• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yanan ya da kopmak üzere olan saç nasıl olur?

• Konu Sahibi Konu Sahibi annb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bir defa o hatayı yaptım saçlarımı kuaförde açtırdım..yaktı saçımı bir dünyada para aldı..sonra çok kısa kestirdim..o saçla dolaşmak istemedim..ve kestirdim çok kısa..biraz kestirmenizi öneririm saç sağlığı içinde önemli ölü kısımlrdan kurtulmak..

Mrb merve saclarin duzeldimi cok merak ediyorum cunku senin bahsettiginin aynisini suan bende yasiyorum:( cok moralim bozuluyor:(

cnm bende bundan bırkac sene once ılk actırdıgımda saclarımı , becerıksız berber bırde o zaman oryalı kafama dırek uclarına kadar surup bekletmıstı :52: sonra saclarımı sarıya boyadı bı tonda para aldı. sonuc ıse yanık bır kafa derısı, sarısı hıc tutmayan acıldıgı gıbı kalan bır sac rengı , cansız kırılan ve kopan saclar.....:14: ılk baslarda cok kotu olmustum ama neysekı sanılanın aksıne saclarım hala aynı boyda bıraz bakımla, onarıcı maskelerle ve korumayla hala aynı uzunluktalar cok sukur..sonra kendı rengım olan sıyaha boyadım ve bırdahada degıstırmeyecegım dedım ama zaman gectıkce unutuluyor ınanın :9: Sımdı ıse yıne saclarımı actırdım ve kızıla boyattım.. su anda fazla problem olmadı ancak tabıkı oluyor sacta her actırmada yıpranma muhakkak kacınılmaz bu.Onun ıcın bakımlarımı yapacagım yıne..saglıklı ve guzel saclara ... :nazar:

Son düzenleme:
bakım yağlarının yanında defne yaprağından bir saç kremi var banyodan sonra sürüp duruluosun saçımı o kurtardı.gardef die bitkisel bi saç kremi.şimdide loreal kullanıyorum çok ii geldi bu ikisi.bende düğün zamanı yapmıştım okadar kötü olmuştuki hemen koyuya boyadım geri.şimdi yine açtım ama akıllandım.ne kullanıcaamı biliyorum.

cnm bende bundan bırkac sene once ılk actırdıgımda saclarımı , becerıksız berber bırde o zaman oryalı kafama dırek uclarına kadar surup bekletmıstı :52: sonra saclarımı sarıya boyadı bı tonda para aldı. sonuc ıse yanık bır kafa derısı, sarısı hıc tutmayan acıldıgı gıbı kalan bır sac rengı , cansız kırılan ve kopan saclar.....:14: ılk baslarda cok kotu olmustum ama neysekı sanılanın aksıne saclarım hala aynı boyda bıraz bakımla, onarıcı maskelerle ve korumayla hala aynı uzunluktalar cok sukur..sonra kendı rengım olan sıyaha boyadım ve bırdahada degıstırmeyecegım dedım ama zaman gectıkce unutuluyor ınanın :9: Sımdı ıse yıne saclarımı actırdım ve kızıla boyattım.. su anda fazla problem olmadı ancak tabıkı oluyor sacta her actırmada yıpranma muhakkak kacınılmaz bu.Onun ıcın bakımlarımı yapacagım yıne..saglıklı ve guzel saclara ... :nazar:

Benımde sacım sıyah boyaydı bı kac yıldır ama cok sıkılınca actırmak ıstdım tereddut ettım tabı ama bıanda karar verıp gıttım organık oldugu ıcın cok yıpranmıcanı soyledı kopmadı sacım ama yıkayınca resmen hamur gıbı ya bıde dalgalı oldugu ıcın ıgrenc duruyor cok uzun olmadıgı ıcınde kestıremıyorumda:( rengı tam tutmadı zaten kalan kızıllıklarada platın rofle atılacaktı 2-3 hafta sonra ama sımdı onu kaldırırmı hıc bılmıyorum :S sanırım bıraz koyu bı renge boyayıp oylece bırakıcam uff.. bu arada saclarım boyandıgı zaman dokulmesı durmustu ama dıplerı geldıkce eskısınden daha cok dokulmeye basladı. koklerıdemı yanıyor yoksa acılınca ???? nasıl bakımlar uyguladın canım sen nasıl duzeldıler ??

diplerede açıcı sürüldüğü için tabi saç derisi zarar görüyor ve bundan yeni çıkan saçlarda etkileniyor hala dökülmem devam ediyor benimde ama saçımı açtırdığım zamanki hali gibi değiller artık arada bir bakım uyguluyorum saçlarımı uzatmaya çalışıyorum. uçlarında kırıklar var ama kestirmeyi hiç düşünmüyorum. size yararı olurmu bilmem ama bana doktorum önermişti pantogar diye bir ilaç günde 3 tane yutuyorsun kapsül şeklindeydi 1 ay gidiyor ve 1 ayın sonunda dökülmelerim durmuştu saçlarımı çok hızlı uzattı ve canlandı biraz pahalı tabi ama inanın değiyor şimdi yeniden almayı düşünüyorum saçlarımı o açtırma işinden sonra bir daha asla oriel sürdürtmem diyordum ama malesef mayıs ayında bakır kızıl yaptırtmak istediğimden açtırıcam ama o zamana kadar bakımlarla saçlarımın yıpranmasını en aza indirmek istiyorum ve eylülden beri saçlarımı boyamıyorum ve boyamayacağımda... upuzun bakır kızıl saçlarım olacak bir terslik olmazsa ama kuaförüme bu sefer güveniyorum iyi bir seçim yaptım :) bir de saçımı martta açtırdığımda benim de kremledikten sonra çok yumuşak oluyordu ama o hali hoşuma gitmişti hiç bilmiyordum yandığını şimdi öğrenmiş oldum inanın bir süre sonra o saç kendine geliyor tabi ben temmuza kadar hiç boyatmamıştım sonra 2 kere boyadım ve bıraktım.

Son düzenleme:
şuan sankı hiç uzamıcaklarmıs gıbı geliyor.zaten uzadıkca o hamur gıbı olup lastık seklınde sunen saclarımı en azından uçlarından yavas yavas kestırırım heralde. yine uzatamıcam :( kesılmeden toparlanacagını hıc dusunemıyorum :(.. bende suan acıcıya tovbe dıyorum ama ılerde unuturmuyum acaba bende :) dokulmemesı ıcın doktor bı vıtamın karısımı verdı bakalım onu kullancam. ılerıkı gunlerde yıne durumları paylaşırım.. saglıklı saçlarla inşallah ;)

şu an aynı durumda olan benim, kahverengi saçlarımı eşim hoşuna gidiyor diye platin yaptım, bizilm ilk flörtümüzde öyleydi, sonuç saçlarım yandı lastik gibi oldu ve şu an kısacık, bende naptım kaynak yaptırdım yine kahveye boyattım ama ana saçlarım öldü biokür diye bişi kullanıyorum iyi geldi gündüzleri yarım saat saçımda bekletip duş alıyorum kırıklar yanıklar gözle görülür derecede azaldı bide unuttum selective diye bişi var kuaförüm tavsiye etti selective keratin ama kullanmadım daha

Son düzenleme:
pekı kulladıgın bıokurle o lastık ve hamur gıbı olan saclar duzeldımı yoksa kestırdıgın ıcın mı gıttı?? Eger onla duzeldıyse nerden nası bulabilirım acaba...

yanan saç yıkadığımızda kuruduğu zaman çok serttir..kremlediysekte fazla yumuşaktır hamur gibi olur..

aynen canım dediğin gibi oluyor benimde biliyorsun bende 1 kere açıp 4 kere falan boyamıştım
şimdi saçlarımı böyle görünce keşke diyorum sadece gölge attırsaydım
çünkü hayatımda bir kere gölge attırmıştım daha öncesinden ve yine bi değişiklik olsun demiştim
keşke değişikliği tümünü boyamak yerine yine gölge attırarak yapsaydım

saçlarım kalın telli olmasına rağmen yumuşacıktı ve çok sağlıklıydı kuaförler bile çok iyi bakmışsın falan derlerdi
valla kendi saçı gibisi yok insanın
heves ettik işte bi kere napcaksın
yıpranan saçlar yanımıza kar kaldı

Saçlarını ıslakken taramamaya çalış ve ısıdan uzak dur duştayken bol saç kremi kullan ve kuruykende günlük saç kremlerinden ve serumlarından kullanmaya çalış aynı bnmde başıma gelmişti ama o saçın düzelmesi hemen hemen imkansız :/ sadece anı kurtarırsın

benim saçlarımda aynen öyle ıslakken hamur gibiydi taradıkça uzuyordu taranmıyordu dolaşıyordu bende en son röfle yaptırdığımda kuaförüm paketlerimi çok bekletmişti saçlarımın yarısı hamur kıvamında yarısı normal sayılır haldeydi çok yoğun saç kremleri kullandım saçlarımı sadece kremliyken banyoda taradım ben zeytin yağı ve yumurta karışımı sürdüm saçlarıma şimdi çok şükür düzeldiler kestirmeme bile gerek kalmadı saçlarım alışık olduğu için hemen toparlanıyor =)

ayy süpermiş bende uygulamak istiyorum zeytinyağı ve mayonezin oranı ne kadar ne kadar bekleticez onuda sölermisinzzz

yumurta ve zeytin yağı...Bir yumurta saçının oranına görede saçın ne kadar uzunsa ona komple yedirebileceğin kadarda zeytinyağı olsun canım...Onları güzelce karıştır saçına sür ve beklet ben yarım saat bekletiyordum sonra yıkıyordum şampuanlıyordum tabi sonra yine bolca saç kremi yediriyordum..İnşallah saçların düzelir tez zamanda =)=)=)

saol canım hemen uygulacm ikisindende eşit miktarda karıştırıcam o zaman...Bu aralar saça takmış durumdayım diplerede sürüyoruz dimi bu arada :) çokkk soru sordummm puuufff

benim saçlarımda aynen öyle ıslakken hamur gibiydi taradıkça uzuyordu taranmıyordu dolaşıyordu bende en son röfle yaptırdığımda kuaförüm paketlerimi çok bekletmişti saçlarımın yarısı hamur kıvamında yarısı normal sayılır haldeydi çok yoğun saç kremleri kullandım saçlarımı sadece kremliyken banyoda taradım ben zeytin yağı ve yumurta karışımı sürdüm saçlarıma şimdi çok şükür düzeldiler kestirmeme bile gerek kalmadı saçlarım alışık olduğu için hemen toparlanıyor =)

Ne kadar zamanda duzeldi acaba sacinin o hali??

benimde saçlarım yandı :( keratin bakım yaptırdım ama evde kendimin de yapabileceği birşeyler bulsam hiç fena olmayacak.

benimde saçlarım yandı :( keratin bakım yaptırdım ama evde kendimin de yapabileceği birşeyler bulsam hiç fena olmayacak.

merhaba benim saçımda yandı bu kratin işe yaradımı acaba şuan saçlarım berbat bir durumda...

merhaba benim saçımda yandı bu kratin işe yaradımı acaba şuan saçlarım berbat bir durumda...

ben kuaför malzemeleri satan yerden selective amino keratin ve morfose argan saç serumu kullandım. saçlarım kendine geldi. haftada bir kerede zeytinyağı yumurta ve badem yağı karışımı kullanırsan sende saçlarını kurtarabilirsin diye düşünüyorum. üzülmeye gerek yok :) dip röflede olsa röfle yaptırmaya devam bile ediyorum :)

Back
X