Saç Rengi ve Saç Boyama yanan ya da kopmak üzere olan saç nasıl olur?

• Konu Sahibi Konu Sahibi annb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kuaför malzemeleri satan yerden selective amino keratin ve morfose argan saç serumu kullandım. saçlarım kendine geldi. haftada bir kerede zeytinyağı yumurta ve badem yağı karışımı kullanırsan sende saçlarını kurtarabilirsin diye düşünüyorum. üzülmeye gerek yok :) dip röflede olsa röfle yaptırmaya devam bile ediyorum :)

selective amino keratin
canım bu konuda hiç bilgim yok nerden alıcamm ve nasıl yapıcam bana yardımcı olurmusun

selective amino keratin
canım bu konuda hiç bilgim yok nerden alıcamm ve nasıl yapıcam bana yardımcı olurmusun

Ben bakırköy de kuaför malzemeleri satan bir yerden almıştım bu ürünleri. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama kuaförlerde bu ürünleri satıyorlar fakat fiyatını ikiye katlayarak. ben o yüzden kuaför malzemeleri satan yerden almıştım. internetten de sipariş verebilirsin. Bu arada keratini saçıma gece yatmadan önce sürüyorum. boneyi kafama geçirip uyuyorum. sabah kalkınca yıkıyorum. yumuşacık oluyor saçlarım. Bunu ben başlarda 3 güne bir yapıyordum. haftada bir kere yapmak yeterli diyorlar. Saçımı kuruttuktan sonra da uçlarına argan serumu sürüyorum. O tiftik görünüm ortadan kalkıyordu. Keratin bitti şu anda kullanamıyorum.saçımı düzleştirirken gliss ultimate hair repair çift fazlı onarım serumunu kullanıyorum. Ve ondanda çok memnunum. resimlerinide birazdan eklerim :)

$dsc032111.webp $resim2-600x600.webp

bunlarda söylediğim ürünler.

Son düzenleme:
...................................................

Son düzenleme:
Ben bakırköy de kuaför malzemeleri satan bir yerden almıştım bu ürünleri. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama kuaförlerde bu ürünleri satıyorlar fakat fiyatını ikiye katlayarak. ben o yüzden kuaför malzemeleri satan yerden almıştım. internetten de sipariş verebilirsin. Bu arada keratini saçıma gece yatmadan önce sürüyorum. boneyi kafama geçirip uyuyorum. sabah kalkınca yıkıyorum. yumuşacık oluyor saçlarım. Bunu ben başlarda 3 güne bir yapıyordum. haftada bir kere yapmak yeterli diyorlar. Saçımı kuruttuktan sonra da uçlarına argan serumu sürüyorum. O tiftik görünüm ortadan kalkıyordu. Keratin bitti şu anda kullanamıyorum.saçımı düzleştirirken gliss ultimate hair repair çift fazlı onarım serumunu kullanıyorum. Ve ondanda çok memnunum. resimlerinide birazdan eklerim :)

argan serumunuda almam gerekiyor galiba birde bana internetten nerden alabileğimi eger biliyorsan özelden mesaj atarmısın canım senide ugraştırıyoum ama ınan çok zor durumdayım :((

argan serumunuda almam gerekiyor galiba birde bana internetten nerden alabileğimi eger biliyorsan özelden mesaj atarmısın canım senide ugraştırıyoum ama ınan çok zor durumdayım :((

aa olur mu ne uğraşması :) 1.selective amino keratin, 2.morfose argan yağı hair treatement, ve 3.gliss ultimate repair onarım+parlaklık bakımı alacakların :) ben cildim için sipariş verdiğim bir site vardı ama orda varmıdır bunlar bilmiyorum. gliss i zaten marketlerden alabilirsin. Ben senin için arkadaşlarımdan sorup sipariş verebileceğin güvenilir bir site öğrenirim :)

Saçlar da sorunu olduğunu farkettiğin an çözüm bulmak gerekiyor ben arkadaş tavsiyesiyle saf keratin kullanmaya başladım biraz geç kaldığımı ve düzelmiyceğine düşünüyordum saçlarımın fakat evde saf keratin kullanmaya başladım ve kısa bir süre içerisinde saçım çok güzel bir yapıya sahip oldu :)

merhaba benim saçımda yandı bu kratin işe yaradımı acaba şuan saçlarım berbat bir durumda...
canım ben evde kullanıyorum patentli keratin işe yarıyor yanıkdı saçım o geçti de ben şimdi uzatmak için kullanıyorum.

Benim ilk saç boyatmam ve bir facia saçlarım yandı kuaför likit keratin şipariş etti merak etme iyi olucak diye kendini kurtarmak için söylüyor sanmıştım ama gerçekten işe yaradı saçlarım düzeldi ve düzeldikten sonra ilk defa bu kadar dolgun ve yumuşak doğalken bile bu kadar yumuşak bir saçım yoktu.

Back
X