- 4 Eylül 2014
- 99
- 34
- 88
- Konu Sahibi rakirockks
-
Merhaba hanımlar.. Benim derdim yanaklarımın büyük olması. Bakın dolgulu yanak demiyorum büyükler. Yuvarlak bi yüz şeklim var ama yanağımdaki yağlar yüzünden böyle gözüküyor. Bu yağları gidermem için ne yapmam gerek ? Kemikli olmasını istiyorum yüzümün... Şimdiden teşekkür ederim :)
Herkesin edrdi başka:) ben de keşke yüüzm toplu olsaydı diyorum.Birkaç yıl önce yağ enjekte ettirmiştim ve çokkk memnundum.Tabi ki eridi gitti. Uzun yüzüm geri geldi.Eğer kilo fazlanız varsa belki zayıflarsanız daha mı az gözünüze batar? gerçi fitim diye yazmışsınız:) yüzü incelten bişey şu ana kadar hiç duymadım.Genelde talep hep şişirme yönünde oluyor.ben de hala arıyorum . fit bir kadınım ama yüzüm bir obezinki gibi. şiş ,ödemli duruyor. hala araştırmalardayım lakin bulamadım.
ip yontemı tatlımmmArkadaşlar yüzün v şeklinde olması için bir yöntem varmıdır
Herkesin edrdi başka:) ben de keşke yüüzm toplu olsaydı diyorum.Birkaç yıl önce yağ enjekte ettirmiştim ve çokkk memnundum.Tabi ki eridi gitti. Uzun yüzüm geri geldi.Eğer kilo fazlanız varsa belki zayıflarsanız daha mı az gözünüze batar? gerçi fitim diye yazmışsınız:) yüzü incelten bişey şu ana kadar hiç duymadım.Genelde talep hep şişirme yönünde oluyor.
bu sızmısınız
Bana özelden yazabilirmisin lütfen ? Ankaradayim ben ve ne zamandır bu işlemi arastiyorum yardimci olursaniz cok mutlu olurumcnm amelıyatlık bısey yok iple yuz daraltmayı arastır ablam yaptıtıo su an 5 dk lık bı ıslem sısme yok morarma yok ankaradaysan tavsıyede bulunabılırım
ne kadara yaptırdınız bu işlemleri?Ben de zayıf olmama rağmen yanak ve gıdımdan şikayetçiydim.
2014 te gıdıma lazer lipoliz yaptırdım. 3 ay önce de çene ucuma hafif dokunuşlar yapıldı. siluetsoft iple de yanaklarım yukarı kalktı. sonuç istediğim gibi oldu. Açıkçası hep merak ediyordum bir sürü sanatçının yüzü inceltiliyorsa bu nasıl bir işlem falan diye. Hatta Ameliyat bile düşünmüştüm ama DR. Saime Irkoreni tanıdım, yine bu işlemleri yaptırmış bir arkadaşım vesilesiyle. Valla iyi ki de tanımışım diyorum.
Merhaba..Ben de zayıf olmama rağmen yanak ve gıdımdan şikayetçiydim.
2014 te gıdıma lazer lipoliz yaptırdım. 3 ay önce de çene ucuma hafif dokunuşlar yapıldı. siluetsoft iple de yanaklarım yukarı kalktı. sonuç istediğim gibi oldu. Açıkçası hep merak ediyordum bir sürü sanatçının yüzü inceltiliyorsa bu nasıl bir işlem falan diye. Hatta Ameliyat bile düşünmüştüm ama DR. Saime Irkoreni tanıdım, yine bu işlemleri yaptırmış bir arkadaşım vesilesiyle. Valla iyi ki de tanımışım diyorum.
Benim de yüzüm geniş, yanaklarım tombik ve 48 kiloyumEvet genelde dolgu yaptrmak yaygın .Ama ameliyatsz çözümlerle basit bir şekilde çözebiliyorlar bu durumu.
benim hem yüzüm geniş hem de yanaklarım tombik. Çene operasyonları yapan iyi bir doktr buldum onunla görüşeceğim.
siz daha şanslısınız yinede :)
Merhaba..
Bu konuda ben de çok sıkıntı yaşıyorum. Nerede yaptırdınız acaba? Fiyat ne?
Bana da yardımcı olur musunuz bu konuda lütfenn
Evliyim ve hamile kaldığımda nasıl olacağımı düşünmek bile istemiyorum
İnceltmem lazım yüzümüü
ne kadara yaptırdınız bu işlemleri?
Rica ederim canım ne demek. Cevabı için çok teşekkür ederim. Ben de istiyorum ama kötü olur mu diye de düşünmeden edemiyorumAyy çok özür yeni gördüm mesajınızı
Benim işlem yaptırdığım sene 2014 dü. Çok sağlıklı olur mu bilmiyorum ama 4000 TL civarı bişey ödedim. Onu da tek seferde değil parça parça işlem yaptırıp 1 senede ödemiştim. Bu fiyatta Lazer lipoliz de vardı gıdım için. Umarım faydam olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?