- Konu Sahibi cikolataasktir
-
Öncelikle merhabalar. Ben daha yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam affola. Benim derdim şu: sağ yanağım sola kıyasla daha şiş.Bunu bugün fotoğraf çekerken fark ettim ve sonra ayna karşısına geçince gördüm ki gerçekten şiş. Ama fark edilmesi için çok dikkatli bakmak gerekiyor. Acaba neden olabilir bir fikri olan veya bu durumu yaşayan var mı? Doktora gideceğim elbette ama ilk yaşayan var mı bu durumu diye öğrenmek için bu konuyu açayım dedim
dişin apse yapmış olabilir mi acaba
Bilemiyorum ki. Ama dişimde bir sorun yok gibi.
Öncelikle merhabalar. Ben daha yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam affola. Benim derdim şu: sağ yanağım sola kıyasla daha şiş.Bunu bugün fotoğraf çekerken fark ettim ve sonra ayna karşısına geçince gördüm ki gerçekten şiş. Ama fark edilmesi için çok dikkatli bakmak gerekiyor. Acaba neden olabilir bir fikri olan veya bu durumu yaşayan var mı? Doktora gideceğim elbette ama ilk yaşayan var mı bu durumu diye öğrenmek için bu konuyu açayım dedim
büyük ihtimal dişle ilgili bir durum.şuan babamında dişlerinde sorun var ve sağ yanağı şiş vaziyette.ağrı falan yok mu dişlerinde?
dişle ilgili bi sorun olabilir, sinüzit olabilir
benim de yüzümün sol tarafı daha şiş yanağım tombik duruyo :) diğer taraf da öyle olsa keşke[SUB][/SUB]
bende sinüzit var ama ondan mı ki acaba :44:
kaç yaşındasın 20 yaş dışın çıkıyor olabılır sebepsiz benımde şiserdi
benim de yüzümün sol tarafı daha şiş yanağım tombik duruyo :) diğer taraf da öyle olsa keşke
sinüzit var bende de. özellikle sol elmacık kemiğim kaşım sık sık ağrır
cok dikkatli bakılmadıkca belli olmuyorsa neden bu kadar dert ediyorsun anlayamadım.
cok belirgin, insanların gözlerinin surekli ustunde olmasına sebep bir problemin olur onu anlarım da...
görebiliyor musun, yürüyebiliyor musun, konusabiliyor musun önemli olan bunlar degil mi...
Hayır yok. Babanızın yanağı belirgin bir şekilde şiş mi acaba?
Ben 16 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?