Yan komşudan gece gelen sesler

Mesaj geldi evet bu saatte yazma gereğin de bulundugunuz icin cok tesekkür ederim ben de birsey sormak istedim size ama özel mesaj gönderemiyormuşum malesef :S

Rica ederim bendede uyku problemi var zaten 11 12 gibide işe gidicem:) Sanırım 100 yorumdan sonra özel msjlar açılıyor tam detayını bilmiyorum ama denk gelmiştim bir kaç konuda eminde değilim pek.. ama arkadaş olarak eklerseniz sınırsız msj oluyor sanıyorum onuda bilmiyorum ben bayağıda çok şey bilmediğimi farkettim şimdi:21:

Rica ederim bendede uyku problemi var zaten 11 12 gibide işe gidicem:) Sanırım 100 yorumdan sonra özel msjlar açılıyor tam detayını bilmiyorum ama denk gelmiştim bir kaç konuda eminde değilim pek.. ama arkadaş olarak eklerseniz sınırsız msj oluyor sanıyorum onuda bilmiyorum ben bayağıda çok şey bilmediğimi farkettim şimdi:21:

Evet 100 yorum gerekliymis öyle yazdi aslinda uzun zamandir konulari hep takip ederim ama cok fazla mesaj-yorum yapmisligim yok artik 100 olsun unutmazsam eger yazar sorarim :) 3-4 saatlik uykuyla iş zor olur kolay gelsin buarada

Eee bunu duyan/gören ve rahatsız olan tek siz misiniz ?

Diğer komşular da rahatsız olmalı o kadar giren çıkan çoksa ve gürültülüler ise..

Kim olsa böyle bir durumda hem tedirgin olur, hemde korkar sanırım...
Siz bence çok fazla müdahale etmeyin derim, emin olun başka rahatsız olanlarda vardır.
Sizin yapmanız gereken güzelce kapınızı bacanızı kilitlemek, eşinizin olmadığı zamanlarda kendi güvenliğinizi sağlamak.
Onun haricinde de bir nevi duymazdan ve görmezden gelmek.

Kadının ne yaptığını bilemeyiz kendi evinde, sonuçta herkesin kendi alan özgürlüğü var.
Çevreye fazla saygısı olmayan bir insan o belli, eh bir de alkolik diyorsunuz.
Alkolik insanlardan korkarım ben, şuuru yerinde olmadığı için herşeyi yapabilir, her şekilde davranabilir.
Uzak durmanızda fayda var bence... :31:

Birkaç gün arayla, ikinci "ses geliyor" konusu vakası :)
Canım duymamaya çalışacaksın, yapacak hiçbir şey yok maalesef ...

fuhuş falan olduğunu kesinlikle düşünmüyorum arkadaşım belki başka daireden geliyodur sesler ? kadın telefonlada konuşuyor olabilir tv de olabilir her şey olabilir yani.zaten dediğniz giibyse herkes şikayetçidir merak etmeyin.

Arkadaslar yan komsuma sordum geceleri calistigim icin haberim yok ama binanin kapisini acik birakip sürekli yabancilar girip ciktigi icin mahkemeye verdim benim sonucta iki tane cocugum var falan dedi... Baskada sormadim kimseye..
esim evdeyken onun duydugu zamanlarda oldu kapisini gidip calayimmi derken ben lütfen bosver kendi evi istedigini yapsin falan bisürü dil dökerek engel oldum.. Hani esime bu kadar korktugumu söyleyemiyorum simdi kadina gider evde bikac erkek olabilir baska bir durum olabilir kim olsa istemez sanirim kocasinin gecenin bi yarisi basi belaya girsin

Gündüzleri pek umursamiyorum ama gece olunca insan duydugu sesten tedirgin oluyor... Ya kizlaaar binadan sorumlu firmayi bile aradim kendi evi müdahale edemeyiz zaten bu ve benzer konulardan dolayi defalarca mektup yolladik kendisine dediler okadar... Simdi yasamayan arkadaslara komik geliyordur belki ama durum böyle kapimin kilitli oldugunu bildigim halde tekrar tekrar kalkip kontrol ediyorum... Arkadasin dedigi gibi fuhuş söz konusuysa eger o evdeki erkegin niyeti bellidir zaten bazan diyorum ya bunlar hemen karsi kapida yalniz 23 yasinda bi kadin oldugu bilip rahatsiz etmeye kalkarsa falan kendimi cokmu dolduruyorum kadin yüzünden tüm sirplardan nefret eder oldum yaaa

yurt dışında yaşıyorsunuz sanırım ,binadan sorumlu firma filan deyince ,tr de öyle bişey yok çünkü ..
konuya gelirsek bir an önce bir aile apartamnına taşının ,ne olduğunu bilmediğiniz insanların içinde birde çocuk büyüteceksiniz,eşiniz ayın yarısı evde olmayan biri ,bence siz arkadaşlarına rica edin kenidlerine de yakın olan bir ev baksınlar size ,en azından bişeyden ürkerseniz bile gider arkadaşınızda kalırsınız veya o gelir size ..

Arkadaslar yan komsuma sordum geceleri calistigim icin haberim yok ama binanin kapisini acik birakip sürekli yabancilar girip ciktigi icin mahkemeye verdim benim sonucta iki tane cocugum var falan dedi... Baskada sormadim kimseye..
esim evdeyken onun duydugu zamanlarda oldu kapisini gidip calayimmi derken ben lütfen bosver kendi evi istedigini yapsin falan bisürü dil dökerek engel oldum.. Hani esime bu kadar korktugumu söyleyemiyorum simdi kadina gider evde bikac erkek olabilir baska bir durum olabilir kim olsa istemez sanirim kocasinin gecenin bi yarisi basi belaya girsin

Gündüzleri pek umursamiyorum ama gece olunca insan duydugu sesten tedirgin oluyor... Ya kizlaaar binadan sorumlu firmayi bile aradim kendi evi müdahale edemeyiz zaten bu ve benzer konulardan dolayi defalarca mektup yolladik kendisine dediler okadar... Simdi yasamayan arkadaslara komik geliyordur belki ama durum böyle kapimin kilitli oldugunu bildigim halde tekrar tekrar kalkip kontrol ediyorum... Arkadasin dedigi gibi fuhuş söz konusuysa eger o evdeki erkegin niyeti bellidir zaten bazan diyorum ya bunlar hemen karsi kapida yalniz 23 yasinda bi kadin oldugu bilip rahatsiz etmeye kalkarsa falan kendimi cokmu dolduruyorum kadin yüzünden tüm sirplardan nefret eder oldum yaaa

hem eşine kendi evi bırak ne isterse yapar diyorsunuz hemde mahkemeye veriyorsunuz enteresan.bana kalırsa bi sonuç elde edemezsiniz mahkemeden çünkü kendi evi dilediğini misafir etmekte özgür.rahatsız oluyorsanız müstakil eve çıkmalısınız.toplu yaşamın getirileri bunlar.

Valla en cok süphelendigim bu kadinin ogullarim dedigi tipler eve kadin falan getiriyorlar da teyze itirazmi edemiyor veya haberi var böyle seylere müsade fln mi ediyor bilmiyorum

Valla öyle de olabilir olmayan sey değil.Ya da teyze kendine adam getirtiyor olabilir :D

hem eşine kendi evi bırak ne isterse yapar diyorsunuz hemde mahkemeye veriyorsunuz enteresan.bana kalırsa bi sonuç elde edemezsiniz mahkemeden çünkü kendi evi dilediğini misafir etmekte özgür.rahatsız oluyorsanız müstakil eve çıkmalısınız.toplu yaşamın getirileri bunlar.

Arkadasim biz kimseyi mahkemeye falan vermedik kadina mahkemeden mektup gelmis binadan 3 kisi sikayetci diye kadin sarhos sarhos tamda ben gidip konusmaya calisinca bizim verdigimizi söyleyip durdu... Müstakil eve burda her cani isteyen cikamiyor malesef en basit eve varsa 300 bin euronuz belki

Son düzenleme:
peki eşin de duymuş eşin ne sesine benzetti ? bağırış çığırış mı hafif ahh vahh mı belki ağrısı var dicem ama adamlar oldugunda bu sesler çıkıyorsa fuhuştur.

peki eşin de duymuş eşin ne sesine benzetti ? bağırış çığırış mı hafif ahh vahh mı belki ağrısı var dicem ama adamlar oldugunda bu sesler çıkıyorsa fuhuştur.

Edepsizler resmen grup yapiyorlar diyor oda dalgaya aliyor bazan ben endise etmeyeyim diye teyze yasitlariyla parti veriyordur hayatim diyor :)

canim zaten sadece sen duymuyormussunki sesleri diger komsularda duyuyormus. kac tane sikeyet eden olmus.
kendi kendini korkutma öyle.

canım konunu okuyunca bızım eskı kıracı aklıma geldı aynen yaslı bır kadındı kımı kımsesı yoktu bır oglu vardı ayrı yasıyolardı ...bu kadının gelenı gıdenı eksık olmazdı herkese bı kılıf uydururdu.bızlede cok samımıydı bız derken k.v k.p derımle felan kendını sevdırmıstı yanı neyse ıste aksamları eve su akrabam bu akrabam dıye erkekler gelırdı megerse gece de bayanlar gelırmıs bızım evde fuhus yasanırmıs gecelerı yanı bunu gorenler olmus komsulardan gel zaman gıt zaman kuulagımıza geldı kadını ustumuze sıcratmadan mahalle buyuklerını araya soktuk olay olmadan cıkardık senın teyzede boyle olmasınn...

canım konunu okuyunca bızım eskı kıracı aklıma geldı aynen yaslı bır kadındı kımı kımsesı yoktu bır oglu vardı ayrı yasıyolardı ...bu kadının gelenı gıdenı eksık olmazdı herkese bı kılıf uydururdu.bızlede cok samımıydı bız derken k.v k.p derımle felan kendını sevdırmıstı yanı neyse ıste aksamları eve su akrabam bu akrabam dıye erkekler gelırdı megerse gece de bayanlar gelırmıs bızım evde fuhus yasanırmıs gecelerı yanı bunu gorenler olmus komsulardan gel zaman gıt zaman kuulagımıza geldı kadını ustumuze sıcratmadan mahalle buyuklerını araya soktuk olay olmadan cıkardık senın teyzede boyle olmasınn...

Bu kadini kimse sevmez binada selam verip selamini almazlar ogullarimi bilemiyorum farkli farkli kisiler gördüm sabah 5 te ise giderken bir cok kez evden cikan erkek gördüm biri genc digeri 45-50 yaslarinda var bitane 30 civari falan yani bilmiyorumki hepsi gercekten oglumu...

Gecen sene kis günü gecenin yarisi birisi bizim yatak odasinin penceresine tas atiyor(odamiz sokagin oldugu tarafa bakiyor birinci kat) esim uyanmis pencereye cikmis bende uyandim o sira bu oglum dedigi yasli olan adam kapida kaldim binanin anahtari yanimda yok kapiyi ac, esim ben sizi bu binada daha önce hic görmedim deyip pencereyi kapatti adam asagidan bagira bagira küfür ediyor benimki kalkti üstünü giyip firladi sokaga bende pesinden ufak bi tartisma yasandi yani... Ayni adami simdi eve girip cikarken cok görüyorum.. Kadin yalniz yasadigini iddia ediyor hep.. Bikac kez evden cikarken falan kapisi acikti yerde gazeteler, bos bira siseleri-cola siseleri, kiyafetler orda burda... Ben cözemiyorum hic bisekil de bu kadini simdi acil ev ariyorum birde karnimda bebekle ister istemez cok etkiliyor insani

başkalları mahkemeye verdiyse sesler gerçek yani sen abartmıyorsun demek .ama neden geliyor anlamadım bende .belki kadın satıyordur yani fuhuuş yaptırıyordur diye düşündüm ben .

Tedirgin olmakta haklısınız, ama fazla kafanıza takmayın bence. sonuçta kadının evi, ister fuhuş yapar, ister grup yapar, ister sabahtan akşama durmadan içer.. Çevresine zararı olduğunda şikayetler oluyor, bu iyi bir şey. Mahkemelerden bir şey çıkmaz muhtemelen, ama size karşı bir hareketi olduğunda siz yine polisi ararsınız, korkulacak bir şey göremedim ben. sakin olmak lazım. aklınıza çok kötü şeyler getirmeyin. seslerden rahatsız olunca müzik dinleyin, film izleyin hemen geçer zaten. çok düşünmedin kadını. muhatap olmayınca zarar verecek bir kadın gibi değil, tehlikeli olsa yapardı bir sürü şey

Back
X