• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yan komşu ve sesleri :)))

bu pek yenı gıbı degıl :)
Allah emi guldun yatip kalkip bagirsin bizimde vardi oyle karyola sesleri gelirdi saniyede bir de cart curt cart curt komsuya dedim saga sola donerken telleri oynuo demisti bende agzimdan cikti yavas onayin anam o ses ne oyle demisim yatqkta dayanamamis cikmus

Allah emi guldun yatip kalkip bagirsin bizimde vardi oyle karyola sesleri gelirdi saniyede bir de cart curt cart curt komsuya dedim saga sola donerken telleri oynuo demisti bende agzimdan cikti yavas onayin anam o ses ne oyle demisim yatqkta dayanamamis cikmus
:)

Kul hakkına girdiğinizin farkındamısınız, komşunuzun yatak odasını, mahremini,özelini buraya taşımanız hiç hoş değil rahatsız oluyorsanız gidin uygun bir dille anlatın ama burda onu rencide edecek bir uslupla değil. Sanırım siz bekar bir bayansınız ,sürekli bu sesleri duyduğunuza göre bir meşkuliyetiniz yok....

bizim yatak odalarıda yanyana.öksürseler duyuluyor.gece uyurken komşu hapşırıyor sesine uyanıyorum bazen.illaki bizimde sesimiz gidiyordur

Üst katta oyuncu karı-koca çift var dizi çekiminden geç dönüyorlar gece 3-4 paldır küldür sesler kavgalar kaç kere uyardım anlamadılar

Gece 3te süpürgeyi çalıştırıyorum 2dakka kesiyorlar sesi

Biri bizim apartmandan yazıyor sandım :KK53:
Hele geceleri şu vakitler apartmandan pırt sesi, öksürük aksırık, hapşurma sesleri falan hiç eksik olmuyor.
Yan daire veya alt-üst katlarda konuşulanlar bile duyuluyor. Çook saçma bir durum. Ayrıca annemlerin yatak odası yan dairenin yatak odasıyla bitişik duvar konumunda. Ama ses var mıdır yok mudur onu bilemiyorum. :KK53:

geçen gece tam uyuyacağım, şap şap , ah uh sesler geliyor. uykumun kaçması bir tarafa, kulak duyar gönül ister.... olan var olmayan var :) .... herkes dikkat etmeli, ya da müzik felan açmalı o anda :KK66:

geçen gece tam uyuyacağım, şap şap , ah uh sesler geliyor. uykumun kaçması bir tarafa, kulak duyar gönül ister.... olan var olmayan var :) .... herkes dikkat etmeli, ya da müzik felan açmalı o anda :KK66:
bende onu dıyorum bırı yer bırı dınler kıyamet onlar kopar :)

bende aynı durumdayım :S yan daireye yeni evliler taşındı.. maşallah kızımız yılların acısını çıkarırcasına bağırıyor..
dertliyim bu konuda:) kimse lütfen cinsel hayat vs demesin... yapsınlar tabi ağızlarını kapatmayacaklar ama çığlık atılmazki :( üstelik bizim salon onların yatak odasıyla bitişik.. apartman hayatı işte alışcaz sanırım

bende aynı durumdayım :S yan daireye yeni evliler taşındı.. maşallah kızımız yılların acısını çıkarırcasına bağırıyor..
dertliyim bu konuda:) kimse lütfen cinsel hayat vs demesin... yapsınlar tabi ağızlarını kapatmayacaklar ama çığlık atılmazki :KK43: üstelik bizim salon onların yatak odasıyla bitişik.. apartman hayatı işte alışcaz sanırım
sanırım bızler bazı bayanlar o anda hakım olamıyomuyuz aldıgımız hazdan ne bılıyımm

Bizim apartmanda öyle ne konusulsa duyuluyor dikkat etmek lazım mümkün olduğunca hoş değil. Konuyu normal karşılayın hapsurani böyle karsiliyomusunuz yıl olmuş bilmem kaca getirenler olmuş. Yıl kaç olursa olsun evde babanız la otururken hapsurani bi insan sesini duyduğunuzda hissettiğiniz şeyle Sevişen insan sesleri duyunca ki tepkilerimizin aynı olduğu senelerde değiliz neticede.ya da bunu çocuğumuza küçük yaşta açıklamak zorunda da değiliz öyle değil mi dikkat edilmeli.bencilligin sonu yok..

Bizim apartmanda öyle ne konusulsa duyuluyor dikkat etmek lazım mümkün olduğunca hoş değil. Konuyu normal karşılayın hapsurani böyle karsiliyomusunuz yıl olmuş bilmem kaca getirenler olmuş. Yıl kaç olursa olsun evde babanız la otururken hapsurani bi insan sesini duyduğunuzda hissettiğiniz şeyle Sevişen insan sesleri duyunca ki tepkilerimizin aynı olduğu senelerde değiliz neticede.ya da bunu çocuğumuza küçük yaşta açıklamak zorunda da değiliz öyle değil mi dikkat edilmeli.bencilligin sonu yok..
haklısıın dıkkat edılmelı

Back
X