ben bu erkekleri anlamıyorum. davranışlarına bi anlam veremiyorum. kızlar bana yardım edin sinirimden kudurmak üzereyim.. aynı kampüste olan bi çocuk vardı sürekli karşılaşıp duruyoduk her yerde bigün tanıştık bi şekilde. sonra baktık bi sürü ortak yan bide hemen yan sınıfımdaymış. her neyse haftasonu olunca sabaha kadar msnde konuştuk ben gidiyorum diyince gitmemem için bi sürü bahane uyduruyodu. sonra bigün okul çıkışı görüşmeye karar verdk görüştük ve her şey çok güzel gitti. sonra bidaha görüşmek istediğini söyledi hatta mümkünse bugün olsun dedi bazı şeylerin belli olmasını istiyorum dedi. neymiş o belli olmasını istediğin şeyler diyince de anladın sen onu dedi. ama okuldayken buna bi haller oluyo görünce slm vermiyo filan ben gidip bikaç kere yanına slm verdim. resmen hayalet gibi davranıyo varım ama aslında yokmuşum gibi. ben de buna söyledim bana neden hayaletmişim gibi davranıyosun bunları haketmiyorum ben. eğer öyleyse de söyle boşuna ümit etmiyim ben dedim msjla. sana öye davranmıyorum ayrıca bu sana ümit vermek mi oluyor, açıkça söylim ya da bn iyi bi arkadaş olcağımızı düşünüyorum ama sadece o kadar dedi. o kadar sinirlendim ki bütün gece boyunca uyuyamadım. o öyle deyince; benimde senden farklı bi beklentim yok zaten istediğim sadecee senin arkadaşlığındı dedim. o zaman niye bu kadar geriyoruz filan dedi. biliyorum çok uzun oldu ama o kadar sinirliyim ki resmen benimle oyun oynadı. ona da demiştim bigün, benimle oyun mu oynuyosun eğer öyleyse söyle ona göre davranim dedim. ben oyun yaşımı çoktan geçtim dedi bana. ölür müsünüz öldürür müsünüz... bugün de gördüm tek başına oturuyodu banklarda derse gitmem gerekiyodu sinirli bi şekilde baktm suratına ama biraz uzak mesafede olduğum için sinirli olduğmu görmemiştir belki. sonra dersteyken de msj atmış demek slm da vermiyoruz artık demiş. ben kendime dengesiz derdim ama bu resmen benden de dengesiz.. bu haftasonu için önceden sözleşmiştik o belli etceği konu içn. bakalım neler dicek bunlar olduktan sonra çok merak ediyorum, o günün gelmesini bekliyorm sabırsızlıkla. eğer belli etmek istediğim şey arkadaşlık dostluktu vs. derse zaten biz arkadaştık bunun belli olcak neresi var daha? saçma sapan sözlerle benim farklı şekile düşünmeme sebebiyet veriyosun sonra da gelip biz sadece arkadaş olabiliriz diyosun amacın ne senin diye aklıma gelen her şeyi söylicem
Son düzenleme: