yamukluuk vaar (resimli) kızlar bi bakın :(

gidince sorayım o zaman çarşamba günü tamponlarım alınacak 12.günümde tampon alınır mı ya? çok geç değil mi?

Evet 12.gun biraz gec olmus ama mutlaka doktorunun bi bildigi vardir.benim 9. Gün çikmisti.9 gün bile bana fazla geldi rahatsz oldum sende rahatsz olmussundr ama az kalms cnm sabret :)

benm tamponlarım ameliyatın ertesi günü alınmıştı, bu işte bir yalnışlık var

burun bantı ve tamponlar var sadece şuna burnumda, bende şaşırdım çarşamba günü alınacak hepsi. 28 şubatta oldum ameliyatı, banyoda yapamıyorum korkumdan.. bu bantı niye yapıştırdıki burnuma hem. tam konuşamadım doktorla çok yoğundu

Korkmana ve doktor aramana gerek bence. Bnmde bukadar bariz degil ama yamukluk var cunku sag sisim indi sol tarafm sis bu yuzden. Doktorm gayet ilgili cok normal oldgnu soyledi zaten sislik indikce duzeliyor :))

janım bence delıklerın esıt degıl cunku karsıdan fotoya baktımda yamukluk degıl bana gore delıklerın sorunlu

burun bantı ve tamponlar var sadece şuna burnumda, bende şaşırdım çarşamba günü alınacak hepsi. 28 şubatta oldum ameliyatı, banyoda yapamıyorum korkumdan.. bu bantı niye yapıştırdıki burnuma hem. tam konuşamadım doktorla çok yoğundu

Dus alamamak cook kotu ama ben kuafore gidip yikatmistim sacimii yoksa rahat edemzdm :)

kuzucum daha cok yeni yamukluk simetri sorunu oluyo. kontrollerinde doktoruna danıs ve oncelikliolarak ona güven. belki sana da benim gibi masaj onerenilir

Back
X