yanaktan

çok kalabalık olmasına gerek yok utanmış olabilir.bende üç kez reddedildim.birinde sadece elini tutup öpmüştüm.utandı sanırım biraz ben duygulu duygulu öpünce.kalabalık garsonlar falan bakıyo demişti.yine bi yerde otururken karşı masadaki adamlar bakıyo demişti.ki çok rahatsız edicilerdi gerçekten.üçüncü olarakta yan arabadaki adam trafikte olduğunu unutup 90 derece dönmüş bizi izliyodu.yaptığım bişeyde yok yine elini öpüyodum.yani insanlardan rahatsızlık duyuyodur büyük ihtimalle oda.

Son düzenleme:

22 o da 25 küçük değiliz biliyorum ama muhafazakar biri daha önce bi kafede oldu bişey için teşekkür ederken bişey demedi ama belki o zaman da rahatsız olmuştur sevmiyo galiba insan çok kötü oluyo terslenince çok üzüldüm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Diini inancından dolayıysa eğer bence saygı duymalısın

Dini inancından dolayı olduğınu sanmıyorum.
Öyle olsa, sevgiliyken dışarıda görüşmek istemeyebilirdi zinaya giriyor diyerek...Neticede nikah yokken başbaşa olmak istemezdi, bunun günah olduğunu biliyordur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

aranızda sevdiğini öpmek isteyip reddedilen oldu mu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben sevgilimi dudaktan öpmek istediğimde reddedilmiştim valla
dur daha erken demişti
çok bozulmuştum da aradan kaç yıl geçti unuttum gitti
ama cidden çok bozulmuştum yani utanmıştım birde böyle bir şey yapmaya kalktığım için
sen sorunca hatırladım

bence o kadar takma haklı bir sebebi vardır mutlaka

way be bu dewirde bole bi insan kalmis mi kiz opcekte erkek istemicek hayret

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha önce olduğunda bişey dememistir çünkü boşta bulunmuştur bence. Arkadaşin da dediği gibi inancindan dolayi olduğu için saygı duymak gerek. Ve de şanslı olduğunun farkına varmak. Arkadaşlar öyle şey olur mu demişler ama oluyor. Benim 5 senelik bi arkadaşligim vardi benim için 9 saatlik yol gelirdi bırak öpmeyi elimi bile tutmazdi. Yeltense elimi çekeceğimi de bilirdi. Heyy gidii maziye döndüm. Ne kadar masummuşuz halbuki. Tabi ikinci görüştüğüm insanda böyle olamadı maalesef . Neyse ki o da eşim oldu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilk tanistigimizda esimde tel. nosunu vermemisti bana :)))
bende onun utangacligindan guc almistim zaten.
nitekim pisman olmadim cok sukur

Utangaç bir yapısı varsa olabilir. Ben en yakınımdaki kişinin bile beni öpmesinden rahatsız olurum. Çekingenliğimden belki de. Biraz karaktere bağlı. Ama eğer daha önceden reddetmiyor da şimdi reddettiyse aranızda bir sıkıntı var demektir. Hep böyleyse kafaya takılacak bir şey değil bence

Başlığı görünce aklıma bir arkadaşım geldi..
Arkadaşın sürekli dudağında uçak çıkardı iltihap olurdu falan..
Bir gün sevgilisiyle buluşmuşlar okul çıkışı..
Kız bunu öpmek istemiş..
Çocukta ciddi ciddi bu uçuklarla beni öpmeyi düşünmüyorsun herhalde demiş..
Kız ağlaya ağlaya eve dönmüş..
Bu sebepten ötürü ciddi anlamda araları bozulmuştu..

ben farklı bir bakış getiricem, anlık bir reddetme olmuş olabilir mi.. ağzınız kokuyorsa falan.. ne bileyim aklıma bu geldi..

Barıştılar mı sonra ? Bu çok kötüymüş işte. Bir daha yüzüne bakamazdım

kalabalık bi çıkışta demişsiniz, o kalabalıkta görmesini istemediği birini görmüş olabilir mi acaba ..
eski sevgili durum falan varsa o yüzden öptürmemiştir belki bilemedim tuhaf olmuş..

Ama ucuklu ucuklu da opulmezki... biraz dikkat etmek gerek. Uçuk virüsü başkalarına benzemez basit durur neler acar insanın basina. Bu yüzden bayanlar olarak biz uzak durmalihiz ucuklu olunca birilerini opmekten dimi ama....

Ay ne yazacağımı bilemedim. Önceden izin veriyor dediğinize göre inancı ile ilgili bağlantı kuramıyorum. Reddedilmek kötü olsa gerek. Ben bir ara benimkini kahvenin önünde şap diye öpmüştüm hiç dikkat etmedim kahve olduğuna sakin bir yer görünüyordu. Bir de mahallelerinde kahvenin önü olduğu için ne yapacağını şaşırmıştı.

Son düzenleme:
Ya ben katılmıyorum ne demek öptürmemek bir de yanaktan.Ohoo daha bunda tersliyorsa bu adamla uğraşmazdım ben ilkokuldamısın deseydin keşke?Eğer bu yaşta bunu yapıyorsa yakında saçınızı çekip sizi kızdırmaya filan da çalışabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…