yanaktan

upselin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
18
0
1
aranızda sevdiğini öpmek isteyip reddedilen oldu mu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Reddetme sebebi ne?

daha önce bişey dememişti şimdi öpülmez öyle dedi çok üzüldüm ben de görüşürüz dedim soğukça ayrıldım yanından

Yaşlarınız kaç? 15 falan olmalı sanırım. Yoksa genelde erkekler yanakta kalmak istemez.

Kırıcı bi hareket olmuş. Ben sizin yerinizde olsam bundan sonra ne öptürürdüm ne de öperdim . Yanaktan öpmekte ne var ki ? Bu tarz şeyleri bazı insanlar toplumda ayıp karşılar sanırım sevgiliniz böyle.

hiç böyle bir şeye teşebbüs etmedim dolayısıyla reddedilmedim. çünkü utanıyorum yolda öpmekten yanak bile olsa.
sevdiğiniz utangaç biridir belki de. bazı erkekler kalabalık yerde temastan hoşlanmıyor. genel tavrı nasıl, sadece bu davranıştan yola çıkarak birşey denemez.

Belki bunu dışarda yapmaktan utanıyordur.
Daha önce yanaktan öptürdü mü yoksa ilk kez mi öpecektiniz?

Öylesi kalmismi ya, sasirdim cidden. Genelde hemen atliyolar.
Benim cok hosuma giderdi kesinlikle

Anmesi evlenmeden olmaz de demiştir belki şaka bi yana ben ćok bozulurdum heralde öyle kalsam

Daha önce dışarda hiç öpmediniz mi birbirinizi yanaktan?
Bu adam inancı gereği böyle dese bunu sen zaten bilirdin ve ona göre davranırdın
:44:

Muhafazakar bir ailenin oglu olan sevgilim bile istanbulun gobeginde sap sap ope ope yanak birakmiyor :)))
Ben opmem ama :)) o da soyleniyo 10 kere opuyom sen bir kere bile opmuyon

Benim ailede tam tersi okadar muhafazakar degil haremlik selamlik yok kapali bayan yok ama sevgilimin tam tersi insan icinde ben opmem nebilim ayip diye bana oyle geliyo rahat olmuyorum hic...
Birtek vedalasirken otobus kalkacakken sarilinca hafif basimi kaydirip boynundan opuyom okadar kimsecik gormuyo :)))

Yani bana hep garip gelmistir insan niye opme der ki sevgilisine hele bide erkekler bi arkadasin dedigi gibi sadece yanakla bile yetinmezken
Gerci bu kk ne kocalar gordu opulmekten hoslanmayan... Ama yinede garip yanii.

Konu sahibi arkadaşım sorularımıza biraz cevap vermeyi denesen de olayı anlasak ? Konuyu açıp gidiyorsunuz. Yaşlarınız kaç daha önce birbirinizi hiç öpmediniz mi tam olarak sorun ne anlayamadık ki. Konuyu açıp kaçıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…