Öğrenciyken yeni taşındığım evin yan dairesinden acayip sesler gelirdi. Banyolarımız bitişikti ve küçük bir havalandırma penceresiyle birbirine bağlantılıydı.Sesleri ilk duymaya başladığımda korktum, klozetin üstüne çıkıp dinledim hala anlayamadım, kız sara krizi geçiriyor sandım çok üzüldüm

Sonra sesler kesildi neyse dedim. Başka bir gün yine başladı, panik yaptım, kapılarını çalıp yardım lazım mı ambulansı

falan arıyım mı diycektim ki arkadaşlarım geldi de duruma aydım. Sonra ne zaman sesler başlasa çöp atma bahanesiyle kapıya çıktım, balkona falan geçtim ki benden bilmesinler dsdsfs. Her seferinde millet balkona çıkıyodu bu sesler nerden geliyor diye tam bir rezillik. Tüm gün hiç durmadan fik fik yapıyordu gençler şap şap diye sesler geliyordu , benim evde yapsalar daha az sese maruz kalırdım. Sonra ben de alıştım, ders çalışırken efkarlanıp bi sigara yakıp onları dinliyodum artık. Neyse yıllar öncesine dönüp bakınca tek pişmanlığım o gün zillerini çalıp yardım lazım mı dememiş olmam.