocugunla ortada.ehh ailende hakli olarak calismayan bi damat istemezler,sonucta sen onlarin yavrususun ve seni zor durumda gormek istemezler.iyice dusun tasin ve restini cek ya adamgibi calisirsin ya da ayrilalim gibisinden

Back
X