ayy senmi doğrru demiş dedin. Atatürkü sevmeyen sendoğru demiş varmı yanlış bir şeyy..
geçmiş konularda Atatürk için yazdıklarını biliyoruz. boşuna yazdın bunubazılarının elinde "Atatürk sever ölçer" var. Bip tutuyorlar, 5 dakkada anlıyor kimin ne kadar sevip sevmediğini : )))
bilsen neeeeeeeeee bilmesen neeeeeeeee: ))))))))))))geçmiş konularda yazdıklarını biliyoruz. boşuna yazdın bunu
buda mesaj ve yorum mu şimdi. :)bilsen neeeeeeeeee bilmesen neeeeeeeee: ))))))))))))
mesaj ve yorum kriterleri ölçerin de mi var , ay ne hoş : ))))))))))))buda mesaj ve yorum mu şimdi. :)
çocukça mesajlara cevap yazmamak lazım aslındadaa şunu yapalım en iyisi:)mesaj ve yorum kriterleri ölçerin de mi var , ay ne hoş : ))))))))))))
bi sürü oyuncağın varmış ne mutlu sana : )
hı hı ,çocukça mesajlara cevap yazmamak lazım aslındadaa şunu yapalım en iyisi:)
hıı hııı. datluuu,aynen aynen canısı.. :)
Günaydınlar cicimm.. anladımki sen beni çok seviyorsunn.. cevap yazmayayım dedim ama bir açıklık getireyim.. hani kafanda soru işareti kalmasınn.. ben neyi sevmiyorum biliyormusun Mustafa kemal paşayı kullanmanıza,,, islami konularda (başörtüsü gibi,,ezan gibi cuma namazı gibi kiii eskide kaldı artık çok şükür)..Hepimiz gibi bir fani olan ATATÜRKÜ kusursuzmuş gibi lanse etmenize,, onu ululaştırmanıza,onun zamanında neler doğru yapılmış,, neler yanlış yapılmış deyip tartışmamanıza,,ATATÜRK'ü herkesle kıyaslamanıza,,BU KIYASLAMANIZ ARASINDA HELE DİNİM VARSA adamı dellendirip,,dellendirip durmanıza..beni tanısaydın nedemek istediğimi anlardın klavye başında olmuyor o yüzden ATATÜRK'ü sevmeyen laflarını bırak istersen okyy.ayy senmi doğrru demiş dedin. Atatürkü sevmeyen sen
hı hı ,bak ne güzel hemen anladın
ben yazdıklarını biliyorum kakao.. hatta mahkemelik bile olmaya kadar gittiydi onlar.Günaydınlar cicimm.. anladımki sen beni çok seviyorsunn.. cevap yazmayayım dedim ama bir açıklık getireyim.. hani kafanda soru işareti kalmasınn.. ben neyi sevmiyorum biliyormusun Mustafa kemal paşayı kullanmanıza,,, islami konularda (başörtüsü gibi,,ezan gibi cuma namazı gibi kiii eskide kaldı artık çok şükür)..Hepimiz gibi bir fani olan ATATÜRKÜ kusursuzmuş gibi lanse etmenize,, onu ululaştırmanıza,onun zamanında neler doğru yapılmış,, neler yanlış yapılmış deyip tartışmamanıza,,ATATÜRK'ü herkesle kıyaslamanıza,,BU KIYASLAMANIZ ARASINDA HELE DİNİM VARSA adamı dellendirip,,dellendirip durmanıza..beni tanısaydın nedemek istediğimi anlardın klavye başında olmuyor o yüzden ATATÜRK'ü sevmeyen laflarını bırak istersen okyy.
eee biliyorsan sorun nerde ne demek istediğimi anlamışsan.alıntılayıp şaşırarak senmii diye niye soruyorsun o zaman..dediğim gibi seviyorsun beni ve bana sataşmadan duramıyorsun..ben yazdıklarını biliyorum kakao.. hatta mahkemelik bile olmaya kadar gittiydi onlar.
kimse Atatürkü ululaştırmıyor burada. ama nankör insanlarıda sevmiyoruz işte.
evet ne yazdığını biliyorum. çoğu suç teşkil eden şeylerdi. çıkarma o mesajları bana.eee biliyorsan sorun nerde ne demek istediğimi anlamışsan.alıntılayıp şaşırarak senmii diye niye soruyorsun o zaman..dediğim gibi seviyorsun beni ve bana sataşmadan duramıyorsun..
yahu okyy çıkartsanda benim düşüncem değişecekmii.. ben tüm LİDERLERİN hatalarını ,,yanlışlarını konuşulmasından yanayken çıkartsan ne olur,, çıkartmasan ne olurr. sahte ATATÜRK'çü olmadım olmayacağımm.. net..evet ne yazdığını biliyorum. çoğu suç teşkil eden şeylerdi. çıkarma o mesajları bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?