Çene Estetiği yan cene hakkinda resimli yardimm

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Eki Görüntüle 1404925 Buda yan resimleri yukledim daha ii degerlendirme yapip fikir werirsiniz umarim herkese tsj ler

bence yüz hatların gayet güzel. yabancı modeller gibi. dikkat edersen onların elmacık ve çene hatları belirgindir. bence burnunda güzel olduğu için gayet hoş duruyor. Benim de çene hattım senin gibi. ama benim yüzüm aynı zamanda tombul olduğu için beğenmiyorum : )) Çene törpüleme ameliyatları bildiğim kadarıyla zor ve çok zahmetli. Yurt dışında özellikle güney korede çokça yapılıyor ama lazerle törpüleniyor kemik, türkiye de bu kadar gelişmiş bir teknik kullanıldığını sanmıyorum. Yerinde olsam yaptırmam öyle bir şey. Botox deneyebilirsin belki, çene hattını yumuşatıyor. ben yaptırmıştım. Dişlerini sıktığında kasın sert bir şekilde eline geliyorsa uygulat, yoksa gerek yok zaten. Ama daha önce bunu uygulamış bir doktora yaptır. Yüzdeki mimik kasları etkilenmesin, teknik önemli. Birde 20-25 üniteden (tek bir yanağa) fazla uygulatmanı önermem.

Angel mrb cnm bilgiler icin tsk lrr ewet dislerimi siktigimda top seklinde sislik oluo normalde yani dislerimi sikmadgm zamanda koseli bir cene ozellikle sol taraf daha belirgin.botox yaptirmis biri olarak nasil oldu duzeldimi

Ne kadar keskin ve güzel yüz hatlarınız var ve farkında değilsiniz.
Çok karakteristik ve çekici bence.Kesinlikle işlem düşünmeyin.

Tsk ederim bnde cok cirkin buluorum kasim gozum cok gusel ama bu erkeksi surat beni olduruo:cry:

Yüzün çok güzel valla erkek olsam asılırdım sana :)

Belkide fazla zayıfsın biraz kilo alsan yüzün dolar bence.

:KK9:Gercktn mi diosun ya cok tsk ler arkadaslar icimi gercekten rahatlatiosunuz.zayifdim dogumdan once 48 falan suan 50 kg belkide zayifliktan botox we dolgu yaptirirsam sanirim duzelir.herkse tsk ederim:KK68:

FB_IMG_1423333371245.webp Bu resimdeki de benim netten bi program indirip cenemde duzeltme yaptim iste bole olsa ne gusel olurum :KK43:

bu kadar karizmatik yüz hatlarına sahipsin ve ameliyat düşünüyorsun.sana ameliyat yapalım törpüleyelim v.s diyen doktorun aklına şaşarım.birkaç dergi al eline ve yabancı modellerin fotoğraflarına bak.deli mi dürttü seni?bu arada küçük bir tavsiye : sakız falan çiğneme ki o kaslar fazla gelişmesin..

Aaaa...köşeli yüz kadar güzeli var mı ya ...
orta yüz yani boşluk olan tarafa dolgu yaptırsan daha akıl karı....

şimdi ne desem sen kendini iyi hissetmeyeceksin bir kere kafaya takmışsın ama ben çeneni çok beğendim böyle köşeli belirgin yüz hatlarına bayılıyorum, umarım zamanla fikrin değişir çünkü çenene haksızlık ediyorsun :KK51:

Efteliia tsk e drm cnm bnde tm tersi koseli yuz sewmiorum botox dencm ins olumlu olur :KK39:

B behriye canım bugün görüştüm doktorumla. resimlerini gsterdm. kanlı canlı göremediği icin botoksla halledilebilir gibi duruyo. 700tl ye filan malolur dedi. eger massater kesi ameliyatı olursa 4000tl ye cıkar fakat işin icine cene kemiğiyle ilgilide bir operasyon daha girerse 9000i bulabilir dedi.

Ayy cnm ck tesekkur ederim botoxla duzelir dio yani eger oleyse botox yaptirayim hemen

B behriye ceneni sıkınca orada kas oluyosa botoxla halledilebilirmiş. fakat botoxu gercekten işini bilen birine yaptırsın dedi. bide sen gece diş sıkarmısın?

Ewet tatlim dislerimi sikinca her iki yan tarafta top seklinde sislik oluo gece uykuda bazen sikyorum dislerimi

yanı bence bısey yaptırma saglık yonunden rahatsız etmıyosa yaptırma derım cunku hem karizmatik duruyo hemde kadınlar bu ceneye sahıp olmak ıcın olmadık seyler enjekte ettırıyolar çenelerine :D bence çenen harika :*

Back
X