- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb merve saclarin duzeldimi cok merak ediyorum cunku senin bahsettiginin aynisini suan bende yasiyorumcok moralim bozuluyor
![]()
cnm bende bundan bırkac sene once ılk actırdıgımda saclarımı , becerıksız berber bırde o zaman oryalı kafama dırek uclarına kadar surup bekletmıstısonra saclarımı sarıya boyadı bı tonda para aldı. sonuc ıse yanık bır kafa derısı, sarısı hıc tutmayan acıldıgı gıbı kalan bır sac rengı , cansız kırılan ve kopan saclar.....
ılk baslarda cok kotu olmustum ama neysekı sanılanın aksıne saclarım hala aynı boyda bıraz bakımla, onarıcı maskelerle ve korumayla hala aynı uzunluktalar cok sukur..sonra kendı rengım olan sıyaha boyadım ve bırdahada degıstırmeyecegım dedım ama zaman gectıkce unutuluyor ınanın
Sımdı ıse yıne saclarımı actırdım ve kızıla boyattım.. su anda fazla problem olmadı ancak tabıkı oluyor sacta her actırmada yıpranma muhakkak kacınılmaz bu.Onun ıcın bakımlarımı yapacagım yıne..saglıklı ve guzel saclara ...
Benımde sacım sıyah boyaydı bı kac yıldır ama cok sıkılınca actırmak ıstdım tereddut ettım tabı ama bıanda karar verıp gıttım organık oldugu ıcın cok yıpranmıcanı soyledı kopmadı sacım ama yıkayınca resmen hamur gıbı ya bıde dalgalı oldugu ıcın ıgrenc duruyor cok uzun olmadıgı ıcınde kestıremıyorumdarengı tam tutmadı zaten kalan kızıllıklarada platın rofle atılacaktı 2-3 hafta sonra ama sımdı onu kaldırırmı hıc bılmıyorum :S sanırım bıraz koyu bı renge boyayıp oylece bırakıcam uff.. bu arada saclarım boyandıgı zaman dokulmesı durmustu ama dıplerı geldıkce eskısınden daha cok dokulmeye basladı. koklerıdemı yanıyor yoksa acılınca ???? nasıl bakımlar uyguladın canım sen nasıl duzeldıler ??
yanan saç yıkadığımızda kuruduğu zaman çok serttir..kremlediysekte fazla yumuşaktır hamur gibi olur..
benim saçlarımda aynen öyle ıslakken hamur gibiydi taradıkça uzuyordu taranmıyordu dolaşıyordu bende en son röfle yaptırdığımda kuaförüm paketlerimi çok bekletmişti saçlarımın yarısı hamur kıvamında yarısı normal sayılır haldeydi çok yoğun saç kremleri kullandım saçlarımı sadece kremliyken banyoda taradım ben zeytin yağı ve yumurta karışımı sürdüm saçlarıma şimdi çok şükür düzeldiler kestirmeme bile gerek kalmadı saçlarım alışık olduğu için hemen toparlanıyor =)
benimde saçlarım yandıkeratin bakım yaptırdım ama evde kendimin de yapabileceği birşeyler bulsam hiç fena olmayacak.
merhaba benim saçımda yandı bu kratin işe yaradımı acaba şuan saçlarım berbat bir durumda...