Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizim eski durduğumuz evde odamın üst katı karı koca odasıydı. 9 senedir kadının çığlıklarını resmen duydum. Böyle birşey yok. Neredeyse alt katımızdakilerde çok rahatsız oluyordu. Biz taşındık bizim taşınmamızla kadında taşındı. Bizi bekliyormuş meğersem.
Utanıyorum bu durumdan söylemesi bile itici zaten eşim takıntılı onlara karşı bekar diye siz rahat söyleyebilirsiniz belki ama ben söyleyemem yani bide o benim verdiğim tepkiyi vermez kötlük çıkartır
Ayrıca bekar bende yaşadım amaç kimseye rahatsızlık vermedim hiçbir zaman bekar olur dul olur beni ilgilendirmez eşimi de böyle bi ayrım yapmıyoruz sadce sessiz sakin olmaları isteğim
Ev sahibine söyleyin.
Burası aile apartmanı, giren çıkan belli değil diye giriş yapabilirsiniz cümleye, hem bekar hem de rahatsız edici sesler birleşince istenmeyen kiracı konumuna gelir sizin komşu.