• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanak inceltme yöntemii :)

rakirockks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
99
34
88
Merhaba hanımlar.. Benim derdim yanaklarımın büyük olması. Bakın dolgulu yanak demiyorum büyükler. Yuvarlak bi yüz şeklim var ama yanağımdaki yağlar yüzünden böyle gözüküyor. Bu yağları gidermem için ne yapmam gerek ? Kemikli olmasını istiyorum yüzümün... Şimdiden teşekkür ederim :)
36.jpg

yüzden yağ alabiliyorlar liposuction gibi veyahut eğer kassal bi durum varsa da botox kullanabilirler yüzü inceltmek için. kemik yapınız eğer uygunsa doktor zaten size söyler diye düşünüyorum. ^^

Merhaba hanımlar.. Benim derdim yanaklarımın büyük olması. Bakın dolgulu yanak demiyorum büyükler. Yuvarlak bi yüz şeklim var ama yanağımdaki yağlar yüzünden böyle gözüküyor. Bu yağları gidermem için ne yapmam gerek ? Kemikli olmasını istiyorum yüzümün... Şimdiden teşekkür ederim :)
36.jpg

ben de hala arıyorum . fit bir kadınım ama yüzüm bir obezinki gibi. şiş ,ödemli duruyor. hala araştırmalardayım lakin bulamadım.

Iyigeceler bunun icin buccal fad pad ameliyati olmaniz lazim real selfte buccal removal olarak girerseniz cok iyi sonuclar var agiz icinden kesiyle yuzunuzde tombul gorunume nedenolan yag yastikciginin bir bolumu alinir arti liposuction yapilir ahmet karacalarin sitesinde bilgiler vardi bu konuda birde oytun idilin sitesine bakin

cnm amelıyatlık bısey yok iple yuz daraltmayı arastır ablam yaptıtıo su an 5 dk lık bı ıslem sısme yok morarma yok ankaradaysan tavsıyede bulunabılırım

ben de hala arıyorum . fit bir kadınım ama yüzüm bir obezinki gibi. şiş ,ödemli duruyor. hala araştırmalardayım lakin bulamadım.
Herkesin edrdi başka:) ben de keşke yüüzm toplu olsaydı diyorum.Birkaç yıl önce yağ enjekte ettirmiştim ve çokkk memnundum.Tabi ki eridi gitti. Uzun yüzüm geri geldi.Eğer kilo fazlanız varsa belki zayıflarsanız daha mı az gözünüze batar? gerçi fitim diye yazmışsınız:) yüzü incelten bişey şu ana kadar hiç duymadım.Genelde talep hep şişirme yönünde oluyor.

Herkesin edrdi başka:) ben de keşke yüüzm toplu olsaydı diyorum.Birkaç yıl önce yağ enjekte ettirmiştim ve çokkk memnundum.Tabi ki eridi gitti. Uzun yüzüm geri geldi.Eğer kilo fazlanız varsa belki zayıflarsanız daha mı az gözünüze batar? gerçi fitim diye yazmışsınız:) yüzü incelten bişey şu ana kadar hiç duymadım.Genelde talep hep şişirme yönünde oluyor.

Evet genelde dolgu yaptrmak yaygın .Ama ameliyatsz çözümlerle basit bir şekilde çözebiliyorlar bu durumu.
benim hem yüzüm geniş hem de yanaklarım tombik. Çene operasyonları yapan iyi bir doktr buldum onunla görüşeceğim.
siz daha şanslısınız yinede :)

cnm amelıyatlık bısey yok iple yuz daraltmayı arastır ablam yaptıtıo su an 5 dk lık bı ıslem sısme yok morarma yok ankaradaysan tavsıyede bulunabılırım
Bana özelden yazabilirmisin lütfen ? Ankaradayim ben ve ne zamandır bu işlemi arastiyorum yardimci olursaniz cok mutlu olurum

Ben de zayıf olmama rağmen yanak ve gıdımdan şikayetçiydim.
2014 te gıdıma lazer lipoliz yaptırdım. 3 ay önce de çene ucuma hafif dokunuşlar yapıldı. siluetsoft iple de yanaklarım yukarı kalktı. sonuç istediğim gibi oldu. Açıkçası hep merak ediyordum bir sürü sanatçının yüzü inceltiliyorsa bu nasıl bir işlem falan diye. Hatta Ameliyat bile düşünmüştüm ama DR. Saime Irkoreni tanıdım, yine bu işlemleri yaptırmış bir arkadaşım vesilesiyle. Valla iyi ki de tanımışım diyorum.

2014 te gıdıma lazer lipoliz yaptırdım. 3 ay önce de çene ucuma hafif dokunuşlar yapıldı. siluetsoft iple de yanaklarım yukarı kalktı. sonuç istediğim gibi oldu. Açıkçası hep merak ediyordum bir sürü sanatçının yüzü inceltiliyorsa bu nasıl bir işlem falan diye. Hatta Ameliyat bile düşünmüştüm ama DR. Saime Irkoreni tanıdım, yine bu işlemleri yaptırmış bir arkadaşım vesilesiyle. Valla iyi ki de tanımışım diyorum.
ne kadara yaptırdınız bu işlemleri?

Merhaba..
Bu konuda ben de çok sıkıntı yaşıyorum. Nerede yaptırdınız acaba? Fiyat ne?
Bana da yardımcı olur musunuz bu konuda lütfenn :(
Evliyim ve hamile kaldığımda nasıl olacağımı düşünmek bile istemiyorum :(
İnceltmem lazım yüzümüü

Evet genelde dolgu yaptrmak yaygın .Ama ameliyatsz çözümlerle basit bir şekilde çözebiliyorlar bu durumu.
benim hem yüzüm geniş hem de yanaklarım tombik. Çene operasyonları yapan iyi bir doktr buldum onunla görüşeceğim.
siz daha şanslısınız yinede :)
Benim de yüzüm geniş, yanaklarım tombik ve 48 kiloyum :(

Merhaba..
Bu konuda ben de çok sıkıntı yaşıyorum. Nerede yaptırdınız acaba? Fiyat ne?
Bana da yardımcı olur musunuz bu konuda lütfenn :KK43:
Evliyim ve hamile kaldığımda nasıl olacağımı düşünmek bile istemiyorum :KK43:
İnceltmem lazım yüzümüü

Merhaba. Ben İzmirde Dr. Saime Irkoren' e gittim. Genel olarak memnun kaldım. Fiyat 2014 yılının fiyatı o yüzden referans olmaz sanırım pek. Ama hatırladığım şey beni çok da yormamıştı. Parça parça yaptı işlemlerimi. Muayenesi ücretsizdi, sanırım halen öyle. Bi arayıp danışın isterseniz. En kolay ulaşacağınız yer de instagram. orda ki adı @saimestetik telefonu da var ben şimdi buraya yazmayım. Direk görüşün derim. Bu arada iple yüz toparlama da yaptırdım. İlk yaptırdığım zamanlar iyiydi ama 6-7 ay geçince etkisi azaldı gibi geldi bana. Ya da belki yüzüme alıştım ve etkisi azaldı zannediyorum. Ama dolgu hiç erimedi. Halen var çene yapım baya bi belirgin yani. İnşallah sizin de herşey istediğiniz gibi olur.

ne kadara yaptırdınız bu işlemleri?

Ayy çok özür yeni gördüm mesajınızı
Benim işlem yaptırdığım sene 2014 dü. Çok sağlıklı olur mu bilmiyorum ama 4000 TL civarı bişey ödedim. Onu da tek seferde değil parça parça işlem yaptırıp 1 senede ödemiştim. Bu fiyatta Lazer lipoliz de vardı gıdım için. Umarım faydam olmuştur

Ayy çok özür yeni gördüm mesajınızı
Benim işlem yaptırdığım sene 2014 dü. Çok sağlıklı olur mu bilmiyorum ama 4000 TL civarı bişey ödedim. Onu da tek seferde değil parça parça işlem yaptırıp 1 senede ödemiştim. Bu fiyatta Lazer lipoliz de vardı gıdım için. Umarım faydam olmuştur
Rica ederim canım ne demek. Cevabı için çok teşekkür ederim. Ben de istiyorum ama kötü olur mu diye de düşünmeden edemiyorum :(

Back
X