Orası kesinlikle öyle ama hala ilk ameliyatımın borcunu ödüyorumİlk ameliyatta burnu yapamayan doktora revizyon yaptırmayı asla düşünmeyin.
Aynı doktora gitmeyin daha mutsuz olursunuz sağlık daha önemliOrası kesinlikle öyle ama hala ilk ameliyatımın borcunu ödüyorumşimdiden revizyon fiyatı araştırması yaptım her yer o kadar fiyat olarak uçmuş ki insan ne yapmalı onu şaşırıyor
merhaba çok geçmiş olsun doktorunuzun ismi neydi ?Orası kesinlikle öyle ama hala ilk ameliyatımın borcunu ödüyorumşimdiden revizyon fiyatı araştırması yaptım her yer o kadar fiyat olarak uçmuş ki insan ne yapmalı onu şaşırıyor
Teşekkürler.Oğuz Kaan Öndermerhaba çok geçmiş olsun doktorunuzun ismi neydi ?
merhaba bendede aynu sorun var fotoğrafları bekliyim 1 sene beklememi ödemden oldugunu söylediMerhaba öncelikle :) burun ameliyatı mağdurlarından biride ben oluyorum maalesef 6. Ayımın içindeyim burun ucum yamuk oldu ve bir deliği diğerine göre daha büyük bu durum beni o kadar üzüyor ve strese sokuyor ki anlatamam. Doktorum her doktor gibi 1 yıl bekle dedi ama sanmıyorum o burun düzelsin o kadar para veriyoruz çile çekiyoruz sonu hüsran. Merak ettiğim revizyon talebinde bulunsam doktor kabul eder mi sadece ucu için aranızda bu gibi sorun yaşayan var mı?
1 mart tarihinde burun estetiği oldum 1. ayımı tamamladım burnum şuanda yamuk doktor ödem oldugunu söyledi zamanla geçer dedi ben geçeceğini düşünmüyorum çünki bir taraf cukur bir taraf düz tecrübesi olanlar yorumlara sevinirimMerhaba öncelikle :) burun ameliyatı mağdurlarından biride ben oluyorum maalesef 6. Ayımın içindeyim burun ucum yamuk oldu ve bir deliği diğerine göre daha büyük bu durum beni o kadar üzüyor ve strese sokuyor ki anlatamam. Doktorum her doktor gibi 1 yıl bekle dedi ama sanmıyorum o burun düzelsin o kadar para veriyoruz çile çekiyoruz sonu hüsran. Merak ettiğim revizyon talebinde bulunsam doktor kabul eder mi sadece ucu için aranızda bu gibi sorun yaşayan var mı?
Merhabalar burun ucunuz duzeldimimerhaba bendede aynu sorun var fotoğrafları bekliyim 1 sene beklememi ödemden oldugunu söyledi
Merhabalar bende de ayni sorun var son durumunuz nedirMerhaba öncelikle :) burun ameliyatı mağdurlarından biride ben oluyorum maalesef 6. Ayımın içindeyim burun ucum yamuk oldu ve bir deliği diğerine göre daha büyük bu durum beni o kadar üzüyor ve strese sokuyor ki anlatamam. Doktorum her doktor gibi 1 yıl bekle dedi ama sanmıyorum o burun düzelsin o kadar para veriyoruz çile çekiyoruz sonu hüsran. Merak ettiğim revizyon talebinde bulunsam doktor kabul eder mi sadece ucu için aranızda bu gibi sorun yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?