- 10 Ağustos 2009
- 26.181
- 18.339
- 823
- Konu Sahibi pervinn_32
-
ayyy cok kotu olmus adam gercekten hadsizmişBöyle haller herkesin başına gelir bizimde yatak gıcırdıyordu meğersem bu alt kata sesi gitmiş
sonra onlara oturmaya gittiğimde adam demesin mi yatak odasında ne yapıyorsanız duyuyoruz sonra eşime söyledim eşimde güldü ama
sonra yatağı değiştirdik adamın söylemesine kızdım hanımı bana diyenbilirdi yatak metal olduğundan ayakları gıvırtıyordu sonra fazla sürmedi kendi evimize göçtüj sıfır ve belona marka yatak aldık , adam patavatsızdı bence
normal canım ,dusunuyorumda kısknıyomuyum acaba :)
amin inşallahben de kıskandım ALLAH bana da nasip etsin ve tüm istiyenlere tabi
o zaman ben bennnn sessss cıkaramıyorum zaten :)Komşular ikiye ayrılır, ses çıkaranlar ses duyanlar, ikisi aynı anda olmaz, ya ses çıkarıyorsunuzdur, ya ses duyuyorsunuzdur. bu gayri resmi tezime göre; ben kimsenin sesini duymadığıma göre, O zaman şey ooo zamannnben beeeennn beeeeeennnnn . HAYIIIIRRRRRRRR
ayy canım yaaa ne guzel sestır oooo :)Bizde ses çıkaran taraftayız ama o anlamda değil bizim bebek çok ses yapıyor eline ne geçirirse yere çarpıp duyduğu seslerden mutlu oluyor ne yaptık ne ettikse vazgeçmedi bu huyundan elinden zorla alırsak o yere fırlattığı o cisimleri bu sefer ağlama çığlık sesleri kulakları patlatır derecede ne yapacağımızı şaşırıyoruz yani
gırgırrr :)bızım duvarlarda cok ınce komsum gırgır yapıyor gırgır nedır ya onun sesını bıle duyuyorum
cok haklsın uyarmak neye yarayacak ki :)İyi de bu duvarları incecik, evi de ses yalıtımsız yapan müteahhitlerin suçu. İnsanların sevişmesine engel olamazsınız ki.
Hem uyarsanız ne olacak sevişmeyi bırakıp kardeş kardeş mi yaşayacaklar?
mardın turkulerı he :)))Benim ust kattaki cift her cumartesi g.t kadar eve arkadaslarini toplayip icip icip mardin turkuleri dinlemeseler ben de huzurlu bi h.sonu gecirsem. Eyvaaaaah kabus gundeyiz.
Bir üste yazdım ekleyemedim ama cevabım sanaydı.Kek yap icine şap kat gotur komsuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?