Yan komsunun kukremesi

E siz değiştiremiyorsunuz başkasına gidip hemde 3 çocuklu dediğiniz aileye kocanız horluyor uyuyamıyorum yatak odasını değiştirin mi diyeceksiniz ? Çok garip. İllaki rahatsız edici bi durumdur kabul ama k.bakmayın biri bana gelse kocanız horluyor rahatsız oluyorum dese umrumda olmaz. Arasın kendi çözüm bulsun. Her şeyi kendine hak gören insanlara anlam veremiyorum cidden. Rahatsız oluyorum odanı değiştir. Oldu canım başka ?

Oyle bisey yazmis miyim iyi okuyun ?
Tam tersi ben cekindigimi yazdim ki ses inanilmaz ekolu ve rahatsiz edici, gece biyu bitmek bilmeyen bir kukreme.
Gidin hamilelik stresinizi baska yerde atin.

Tek duvara yalıtım yapsanız. Karşı tarafta kendi tarafına yapsın

Sanirim onu yapicam, en mantikli cozum bu cunku..
Hani duvarlari asip gelen bir horlama ki esimde hafif hafif horlar, cocuklarim sesli nefes alir ama bu beni hic rahatsiz etmez, zaten yurtta kaldim unv de.. ama bu cok baska ya, gece olur da uyanirsam birdaha asla uyuyamiyorum o kadar rahatsiz edici

Horlamanın tedavisi olduğu söylensede yok gibi bir şey. Hepsi birinci, ikince derece yakınlarım olup;
Küçük diline implant taktıranı, burnundan et, kemik aldıranı, kilodan oluyor kilo ver denilip kilo vereni, burun bandını kullananı da gördüm ama kısa bir süre düzelip sonra aynı tempoyla horlamaya devam ediyorlar. Adamın horlamasına malesef çözüm yok yani olsa da geçici.
Demem o ki madem her iki tarafta ev sahibi, birisi yatak odasına ses izolasyonu yaptıracak.

Ben kendi tarafima yaptircam,iyiki konuyu acmisim gercekten zombi gibi uykusuzluktan bu fikir aklima gelmemisti. Olur da sohbet esnasinda konu sese gelirse, komsuma gece cok ses geldigini usulunce soylemeyi dusunuyorum, belki onlarda duvara yalitim yaptirir boylece sorun kokten cozulur🙏🏻

Merhabalar,
Bu saat oldu uyumak mumkun degil.
Yan komsunun yatak odasiyla bnm yatak odam bitisik,sanirim yatak baslari da ayni duvar hizasinda.
Adam resmen kukruyor ki duvarlar cidden kalin, oyle kartondan bozma degil.
Napicam ben?
Onlar da bizde ev sahibiyiz.
Soylenmez dimi boyle bisey?
Yatak basini diger duvara almam mumkun degil, balkonla ebevenyn banyosu arasinda kaliyor o duvar, kucuk..
Yani ne diyebilirim ki komsuya?
Esiniz cok horluyor butun oda da ekolu ekolu dinliyoruz mu?
Sinirlerim cok bozuk😞
Gece kizim sIcrayarak uyaniyor sese bazen, agliyor noluyo anne diye 🤦🏼‍♀️
Allah yardımcınız olsun demeye geldım.Çıt sesine uyanırım.

Aaaa ne yapayım kardeş kocam işten yorgun geliyor, ben alıştım sen de zamanla alışırsın derse? Kocamdır kükrer de sever de derse?

Oyle bisey yazmis miyim iyi okuyun ?
Tam tersi ben cekindigimi yazdim ki ses inanilmaz ekolu ve rahatsiz edici, gece biyu bitmek bilmeyen bir kukreme.
Gidin hamilelik stresinizi baska yerde atin.
Bence siz haddinizi bilin önce. Bi gün biri bildirir yoksa.

tanıdığım çok iyi bir kulak burun boğazcı var gitmek ister misiniz diye tatliş bir teşvikte bulunabilirsiniz. :)

Back
X