yan komşu ve sesleri :)))

Böyle haller herkesin başına gelir bizimde yatak gıcırdıyordu meğersem bu alt kata sesi gitmiş
sonra onlara oturmaya gittiğimde adam demesin mi yatak odasında ne yapıyorsanız duyuyoruz sonra eşime söyledim eşimde güldü ama
sonra yatağı değiştirdik adamın söylemesine kızdım hanımı bana diyenbilirdi yatak metal olduğundan ayakları gıvırtıyordu sonra fazla sürmedi kendi evimize göçtüj sıfır ve belona marka yatak aldık , adam patavatsızdı bence

ayyy cok kotu olmus adam gercekten hadsizmiş

o zaman ben bennnn sessss cıkaramıyorum zaten :)

Bizde ses çıkaran taraftayız ama o anlamda değil bizim bebek çok ses yapıyor eline ne geçirirse yere çarpıp duyduğu seslerden mutlu oluyor ne yaptık ne ettikse vazgeçmedi bu huyundan elinden zorla alırsak o yere fırlattığı o cisimleri bu sefer ağlama çığlık sesleri kulakları patlatır derecede ne yapacağımızı şaşırıyoruz yani

ayy canım yaaa ne guzel sestır oooo :)

Benim ust kattaki cift her cumartesi g.t kadar eve arkadaslarini toplayip icip icip mardin turkuleri dinlemeseler ben de huzurlu bi h.sonu gecirsem. Eyvaaaaah kabus gundeyiz.

İyi de bu duvarları incecik, evi de ses yalıtımsız yapan müteahhitlerin suçu. İnsanların sevişmesine engel olamazsınız ki.
Hem uyarsanız ne olacak sevişmeyi bırakıp kardeş kardeş mi yaşayacaklar?

Demek oluyor ki yeni taşındığın eve yemek vs. getiren komşudan bir şey almayacaksın.
Sizin yatak odası sesinizde alt komşu veya üst komşu duyuyordur bunu hiç düşünmediniz mi Madem rahatsız oluyorsunuz sizde müziğin sesini açarsınız veya volkman dinlersiniz

benim de üst kat komşum öyle kendilerine tanımam bile ama çok sinir bozucu ya sevişmekten soğutuyorlar insanı resmen kadın inin minim inliyor üstelikte ilkokula giden kızları var ben duyuyorsam o haliyle duyuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…