Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben mycey'in emzirme minderini aldim..(resmini ekledim) arkadasim tavsiye etmisti, cok kullanisliymis... yan yatis yastigi almadim, cunku yatmamla ilgili bir problemim yok..Kızrla siz yan yatış ve emzirme minderi aldınız mı? Herkesin kullanım durumu farklı kimi çok memnun kimi değil, siz ne düşünüyorsunuz acaba ???
Ben mycey'in emzirme minderini aldim..(resmini ekledim) arkadasim tavsiye etmisti, cok kullanisliymis... yan yatis yastigi almadim, cunku yatmamla ilgili bir problemim yok..
hmm anladım,, ben ondan almadım, alır mıyım onu da bilmiyorum, araştırmak lazım... dediğim gibi arkadaşım kullanıyor,, ve bana "ilk alman gereken şeylerden bir tanesi" demişti, emzirirken kol falan agrımıyormuş hiç... ben de aldım o yüzden, kullanamazsam bile ilerde bebişe destek minderi olarak kullanırım..ok teşekkür ederim mesaj için. Yan yatış yastığı bebekler için olanı kasdetmiştim ben. Hani allah korusun kusarsa falan diye yan yatış yastıkları varya onlardan. Bu arada emzirme minderinin kullanı mı kolay mı acaba??
ben emzırme mınderıde aldım yan yatış mınderıde ama bu emzırme mınderı benım ıcınde çok ıyı gece ytarken cok rahat geldı benım ıcın
Ben bi gebelik kursundan tavsiye almıştım. Bebek reflü yastığı olarak medikalcilerde satılıyor. Güvenli yatış yastığı da deniliyor.
Arkadaşlar ayrıca uyku destek minderi de alın,yan yatışını koalylaştırıyor.Bebişlerimiz süt emdikten sonra Allah korusun boğulma vs yaşamaması için gerekli biliyorsunuz.