- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
- Konu Sahibi mikailesra
umarım mesajım gelmiştir..
Mesaj geldi evet bu saatte yazma gereğin de bulundugunuz icin cok tesekkür ederim ben de birsey sormak istedim size ama özel mesaj gönderemiyormuşum malesef :S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım mesajım gelmiştir..
Mesaj geldi evet bu saatte yazma gereğin de bulundugunuz icin cok tesekkür ederim ben de birsey sormak istedim size ama özel mesaj gönderemiyormuşum malesef :S
Rica ederim bendede uyku problemi var zaten 11 12 gibide işe gidicem:) Sanırım 100 yorumdan sonra özel msjlar açılıyor tam detayını bilmiyorum ama denk gelmiştim bir kaç konuda eminde değilim pek.. ama arkadaş olarak eklerseniz sınırsız msj oluyor sanıyorum onuda bilmiyorum ben bayağıda çok şey bilmediğimi farkettim şimdi![]()
Arkadaslar yan komsuma sordum geceleri calistigim icin haberim yok ama binanin kapisini acik birakip sürekli yabancilar girip ciktigi icin mahkemeye verdim benim sonucta iki tane cocugum var falan dedi... Baskada sormadim kimseye..
esim evdeyken onun duydugu zamanlarda oldu kapisini gidip calayimmi derken ben lütfen bosver kendi evi istedigini yapsin falan bisürü dil dökerek engel oldum.. Hani esime bu kadar korktugumu söyleyemiyorum simdi kadina gider evde bikac erkek olabilir baska bir durum olabilir kim olsa istemez sanirim kocasinin gecenin bi yarisi basi belaya girsin
Gündüzleri pek umursamiyorum ama gece olunca insan duydugu sesten tedirgin oluyor... Ya kizlaaar binadan sorumlu firmayi bile aradim kendi evi müdahale edemeyiz zaten bu ve benzer konulardan dolayi defalarca mektup yolladik kendisine dediler okadar... Simdi yasamayan arkadaslara komik geliyordur belki ama durum böyle kapimin kilitli oldugunu bildigim halde tekrar tekrar kalkip kontrol ediyorum... Arkadasin dedigi gibi fuhuş söz konusuysa eger o evdeki erkegin niyeti bellidir zaten bazan diyorum ya bunlar hemen karsi kapida yalniz 23 yasinda bi kadin oldugu bilip rahatsiz etmeye kalkarsa falan kendimi cokmu dolduruyorum kadin yüzünden tüm sirplardan nefret eder oldum yaaa
Valla en cok süphelendigim bu kadinin ogullarim dedigi tipler eve kadin falan getiriyorlar da teyze itirazmi edemiyor veya haberi var böyle seylere müsade fln mi ediyor bilmiyorum
hem eşine kendi evi bırak ne isterse yapar diyorsunuz hemde mahkemeye veriyorsunuz enteresan.bana kalırsa bi sonuç elde edemezsiniz mahkemeden çünkü kendi evi dilediğini misafir etmekte özgür.rahatsız oluyorsanız müstakil eve çıkmalısınız.toplu yaşamın getirileri bunlar.
peki eşin de duymuş eşin ne sesine benzetti ? bağırış çığırış mı hafif ahh vahh mı belki ağrısı var dicem ama adamlar oldugunda bu sesler çıkıyorsa fuhuştur.
Edepsizler resmen grup yapiyorlar diyor oda dalgaya aliyor bazan ben endise etmeyeyim diye teyze yasitlariyla parti veriyordur hayatim diyor :)
canım konunu okuyunca bızım eskı kıracı aklıma geldı aynen yaslı bır kadındı kımı kımsesı yoktu bır oglu vardı ayrı yasıyolardı ...bu kadının gelenı gıdenı eksık olmazdı herkese bı kılıf uydururdu.bızlede cok samımıydı bız derken k.v k.p derımle felan kendını sevdırmıstı yanı neyse ıste aksamları eve su akrabam bu akrabam dıye erkekler gelırdı megerse gece de bayanlar gelırmıs bızım evde fuhus yasanırmıs gecelerı yanı bunu gorenler olmus komsulardan gel zaman gıt zaman kuulagımıza geldı kadını ustumuze sıcratmadan mahalle buyuklerını araya soktuk olay olmadan cıkardık senın teyzede boyle olmasınn...