Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tampon çıkınca hemen nefes almaya başladınız mı? Dün çıkarıldı ama özellikle bir nefes alamıyorum. Özellikle bir tanesi tamamen tıkalı. İçeride şişlik var sanirim
Gayet normal kızlarrrrr, sakın şu an herhangi bir görüntüye takılmayın. 5 6 ay sonra kendinize diyeceksiniz ki, neden saçma bir şekilde bunları takmışım kafama
Tampon çıkınca hemen nefes almaya başladınız mı? Dün çıkarıldı ama özellikle bir nefes alamıyorum. Özellikle bir tanesi tamamen tıkalı. İçeride şişlik var sanirim
Burun tıkanıklığı bir süre devam edecek, moralinizi bozmayın. Şöyle düşünün, ameliyatla bir sürü işlem yapıldı, kesiklerden dolayı burun derisi zorlandı. O yüzden içerisi bayağı bir ödem topluyor, çok dar olduğundan ötürü hemen tıkanıyor. O yüzden içiniz rahat olsun.