Yan komşudan gelen sesler çok rahatsız ediyor

3419

Sonbahar yağmurları☘️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.695
1.592
83
Mrb arkadaşlar apartmanda daha önce bi çok sıkıntı yaşadım ama böylesini ilk defa yaşıyorum yan daireyi bekar bir adama verdiler gürültü vs geçtim gece belirli saatlerde feci sevişme sesleri geliyor İnan’ın çok sinir bozucu eşim de duyuyor belki birbirimize söyleyemiyoruz bile hiç utanma sıkılma Yok duyulsun diye mi yapıyorlar anlamıyorum ne yapmam gerekiyor gerçekten şaşkınım sizlerden fikir edinmek istiyorum iyi geceler diliyorum ...

Ne yapılabilir ki adamlar sevişiyor, sesleri telinize kaydedip, zabıtayı arayın, haa çözüm olur mu, bilmiyorum..
Tabiki bu bizi ilgilendirmez ama boşluk kapısını açıp yatak odasının kapısını açıp arada yapmak ne demek yani bu özel kalsın bari yakında balkona çıkıp yapacaklar abdest almaya giriyorum sinirlerim bozuk çıkıyorum sesleri duyunca

O değil de, millette ne enerji var arkadaş!
Kocam isteksiz diye konu açan kadınlar, bayağı azınlıksınız anlaşılan.
Kk nın çoğu, komşu sevişmesinden muzdarip çünkü!
Sormayın gitsin bende şaşkınım

Tabiki bu bizi ilgilendirmez ama boşluk kapısını açıp yatak odasının kapısını açıp arada yapmak ne demek yani bu özel kalsın bari yakında balkona çıkıp yapacaklar abdest almaya giriyorum sinirlerim bozuk çıkıyorum sesleri duyunca
Arayın zabıtayı, polisi şimdi şu dakika, sevişecekleri yeri bilsinler, terbiyesizler..

Eviniz yeni mi bilmiyorum ama son 10 yılın
evleri rezalet.
Beton değil mukavva kullanıyorlar mübarek.
Aşağıdaki hapşırsa, yukarıdan mendil atacak hale geldik.
Bu durumu bildiğim için eşimle evlenirken, ortak duvarı neredeyse olmayan, duvar kalınlıkları yüksekliği standart dışı bir ev tercih ettim.
Muhtemelen komşunuz bu kadar ses gittiğini bilmiyor, anın da coşkusuyla kendini kaptırıp zirvelere çıkıyor.
Bir gün gene aynı sesler gelirken, telefondan son ses müzik ya da ezan sesi açın ki dikkat kesilsin ve yalıtımın rezalet olduğunu anlasın.

evleri rezalet.
Bu durumu bildiğim için eşimle evlenirken, ortak duvarı neredeyse olmayan, duvar kalınlıkları yüksekliği standart dışı bir ev tercih ettim.
Muhtemelen komşunuz bu kadar ses gittiğini bilmiyor, anın da coşkusuyla kendini kaptırıp zirvelere çıkıyor.
Bir gün gene aynı sesler gelirken, telefondan son ses müzik ya da ezan sesi açın ki dikkat kesilsin ve yalıtımın rezalet olduğunu anlasın.
Canım ortak duvar değil yatak odaları işin ilginç yanı bu banyo tuvalet beraber iki banyo arasında boşluk var mesafesi çok kısa banyo kapısını açık bırakıyor ve öyle yapıyorlar Ben tuvalete girmek istemiyorum banyo yapmak istemiyorum o dereceye geldim çıkıyorum yine az da olsa kapı ardından da geliyor yani bizde evli insanlarız çok eski de sayılmayız ama her şey açıkta zaten bırakın bu kalsın kapalı bari

evleri rezalet.
Yani bunun için polis vs çağırmak bana göre utanç verici bi durum açıkçası bence takmıyorlar

Canım ortak duvar değil yatak odaları işin ilginç yanı bu banyo tuvalet beraber iki banyo arasında boşluk var mesafesi çok kısa banyo kapısını açık bırakıyor ve öyle yapıyorlar Ben tuvalete girmek istemiyorum banyo yapmak istemiyorum o dereceye geldim çıkıyorum yine az da olsa kapı ardından da geliyor yani bizde evli insanlarız çok eski de sayılmayız ama her şey açıkta zaten bırakın bu kalsın kapalı bari
Adam bekarmış ne dycen. Her gece mi oluyor ? Bide o ne biçim fantaziymiş soylesene çatıda yapsınlar

Ortak havalandırma boşluğumdan mı ses geliyor tam anlamadım ama kesinlikle dediğim yöntemi deneyin.
Ses geldiği an telefondan çok belirgin bir ses açın çocuk ağlaması olabilir, ezan olabilir metal müzik falan.
Konsantreleri bozulsun ve sizden gelen sesi duysunlar ki kapıyı kapatmayı akıl etsinler.

Adam bekarmış ne dycen. Her gece mi oluyor ? Bide o ne biçim fantaziymiş soylesene çatıda yapsınlar
Sevişmek sadece yatakta olmaz ki?
Yani bir zamanlar hatırladığım kadarıyla öyleydi.:KK70:
Evin tüm metrekarelerinde bir denemek lazım.
Tabi ses ve komşu olayını düşünerek...

Sevişmek sadece yatakta olmaz ki?
Yani bir zamanlar hatırladığım kadarıyla öyleydi.:KK70:
Evin tüm metrekarelerinde bir denemek lazım.
Tabi ses ve komşu olayını düşünerek...
Az çok hatrlıyorum bencede öyle olması lazım. :D 8günlük lohusayım sevişmek vs bizden geçmiş. Ama yeni evliyken metrekareler denendi de o komşu olayını bende düşünmedim hiç :D yok ya bizim duvarlar sağlamdır:olamaz:

Sevişen sevişene, ben de gelip buralarda yorum yazayım anca. "Yovvaş la yovvaş, olan var olmayan var, kocası uyuyanı var, beşik sallayanı var, aile var la burada" diye bağırın sesin geldiği yöne doğru. İnsafsızlar ya. İnsanın canı çeker ya!
Çocuğu uyutucam bahanesiyle kıçı devirip horlayan bir benim koca kalmış dünyada
Az çok hatrlıyorum bencede öyle olması lazım. :KK70: 8günlük lohusayım sevişmek vs bizden geçmiş. Ama yeni evliyken metrekareler denendi de o komşu olayını bende düşünmedim hiç :KK70: yok ya bizim duvarlar sağlamdır:olamaz:
Allah bağışlasın maşallah meleğe.
Valla ben ilk bebeğe hamile kaldığım gün iş bitti, bir türlü de başlamayadı.
Ha arada bir kere sevişelim dedik yeniden hamile kaldım oldu mu evde 2 bebek:KK70:
Kocamla sen sağ ben selamet modundayız.
Bebeklerimizi uyutup kahve içersek cinsel münasebete sayıyoruz.
Bazen serzenişte bulunuyorum adam bana diyor ki ‘ dokunmaya gelmiyor çocuğu çıkarıp duruyorsun biz böyle ayrı gayrı takılalım, çocuklar büyüyünce ikinci bahar yaşarız’:KK70:

Eşinizin duyup duymadığını bilmemeniz, "birbirimize söyleyemiyoruz bile" demeniz garip geldi bana. Elin oğlu konu komşu duyar demeden yardırıyor, siz eşinize "napıyor bunlar ya" demeye mi çekiniyorsunuz?

filmdelisi filmdelisi 'nin önerisi mantıklı bence. Siz ses yapınca önlem alırlar belki. O kadar ses gittiğinin farkında olmayabilirler.

Back
X