Yandaş Fatih Tezcan “Atatürkçü” oldu

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem...rce=sm_fb&utm_medium=free&utm_campaign=gundem
Yandaş Fatih Tezcan “Atatürkçü” oldu
  • Kasım 25, 2015

Yandaş kalem Fatih Tezcan Suriye krizi sonrası yaptığı "Atatürkçü" paylaşımlarla şaşırttı.

AKP’li kalem Fatih Tezcan, Suriye’de Rus uçağının düşürülmesiyle ilgili olarak, “Bugün Suriye’nin içinde 5403 km2 bir uzantımız yani sigortamız varsa, bunu Fransızlar’dan hasta hasta ve söke söke alan M.Kemal’e borçluyuz” ifadelerini paylaştı.

Tezcan daha sonra da “Fransızlar’ın yüzüne karşı ‘Hatay benim şahsî davamdır. Şakaya gelmeyeceğini bilmelisiniz!’ diyen M.Kemal’i, bu noktada takdir etmeliyiz” diye yazdı.

Tezcan’ın bu sözleri sosyal medyada da “ilginç” bulundu. Kimi Twitter kullanıcıları Tezcan’ın Twitter hesabının hacklenmiş olabileceğini de yazarak Tezcan’ı ti’ye aldı.

http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem...rce=sm_fb&utm_medium=free&utm_campaign=gundem

Vay be bebelerin takım değiştirmesi gibi zırt pırt yan değiştiriyor bunlar da.
Artık dış jelatinlerine aldanmıyoruz.

bu adamın ne oldugunu ta çözemedim yeri geldi peygamber efendimiz e dil uzattı
yeri geldi katledilen aleviler için lokum dağıttı
şimdide Atatürkçü olmuş şaşkınlık içindyim

ayy senmi doğrru demiş dedin. Atatürkü sevmeyen sen
Günaydınlar cicimm.. anladımki sen beni çok seviyorsunn.. cevap yazmayayım dedim ama bir açıklık getireyim.. hani kafanda soru işareti kalmasınn.. ben neyi sevmiyorum biliyormusun Mustafa kemal paşayı kullanmanıza,,, islami konularda (başörtüsü gibi,,ezan gibi cuma namazı gibi kiii eskide kaldı artık çok şükür)..Hepimiz gibi bir fani olan ATATÜRKÜ kusursuzmuş gibi lanse etmenize,, onu ululaştırmanıza,onun zamanında neler doğru yapılmış,, neler yanlış yapılmış deyip tartışmamanıza,,ATATÜRK'ü herkesle kıyaslamanıza,,BU KIYASLAMANIZ ARASINDA HELE DİNİM VARSA adamı dellendirip,,dellendirip durmanıza..beni tanısaydın nedemek istediğimi anlardın klavye başında olmuyor o yüzden ATATÜRK'ü sevmeyen laflarını bırak istersen okyy.

ben yazdıklarını biliyorum kakao.. hatta mahkemelik bile olmaya kadar gittiydi onlar.
kimse Atatürkü ululaştırmıyor burada. ama nankör insanlarıda sevmiyoruz işte.

ben yazdıklarını biliyorum kakao.. hatta mahkemelik bile olmaya kadar gittiydi onlar.
kimse Atatürkü ululaştırmıyor burada. ama nankör insanlarıda sevmiyoruz işte.
eee biliyorsan sorun nerde ne demek istediğimi anlamışsan.alıntılayıp şaşırarak senmii diye niye soruyorsun o zaman..dediğim gibi seviyorsun beni ve bana sataşmadan duramıyorsun..

eee biliyorsan sorun nerde ne demek istediğimi anlamışsan.alıntılayıp şaşırarak senmii diye niye soruyorsun o zaman..dediğim gibi seviyorsun beni ve bana sataşmadan duramıyorsun..
evet ne yazdığını biliyorum. çoğu suç teşkil eden şeylerdi. çıkarma o mesajları bana.

evet ne yazdığını biliyorum. çoğu suç teşkil eden şeylerdi. çıkarma o mesajları bana.
yahu okyy çıkartsanda benim düşüncem değişecekmii.. ben tüm LİDERLERİN hatalarını ,,yanlışlarını konuşulmasından yanayken çıkartsan ne olur,, çıkartmasan ne olurr. sahte ATATÜRK'çü olmadım olmayacağımm.. net..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…