Yan komsunun kukremesi

Merhabalar,
Bu saat oldu uyumak mumkun degil.
Yan komsunun yatak odasiyla bnm yatak odam bitisik,sanirim yatak baslari da ayni duvar hizasinda.
Adam resmen kukruyor ki duvarlar cidden kalin, oyle kartondan bozma degil.
Napicam ben?
Onlar da bizde ev sahibiyiz.
Soylenmez dimi boyle bisey?
Yatak basini diger duvara almam mumkun degil, balkonla ebevenyn banyosu arasinda kaliyor o duvar, kucuk..
Yani ne diyebilirim ki komsuya?
Esiniz cok horluyor butun oda da ekolu ekolu dinliyoruz mu?
Sinirlerim cok bozuk😞
Gece kizim sIcrayarak uyaniyor sese bazen, agliyor noluyo anne diye 🤦🏼‍♀️
Bir gece hanimi cagirin tatli bir dille izah edin cay ikram edin ve kendi kulaklariyla dinlesin. Kadin nasil uyuyabiliyor acaba?

Şuan benimki de yanimda horuluyor pardon resmen traktör sürüyor desek daha doğru olur...yoksa bizim komşu senmisin ..bende eşime okutucam bu konuyu ama yine ben horlamiyorum diye inkar edicek
Vdeo çekin ben çekip gösterdim kendine ohaaa dedi kendi bile inanamadı :KK53:

Eski oturdugumuz evde esim cok horluyo diye salona kaciyodum, yan komsunun kocasi da cok horluyod bildigin duvar deler gibi, kadinin kocasi da adami salona yolluyodu heralde, salona gitsem horlama, odaya donsem horlama, aklimi oynatiyodum bi dönem

Horlamanın tedavisi olduğu söylensede yok gibi bir şey. Hepsi birinci, ikince derece yakınlarım olup;
Küçük diline implant taktıranı, burnundan et, kemik aldıranı, kilodan oluyor kilo ver denilip kilo vereni, burun bandını kullananı da gördüm ama kısa bir süre düzelip sonra aynı tempoyla horlamaya devam ediyorlar. Adamın horlamasına malesef çözüm yok yani olsa da geçici.
Demem o ki madem her iki tarafta ev sahibi, birisi yatak odasına ses izolasyonu yaptıracak.

Sanirim yandaki adamda da bu sorun var ve ben karisina sabirlar diliyorum..
Yani samimi olsak diycem o raddeye geldim artik.
Sizin yine yandaki adammıs benim kadın horluyor yanda. Ve farkında. Cocukları demis ler anne artık Bi care bul diye oda bana sordu sagolsun. Burun bandı önerdm valla esim sabah alarm diye horlama sesiyle uyanıyor 😲 cidden yan yana yatak odası zooor

Bence bir gün eşini evinize davet edin kahve içerken güzel.bir üslupla anlatmaya çalışın. Umarım anlayışlı insanlardır.

Eski oturdugumuz evde esim cok horluyo diye salona kaciyodum, yan komsunun kocasi da cok horluyod bildigin duvar deler gibi, kadinin kocasi da adami salona yolluyodu heralde, salona gitsem horlama, odaya donsem horlama, aklimi bi dönem
😂😂😂😂çözüm buldunuz mu?
Ben horlama sesinde asla uyuyamam. Allahtan eşim horlamıyor

Ben odayi degistiremiyorum, diger odalar cocuklarin odalari ve onlara gore hazirladik,cift kisilik yatak sigdiramam yoksa uca uca degistirirdim 😞
E siz değiştiremiyorsunuz başkasına gidip hemde 3 çocuklu dediğiniz aileye kocanız horluyor uyuyamıyorum yatak odasını değiştirin mi diyeceksiniz ? Çok garip. İllaki rahatsız edici bi durumdur kabul ama k.bakmayın biri bana gelse kocanız horluyor rahatsız oluyorum dese umrumda olmaz. Arasın kendi çözüm bulsun. Her şeyi kendine hak gören insanlara anlam veremiyorum cidden. Rahatsız oluyorum odanı değiştir. Oldu canım başka ?

Bence geceleri yatak odasında seslere uyanıyoruz gürültüde uyuyamiyoruz Siz de duyuyor musunuz deyin ya da yatak odasini değistirin

Yoksa bizim komşumuz musunuz :KK53: benimki de çok güzel kükrer ama bi tedavisi yok uyku apnesi var kocamda 😏

Benimde babamda da var ev giris katta babam evde uyurken evin cevresine hicbir sokak hayvani yanaşamiyor . Annem yaninda uyuyor nasil uyuyor hayret ediyorum.

Hamileyken ben çok horluyorum🙈 eşime acıdım o günleri düşününce 😂 çok uyandırdı beni bide sinirlenip kızardım ne dürtüyosun falan diye trip atardim haklıymış demekki🤔😂ama ben hep çaresine baktım yani burun bandidir spreydir yan yatmaktir falan yoksa çekilir gibi değildir eminim hemde çok horluyosun bı yan dön diyemiceginiz birini dinlemek ayrıca sinir bozucudur Allah yardımciniz olsun.

Duvar kalin demissiniz ama demek ki yibe de yalitimda bir sorun var.
Konusarak cozulecek bir durum yok, adama uyuma diyemezsiniz neticede.
Ev sahibi iseniz eve yatirim yapin derim.

Benimde babamda da var ev giris katta babam evde uyurken evin cevresine hicbir sokak hayvani yanaşamiyor . Annem yaninda uyuyor nasil uyuyor hayret ediyorum.

Ay benim de annemle babam koloni halinde horlar demekki birbirlerini de duymuyolar ama odanın yanına bile yanasilmaz sıçrar çıkarsın 😄

Ay benim de annemle babam koloni halinde horlar demekki birbirlerini de duymuyolar ama odanın yanına bile yanasilmaz sıçrar çıkarsın 😄

Benim babam koltukta tv izlerken bizimle konusuyor sonra abartisiz 3 4 saniye sonra bir horuldama oluyor. Adam bildigin ayakta uyuyor.hangi arada uyudu anlamiyorum. Bazen misafir gelincede konusurken bir gökgürültusü kopuyor annem dürtüklüyor. Ama yakin cevremiz alıstı duruma aksam 20.00 den sonra bizimkilere gelmiyorlar.

Bende uyuyorum alışıyorsun bide ne bilim sevmekle de alakalı muhtemelen boyle birseyi sevmediğin birinde asla cekemezsin :27:

Benim babam koltukta tv izlerken bizimle konusuyor sonra abartisiz 3 4 saniye sonra bir horuldama oluyor. Adam bildigin ayakta uyuyor.hangi arada uyudu anlamiyorum. Bazen misafir gelincede konusurken bir gökgürültusü kopuyor annem dürtüklüyor. Ama yakin cevremiz alıstı duruma aksam 20.00 den sonra bizimkilere gelmiyorlar.
Çünkü bu tarz horlayanlar tam uykusunu alamiyor nefessiz kalip uyaniyorlar gene uyuyorlar kısır bir döngü ve dinlenemiyorlar tam olarak o yüzden her yerde uyuma olayı var eşim şu anda uyukluyor mesela birazdan uyanır :)

Çünkü bu tarz horlayanlar tam uykusunu alamiyor nefessiz kalip uyaniyorlar gene uyuyorlar kısır bir döngü ve dinlenemiyorlar tam olarak o yüzden her yerde uyuma olayı var eşim şu anda uyukluyor mesela birazdan uyanır :)

Cok zor bir nevi hastalik bizde korkuyoruz horlarken derin nefes alip susuyor bir süre nefes alamiyor sonra birden kükrüyor nefes almaya basliyor. Allah şifa versin hepsine

Back
X