Yamuk burun deliği (fotoğraflı)

kedililos

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2023
315
200
18
Kızlar annem burun ameliyatı oldu 3. Gün bugün tamponları çıktı.
Ama burun delikleri baya farklı görünüyor.Düzelir mi sizce ödemden midir?

Eklentiler

• IMG_4904.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 345
Evet üst tarafta ödem görünüyor o yüzden yamuk olabilir burun ameliyatında zaten 1 sene ödemli olur burun

Yamuk değil ödem . Daha çok sekil değiştirvek çünkü öremler farklı farklı atılcak

Endişelenmeyin çok taze benim daha yeni bir ay oldu her gün burun deliklerim farklı görünüyor bazen eşit bazen değil.
Ödem atınca düzelir.

Endişelenmeyin çok taze benim daha yeni bir ay oldu her gün burun deliklerim farklı görünüyor bazen eşit bazen değil.
Ödem atınca düzelir.
Tampon çıkınca hemen nefes almaya başladınız mı? Dün çıkarıldı ama özellikle bir nefes alamıyorum. Özellikle bir tanesi tamamen tıkalı. İçeride şişlik var sanirim

Gayet normal kızlarrrrr, sakın şu an herhangi bir görüntüye takılmayın. 5 6 ay sonra kendinize diyeceksiniz ki, neden saçma bir şekilde bunları takmışım kafama

Tampon çıkınca hemen nefes almaya başladınız mı? Dün çıkarıldı ama özellikle bir nefes alamıyorum. Özellikle bir tanesi tamamen tıkalı. İçeride şişlik var sanirim
Burun tıkanıklığı bir süre devam edecek, moralinizi bozmayın. Şöyle düşünün, ameliyatla bir sürü işlem yapıldı, kesiklerden dolayı burun derisi zorlandı. O yüzden içerisi bayağı bir ödem topluyor, çok dar olduğundan ötürü hemen tıkanıyor. O yüzden içiniz rahat olsun.

Hala çok iyi nefes alamıyorum sağ taraftan normal.

Kedililos acil bana mesaj atar mısın ben atamıyorum. Çok acil lütfen umarım görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…