- 3 Eylül 2014
- 353
- 85
- 38
- 43
- Konu Sahibi pervinn_32
-
Allah emi guldun yatip kalkip bagirsin bizimde vardi oyle karyola sesleri gelirdi saniyede bir de cart curt cart curt komsuya dedim saga sola donerken telleri oynuo demisti bende agzimdan cikti yavas onayin anam o ses ne oyle demisim yatqkta dayanamamis cikmusbu pek yenı gıbı degıl :)
:)Allah emi guldun yatip kalkip bagirsin bizimde vardi oyle karyola sesleri gelirdi saniyede bir de cart curt cart curt komsuya dedim saga sola donerken telleri oynuo demisti bende agzimdan cikti yavas onayin anam o ses ne oyle demisim yatqkta dayanamamis cikmus
kımbılır belkıde gıdıyodur,doğal seyler amannnbizim yatak odalarıda yanyana.öksürseler duyuluyor.gece uyurken komşu hapşırıyor sesine uyanıyorum bazen.illaki bizimde sesimiz gidiyordur
:-Dyatili misafir gelince tam rezillik...abbuuu ayh hadi sizi geçtim de eve misafir fln gelince düşünemiyorum
bılemıyorumkı bu ınşaatta ne kullanmış o sesler bıle duyuluyo :)sesleri duyulabilir belki ama şap şap sesinide duyuyosan artık o duvarı yapan müteahhitin
:)alıstım artıksevişen insan sesi..en sevdıgım ses
kavga,dövüşten ıyıdır..
bende onu dıyorum bırı yer bırı dınler kıyamet onlar kopar :)geçen gece tam uyuyacağım, şap şap , ah uh sesler geliyor. uykumun kaçması bir tarafa, kulak duyar gönül ister.... olan var olmayan var :) .... herkes dikkat etmeli, ya da müzik felan açmalı o anda
sanırım bızler bazı bayanlar o anda hakım olamıyomuyuz aldıgımız hazdan ne bılıyımmbende aynı durumdayım :S yan daireye yeni evliler taşındı.. maşallah kızımız yılların acısını çıkarırcasına bağırıyor..
dertliyim bu konuda:) kimse lütfen cinsel hayat vs demesin... yapsınlar tabi ağızlarını kapatmayacaklar ama çığlık atılmazkiüstelik bizim salon onların yatak odasıyla bitişik.. apartman hayatı işte alışcaz sanırım
haklısıın dıkkat edılmelıBizim apartmanda öyle ne konusulsa duyuluyor dikkat etmek lazım mümkün olduğunca hoş değil. Konuyu normal karşılayın hapsurani böyle karsiliyomusunuz yıl olmuş bilmem kaca getirenler olmuş. Yıl kaç olursa olsun evde babanız la otururken hapsurani bi insan sesini duyduğunuzda hissettiğiniz şeyle Sevişen insan sesleri duyunca ki tepkilerimizin aynı olduğu senelerde değiliz neticede.ya da bunu çocuğumuza küçük yaşta açıklamak zorunda da değiliz öyle değil mi dikkat edilmeli.bencilligin sonu yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?