- Konu Sahibi nanemolla3593
gidince sorayım o zaman çarşamba günü tamponlarım alınacak 12.günümde tampon alınır mı ya? çok geç değil mi?
bu arada sanada çok geçmiş olsun canım benimm, umarım düzelir herşey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gidince sorayım o zaman çarşamba günü tamponlarım alınacak 12.günümde tampon alınır mı ya? çok geç değil mi?
rahatsız olmazmıyım ya :S neyse az daha sabredicez bakalım, umarım yamuklukda düzelir güzel burun sahibi oluruz :)Evet 12.gun biraz gec olmus ama mutlaka doktorunun bi bildigi vardir.benim 9. Gün çikmisti.9 gün bile bana fazla geldi rahatsz oldum sende rahatsz olmussundr ama az kalms cnm sabret :)
rahatsız olmazmıyım ya :S neyse az daha sabredicez bakalım, umarım yamuklukda düzelir güzel burun sahibi oluruz :)
benm tamponlarım ameliyatın ertesi günü alınmıştı, bu işte bir yalnışlık var
Korkmana ve doktor aramana gerek bence. Bnmde bukadar bariz degil ama yamukluk var cunku sag sisim indi sol tarafm sis bu yuzden. Doktorm gayet ilgili cok normal oldgnu soyledi zaten sislik indikce duzeliyor :))
burun bantı ve tamponlar var sadece şuna burnumda, bende şaşırdım çarşamba günü alınacak hepsi. 28 şubatta oldum ameliyatı, banyoda yapamıyorum korkumdan.. bu bantı niye yapıştırdıki burnuma hem. tam konuşamadım doktorla çok yoğundu
yaptım dün nihayet koktum sanki kızDus alamamak cook kotu ama ben kuafore gidip yikatmistim sacimii yoksa rahat edemzdm :)
yaptım dün nihayet koktum sanki kız![]()
zamanla düzelir hiç canınızı sıkmayın
Ohh hadi sihhatler olsuin![]()
saolasın canım, burnun nasıl oldu ?
kuzucum daha cok yeni yamukluk simetri sorunu oluyo. kontrollerinde doktoruna danıs ve oncelikliolarak ona güven. belki sana da benim gibi masaj onerenilir
Merak etme daha önünde aylar var
İkinci ameliyatı düşünme Kaş yaparken göz çıkarma
Merak etme canim mutlaka duzelicek iyi haberlerini bekliyoruzzz