Yan komşudan gece gelen sesler

Tedirgin olmakta haklısınız, ama fazla kafanıza takmayın bence. sonuçta kadının evi, ister fuhuş yapar, ister grup yapar, ister sabahtan akşama durmadan içer.. Çevresine zararı olduğunda şikayetler oluyor, bu iyi bir şey. Mahkemelerden bir şey çıkmaz muhtemelen, ama size karşı bir hareketi olduğunda siz yine polisi ararsınız, korkulacak bir şey göremedim ben. sakin olmak lazım. aklınıza çok kötü şeyler getirmeyin. seslerden rahatsız olunca müzik dinleyin, film izleyin hemen geçer zaten. çok düşünmedin kadını. muhatap olmayınca zarar verecek bir kadın gibi değil, tehlikeli olsa yapardı bir sürü şey

Kadinin eviyse de komsularini rahatsiz etme gibi bir luksu yok. Ayrica kim komsusu fuhus yaptirirken huzur icinde uyur ve cocuklarini oyle bir yerde buyutmek ister ki. Sikayet edin yanliz da degilsiniz. Birlikte yasama kurallarini ogrensin, medeni olsun.:47:

Arkadaşlar artık o eskidendi karşımdaki kişi ev sahibi hiçbirşey yapamıyoruz kanunlar çok degişti artık apt sakinleri şikayetçi oldugu taktirde ev sahibide olsa apt atılıyor eger çevreye rahatsızlık veriyorsa ve o evde fuhuş gibi birşeyler yapılıyorsa şikayet etme hakkınız sonuna kadar var kimse çocuklarını öyle bir ortamda büyütmek istemez ev sahibide olsa artık şikayet etme hakkınız var eger gerçekten rahatsız ediyorsa ev sahibi bile atılıyor eskiden sadece kiracılar için geçerliydi ama artık degişti ev sahibi kiracı fark etmiyor artık

Tedirgin olmakta haklısınız, ama fazla kafanıza takmayın bence. sonuçta kadının evi, ister fuhuş yapar, ister grup yapar, ister sabahtan akşama durmadan içer.. Çevresine zararı olduğunda şikayetler oluyor, bu iyi bir şey. Mahkemelerden bir şey çıkmaz muhtemelen, ama size karşı bir hareketi olduğunda siz yine polisi ararsınız, korkulacak bir şey göremedim ben. sakin olmak lazım. aklınıza çok kötü şeyler getirmeyin. seslerden rahatsız olunca müzik dinleyin, film izleyin hemen geçer zaten. çok düşünmedin kadını. muhatap olmayınca zarar verecek bir kadın gibi değil, tehlikeli olsa yapardı bir sürü şey

yanlış düşünüyorsun öyle apartmanda oturup da fuhuşta falan yapamaz yani insanların çoluğu çocuğu bir ar bir namusu var kimse apartmanda yaşayıp hem de komşularına öyle rahatsızlık veremez.İlle de fuhuş yapacaksa buyursun müstakil eve çıksın.

Arkadaslar benmi cok fazla korku filmi izleyen biri olarak abartiyorum bilmiyorum ama yan komsum bir sırp yaşlı kadin nerden baksan 65-75 yaşlarında alkolik...
Kadin tek basina yasiyor onu biliyorum evine giren cikan farkli erkek gördüm haftada iki üc kez ayni sey yasaniyor kadin cıglıklari bagirmalar kahkah gülmeler illaki kalkip mutfak penceresinde bekliyorum kac saat eşim üstegmen yani görev nedeniyle nerdeyse ayin yarisi evde yok... Bidefa sormak istedim sabah sarhos sarhos üzerime yürüdü gelip gidenler ogullarim zaten beni mahkemeye vermissiniz diye konusmayada gelmiyor.. Bi gece polisi aradim 20 dk civari polis geldi bakti evde kadindan baskasi yok daha da kaldim hamile hamile deliriyormuyum ne yaa :(((

bizim alt katta alkolik bir adam vardı.. kimseye zararı yoktu ama içmeler, gece gece müzikler, yok eve giren çıkan belli değil falan.. biz arıyoruz polisi polis geliyo uyarıyo gidiyo, yine aynı.. sonra eve bir kadın geldi. belli ne olduğu yani. hemen aradım polisi geldiler, fuhuş dediler hepsini toplayıp götürdüler.. sonra bir süre azaldı bu gürültüler. sonra yine başladı.. hatta bir gün gece kapı çaldı aralıktan baktık adam yanlış kata çıkmış kör kütük sarhoş.. ve biz annemle yalnız yaşıyorduk. artık biz dayanamadık taşındık. bir süre sonra adam öldü, sorun bitti. yani kısacası ordan taşınmadan ve ya işte ölmeden sorun çözülmüyor. o yüzden eşiniz geldiğinde siz taşının derim...

tv'yi yüksek sesle izliyor olabilir..telefonun hoparlörünü açıp konuşuyor olabilir..pcde birileriyle görüşüyor olabilir..kendi kendine konuşuyorda olabilir tv bilmemne başında..belki sana öyle geliyorda olabilir..hani korku filmi izliyormuşsun ya etkilenmişsindir..bence filmlere ara ver..çünkü polis bile gelmiş kimse yokmuş ee kadın evdekileri ne yapacak ki aniden..bence ara ver filme..

tv'yi yüksek sesle izliyor olabilir..telefonun hoparlörünü açıp konuşuyor olabilir..pcde birileriyle görüşüyor olabilir..kendi kendine konuşuyorda olabilir tv bilmemne başında..belki sana öyle geliyorda olabilir..hani korku filmi izliyormuşsun ya etkilenmişsindir..bence filmlere ara ver..çünkü polis bile gelmiş kimse yokmuş ee kadın evdekileri ne yapacak ki aniden..bence ara ver filme..

Ozaman bu binadan 3 kisi mahkemeye vermis onlarda kafayi yedi yani.. Bütün apartman sakinleri olarak deliriyoruz diyorsun :D

bizim alt katta alkolik bir adam vardı.. kimseye zararı yoktu ama içmeler, gece gece müzikler, yok eve giren çıkan belli değil falan.. biz arıyoruz polisi polis geliyo uyarıyo gidiyo, yine aynı.. sonra eve bir kadın geldi. belli ne olduğu yani. hemen aradım polisi geldiler, fuhuş dediler hepsini toplayıp götürdüler.. sonra bir süre azaldı bu gürültüler. sonra yine başladı.. hatta bir gün gece kapı çaldı aralıktan baktık adam yanlış kata çıkmış kör kütük sarhoş.. ve biz annemle yalnız yaşıyorduk. artık biz dayanamadık taşındık. bir süre sonra adam öldü, sorun bitti. yani kısacası ordan taşınmadan ve ya işte ölmeden sorun çözülmüyor. o yüzden eşiniz geldiğinde siz taşının derim...

Biz suan zaten ev ariyoruz birde yarin birgün bebegim olucak böyle bir ortamda büyumesini kesinlikle istemiyorum ki hakli olarak hic kimse istemez kadinin birinci mahkemesi gecen cuma günüymüs mahkemeye veren komsulardan birinden ögrendigim kadariyla polisin dedigine göre kadin evinde odasinin birini kiraliyormus müsteriyi de oglu bulup getiriyormus... Mahkemede itiraz etmis tabi ben ortodoks dininden oldugum icin beni disliyorlar iftira atiyorlar diyormus... simdi hem apartman sakinleri hemde apartmandan sorumlu olan firma ve ev sahibi sikayetciymis. Tabi burdaki mahkemeler öyle bir-iki defa da bitmiyor bu aylarca uzar gider daha kim bilir ne zaman karar verilir..

valla tatlım seni çok ii anlıyorum..bende buna benzer birşey yaşadım konu farklı ama bazı arkadaşlar rahatsız olma falan demiş ama bende bu tür şeylerden çok etkileniyorum.
üst katıma bi çift taşındı daha çok gençler kaçarak ewlenmişler güya oğlan askermiş..
sürekli kavga ederlerdi ama nasıl kavga ben yapı olarak çok rahtsız olurum kavgadan gürültüden..
bir gün genin bir vakti öyle bir kavga ediyorlar ki yaz birde hava sıcak camlar açık kız oğlana bu sefer öldürecem seni kurtuluşun yok diyo avazı çıktığı kadar bağırıyo evin içinde ellerinde bıçak varmış karşı komşusu söylüyor birbirlerini kovalıyor..polisi falan aradık sürekli polis geliyodu ama gerçekten ben artık ewe girmek istemiyordum kızın sesi ciğerime işliyorsu sanki..
insan duyarsız kalamıyor..şükürki şuanda öle bi sıkıntı yok..umarım sende kurtulursun biran önce birde hamilesin..insanın psikolojisi bozulur..

valla tatlım seni çok ii anlıyorum..bende buna benzer birşey yaşadım konu farklı ama bazı arkadaşlar rahatsız olma falan demiş ama bende bu tür şeylerden çok etkileniyorum.
üst katıma bi çift taşındı daha çok gençler kaçarak ewlenmişler güya oğlan askermiş..
sürekli kavga ederlerdi ama nasıl kavga ben yapı olarak çok rahtsız olurum kavgadan gürültüden..
bir gün genin bir vakti öyle bir kavga ediyorlar ki yaz birde hava sıcak camlar açık kız oğlana bu sefer öldürecem seni kurtuluşun yok diyo avazı çıktığı kadar bağırıyo evin içinde ellerinde bıçak varmış karşı komşusu söylüyor birbirlerini kovalıyor..polisi falan aradık sürekli polis geliyodu ama gerçekten ben artık ewe girmek istemiyordum kızın sesi ciğerime işliyorsu sanki..
insan duyarsız kalamıyor..şükürki şuanda öle bi sıkıntı yok..umarım sende kurtulursun biran önce birde hamilesin..insanın psikolojisi bozulur..

İnsanin etkilenmemesi elde olan bir durum degil zaten kurtulmussunuz sanirim siz bu durumdan dertleri nedir tam olarak kimse bilemez ama ben öyle bir durumda evden disari cikamazdim düsününce bütün bina bizim kavga gürültümüzü dinliyor ben utanirdim sahsen insanlarin hakkimda ne düsüneceginden ki bu zaten etrafdaki insanlara benim gözümde büyük bir saygisizlik... Sonucta kimse kimsenin gürültüsünü falan cekmek zorunda degil burdakilere bunu zaten anlatman mümkün degil illaki kendini hakli cikaracak bir sebep buluyorlar birde dil din kültür farki var ortada...

Hangi ulkedesin bilmiyorum ama Turkiyede oldugunu dusunursek kadinin kendi evi ise icinde fuhusda yaptirsa evin odasini kirayada verse herhangi bir mudahalede bulunamassiniz kaldiki polis eve baskin yapsa ki bir sikayette yapmazlar iceridekiler kadinin arkadasiyiz dediklerinde polis iyi gunler deyip cikar gider hatta sebepsiz yere evine baskin olursa polis aleyhine cok buyuk davalarda acilabilir fakat bayan kirada ise isler degisir . Bu hususta sesden ve apartman sakinlerini rahatsiz etmesinden oturu tespiti yapilmak kaydiyla kabahatler kanununa gore ufak bir maddi ceza kesilir ve konu kapanir .

Back
X