• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yan komşudan gelen sesler çok rahatsız ediyor

Iyi de insanda azicik ar olur.bagira bagira mi yapilirmis o sey illa.bunun adi terbiyesizlik ahlak yoksunlugu.filmlerdeki sahneleri mi uyguluyorlar acaba.herkesbiliyor bagirmasini ama edep haya sahibi karikocalar sezsiz de yapmasini biliyolardir bence is kalmadigindan degil diye dusundum...
Niye bu kadar zoruna gitti

Bizim de üst komşularımızın sesi gelir. Evet rahatsız edici, hatta evde çocuk varsa açıklaması zor olur muhtemelen-benimki 8 aylık daha. Ama inanın kavga dövüş sesinden iyidir. Bi önceki evimizde kadını öldüresiye dövüyodu kocası ve polisleri aramaktan kanka olmuştuk artık emniyetle. Varsın sevişsinler ya

Ben yandan gelen sesleri eşiniz ile konuşmamanıza takıldım
Utanıyorum bu durumdan söylemesi bile itici zaten eşim takıntılı onlara karşı bekar diye siz rahat söyleyebilirsiniz belki ama ben söyleyemem yani bide o benim verdiğim tepkiyi vermez kötlük çıkartır

Bizim de üst komşularımızın sesi gelir. Evet rahatsız edici, hatta evde çocuk varsa açıklaması zor olur muhtemelen-benimki 8 aylık daha. Ama inanın kavga dövüş sesinden iyidir. Bi önceki evimizde kadını öldüresiye dövüyodu kocası ve polisleri aramaktan kanka olmuştuk artık emniyetle. Varsın sevişsinler ya
Herkesin özeli olmalı diye düşünüyorum herkes yaşıyor bizde yaşıyoruz ama kimseyi rahatsız etmeden kavga ayrı mesele o da kötü bişey tabi

Iyi de insanda azicik ar olur.bagira bagira mi yapilirmis o sey illa.bunun adi terbiyesizlik ahlak yoksunlugu.filmlerdeki sahneleri mi uyguluyorlar acaba.herkesbiliyor bagirmasini ama edep haya sahibi karikocalar sezsiz de yapmasini biliyolardir bence is kalmadigindan degil diye dusundum...
Bize göre yanlış şeyler bunlar hepimizin hataları vardır elbet yargılamak değil niyetim ama bu durum çok fazla bile bile sesi duyurmak yanlış daha önce bi aile oturuyordu hiçbir sorun yaşamadık

Evde cocugum yoksa sevisme sesi nerden gelirse gelsin takilmam. Yahu ne kadar surebilir ya da ne kadar böğürebilir gercekten anlamiyorum buraya zirt pirt acilan konulari
Bizim de gecenlerde ust katta bi hanim abla baya yuksek sesle inliyordu erkek arkadasimla duyduk kıkırdadık hay masallah dedik gectik yani ne var bunda :KK45:
15-20 dk hadi bilemedin bir saat sürsün ne olacak yani
duvarlar zaten kagit gibi ust kattaki işese sanki odanin icine işiyor gibi ses geliyor herhaldeki diger sesler de duyulacak

Utanıyorum bu durumdan söylemesi bile itici zaten eşim takıntılı onlara karşı bekar diye siz rahat söyleyebilirsiniz belki ama ben söyleyemem yani bide o benim verdiğim tepkiyi vermez kötlük çıkartır
Ne oluyor bekar olunca? Millet sevismek icin esinizden izin mi alacak artik?

Edebiyle oturacak bizden izin almayacak ama özelini dışarı taşırmayacak polemik yaratmak mı niyetiniz anlamış değilim 11 yaşında bi kızım 8 yaşında bi oğlum var onlar da duyabilir her Şeyin bi adabı var en azından benim için böyle

Evde cocugum yoksa sevisme sesi nerden gelirse gelsin takilmam. Yahu ne kadar surebilir ya da ne kadar böğürebilir gercekten anlamiyorum buraya zirt pirt acilan konulari
Bizim de gecenlerde ust katta bi hanim abla baya yuksek sesle inliyordu erkek arkadasimla duyduk kıkırdadık hay masallah dedik gectik yani ne var bunda :KK45:
15-20 dk hadi bilemedin bir saat sürsün ne olacak yani
duvarlar zaten kagit gibi ust kattaki işese sanki odanin icine işiyor gibi ses geliyor herhaldeki diger sesler de duyulacak
Ayrıca bekar bende yaşadım amaç kimseye rahatsızlık vermedim hiçbir zaman bekar olur dul olur beni ilgilendirmez eşimi de böyle bi ayrım yapmıyoruz sadce sessiz sakin olmaları isteğim

Bi çoğunuz bi kaç fikir vrdiniz ama en mantıklısı ev sahibi ile görüşmek ev sahibini tanımıyorum ama bir şekilde numarasını bulup görüşeceğim yaşlı bi teyze kendisi o uyarsın böyle pis bişey için kimseyle yüz göz olmak istemiyorum bana göre ters rahatsız olmayan vardır belki ama ben rahatsız oluyorum inşallah çözülür yoksa bu sene de idare edip taşınacağım

Herkesin özeli olmalı diye düşünüyorum herkes yaşıyor bizde yaşıyoruz ama kimseyi rahatsız etmeden kavga ayrı mesele o da kötü bişey tabi
Tabiki özeli olmalı ama kavgadansa bu daha tolere edilebilir gibi. Yoksa ben de istemem kimsenin sevişme çığlıklarını duymak. Kimisi öyle seviyo:D biz de yatak gıcırdarsa diye yere döşek atalım kimse duymasın, anlamasın, rahatsız olmasın diye:D

Bizimkiler keske sevisse surekli kavga gurultu.hem alt hem ust surekli kavga halindeler.bence sevisme sesi kavga sesinden daha iyidir

Sevişme seslerinden evin neresinde yaptıklarının bile çıkarımını yapmışsınız havalar sıcak kapıları açmaları normal değil mi? çok erken saatte mi yapıyorlar banyoda duyuyorsunuz o an insan sesini ayarlayamayabiliyor neden inadına yapsınlar? tüm evde mi.yankılanıyor.Ev sahibi ne diyecek sessiz sevişin mi diyecek.Siz niye eşinizle aranızda bu konuyu konuşamıyorsunuz iki çocuk bar hala utanma mı var?

Ev sahibine söyleyeceğinize adama neden söylemiyorsunuz? Çocuklarınız varmış. "Çocukların sesi geliyor mu hiç? Malum duvarlar çok ses geçiriyor her türlü ses gidiyor." gibi bir şey söyleyebilirsiniz. Ya da direkt "duvarlar çok ses geçiriyor, biraz dikkatli olsak" diyebilirsiniz. Ev sahibine şikayet etmek çok saçma. Kiracının yaptığı şey ev sahibini ilgilendirmez. Sorununuz kiminleyse onunla konuşmalısınız. Adam karşınıza dikilip "ev sahibime şikayet edene kadar bana söyleseydiniz" derse ne diyeceksiniz?

Back
X