• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yandaş medya Yusuf Yerkel'in yeni görüntülerini servis etti

parkon mune oky başınız sağolsun.. Allah mekanlarını cennet eylesin.
ölüm acısı bambaşka gerçekten

Ben gercekten bazi konularda yorumlari anlamakta zorluk cekiyorum.
Biri tutturmus devlet mali, digeri tutturmus yok acisi olan böyle mi tepki verir??
Hicbir devlet mali, o devletin vatandasinin canindan daha kiymetli degil. Mal mülk her zaman yerine gelir.
Malina zarar geldi diye yani hakli mi oluyor siddet kullananmalari. Hak mi yani o adamin tekmeler yemesi.
Acisi olan insan hele ki büyük bir ihmal sonucu yakinini kaybetmis insan, nasil sakin olsun, tabi ki öfkelenir, sinirlenir, gözü hic bir seyi görmez.
Ama olur mu adam ailesinden bir kac kisiyi kaybetmis önemli degil, önemli olan devletin arabasi.

Ayrica ben basbakanda hic bir üzüntü belirtisi görmedim! Oysa bu olay onun kendi ülkesinin insanina verdigi degerden daha verdigi ülkelerde olsaydi simdi iki gözü iki cesme agliyordu. Cikipta diger ülkelerde bu kadar insan ölmüs yani bu olagan birsey, kader iste napalim tarzinda konusmazdi.
Bu konuda cok söyleyecek sey var aslinda ama o insanlarin bu yazdiklarimi anlayacagini sanmiyorum zaten.

Valla özel hastaneleri beğenmiyorum ben.
Tabi işinin hakkını veren özellerde yok değil ama çoğu işi ticarete döküyor.
O yüzden bir nebzede olsa devlet hastanelerini daha güvenli buluyorum.
Bir yakınım doğum esnasında hayatını kaybetmişti özel bir hastanedeydi doğumu.Tam teşekküllü bir hastane olmadığı için anne kurtarılamadı.
Bence Sağlık Bakanlığı özel hastane denetimlerini arttırmalı.

Soma da suana kadar isimleri, cisimleri, haklarindaki herseyle tesbit edilen provokatör sayisi 38..

Simdi bunlardan bazisini paylasacagim..

$ethem.webp $etthem.webp

Gözlüklü kisi..
Adi Ethem Gülmez..
TGB li.
Izmirden geliyor..
Genelde yabanci basina gercek olamayan bilgiler veriyor, ve halki " hükümet istifa " slogani ile kiskirtiyor.. Demec verdigi basin, resimde görülen AFP ayrica BBC ve yabanci muhabirler..

$isa yaldiran.webp

Biyikli kisi

Adi: Isa Yaldiran
TGB li..
Izmir den geliyor..
Genellikle digerleri yabanci basina demec verirken, arkadan halki hükümet aleyhine kiskirtiyor..

$kimliksiz.webp

Mavi gömlekli genc
Adi: Henüz tesbit edilemedi..
Somali olmadigi kesinlesti..
Isa Yaldiran la birlikte hareket ediyor, genellikle halki kiskirtiyor ayrica yabanci basina " ölenlerin sayisi 1000 kisiyi gecti, hükümet halkini kandiriyor" diye yanlis bilgiler veriyor..

$somali.webp

Burada Ethem Gülmez i tutan ve Isa Yaldirana " kapa artik ceneni ne yapmaya calisiyorsun, yeter artik" diyen sakalli ve ekose gömlekli kisi Soma li.. Bu kisileri durdurmaya calisiyor..

$isa yildirannn.webp $somalill.webp

Ekose gömlekli sakalli genc yine yabanci basina yalan demec veren ve halki kiskirtan Isa Yaldiran i ve Ethem Gülmezi durdurmaya caliyor..

bbc-eylem_3784.jpg

Somada basini kapatip, BBC ye " kocam somada öldü, devlet katil" tarzinda ropörtaj veren provokatör kiz..

Allah acilardan nemalanan mahluklari nasil bilirse öyle eylesin..
Insanlara acilarini bile yasatmadilar..

Son düzenleme:
Sen ben bağırıp çağırdık diye babalarımızın yasını tutmamış, içimiz yanmamış mı oluyor?

Yakini kaybeden herkesin basisagolsun..

Elbette ki insanlar acisini farkli yasayabilir..

Ama yukardaki provokatörlerin varligi ispatlanmis ise ve bu kisiler insanlarin acilarindan nemalaniyorsa ben bunu kabul edemem..
Tahammül edemem bu kadar adi, asagilik, insan müsvettelerinin yaptiklarina..

Son düzenleme:
Sağol kuzum, burda yazıyoruz, çiziyoruz da kim ne acı yaşamış bilmiyor insan, lafı açıldıkça yazıyoruz.

Allah sana böyle acılar yaşatmasın, zor çok zor.
Ben hep ani ölümler yaşadım, bir dedemin ölümü beklenen bir sondu:((
Dayım, babam, kardeşim birden bire öldüler, ölmemeleri gereken basit sebeplerden.

İhmaller vardı ama bu ihmallere şimdi, üstünden zaman geçtikten sonra değinmenin bir manası yok, Soma'daki isyanı anlıyorum, insanların acıyla yaptıklarını da anlıyorum, acılarını içimde hissediyorum, onların konuştukları yüreğime dokunuyor.

Düşünsene sabah güle oynaya yolluyorsun, bir haber geliyor maden de buluyorsun kendini, ihmal yok diyen insanları görüyorsun, kimin yakasına yapışacaksın?
Herkes ihmal yok deyip kenara çekilirken mezara koyduğun eşinin, evladının, kardeşinin yakasına mı yapışacaksın, niye öldün diye?

Onlar hala bir şokun içindeler...

kadıncağıza biz size alerjisi var mı diye sorduk demişler, yanlış hatırlamıyorsam hastane hatası olmadığını iddia ediyormuş, kadın çileden çıkmış, gencecik eşinin ölümüne mi yansın, aniden kaybettiğine, yavrularının babasız kaldığına mı? Yoksa hastanenin hatayı kabul etmemesine mi? Ki o konuyu okuyunca biraz araştırdım, o hastanenin her şubesinden şikayetler var, özel hastane birde:(((

işte bahane bulacaklar. yalan söylemeye kadar gitmişler. Alah yardımcıları olsun ,umarım suçlu kimse cezasını çeker.

parkon mune oky başınız sağolsun.. Allah mekanlarını cennet eylesin.
ölüm acısı bambaşka gerçekten

teşekkür ederim.Allah hepimizin kaybettikleri sevdiklerine rahmet eylesin.

Bu provokatörlerin varlığı ihmallerin ve terbiyesizliklerin önüne neden geçiyor sizlerin gözünde?

okycim senin de başın sağolsun, çok üzüldüm..

Son düzenleme:
Soma da suana kadar isimleri, cisimleri, haklarindaki herseyle tesbit edilen provokatör sayisi 38..

Simdi bunlardan bazisini paylasacagim..

Eki Görüntüle 1121835 Eki Görüntüle 1121838

Gözlüklü kisi..
Adi Ethem Gülmez..
TGB li.
Izmirden geliyor..
Genelde yabanci basina gercek olamayan bilgiler veriyor, ve halki " hükümet istifa " slogani ile kiskirtiyor.. Demec verdigi basin, resimde görülen AFP ayrica BBC ve yabanci muhabirler..

Eki Görüntüle 1121839

Biyikli kisi

Adi: Isa Yaldiran
TGB li..
Izmir den geliyor..
Genellikle digerleri yabanci basina demec verirken, arkadan halki hükümet aleyhine kiskirtiyor..

Eki Görüntüle 1121845

Mavi gömlekli genc
Adi: Henüz tesbit edilemedi..
Somali olmadigi kesinlesti..
Isa Yaldiran la birlikte hareket ediyor, genellikle halki kiskirtiyor ayrica yabanci basina " ölenlerin sayisi 1000 kisiyi gecti, hükümet halkini kandiriyor" diye yanlis bilgiler veriyor..

Eki Görüntüle 1121847

Burada Ethem Gülmez i tutan ve Isa Yaldirana " kapa artik ceneni ne yapmaya calisiyorsun, yeter artik" diyen sakalli ve ekose gömlekli kisi Soma li.. Bu kisileri durdurmaya calisiyor..

Eki Görüntüle 1121850 Eki Görüntüle 1121852

Ekose gömlekli sakalli genc yine yabanci basina yalan demec veren ve halki kiskirtan Isa Yaldiran i ve Ethem Gülmezi durdurmaya caliyor..

bbc-eylem_3784.jpg

Somada basini kapatip, BBC ye " kocam somada öldü, devlet katil" tarzinda ropörtaj veren provokatör kiz..

Allah acilardan nemalanan mahluklari nasil bilirse öyle eylesin..
Insanlara acilarini bile yasatmadilar..

Bunların tespitini yapan aciklayan gazete yayin hangisi? çok merak ettim elinde varsa paylaşabilir misin incelemek isterim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

TV de yayinlandi..Bir yigin görüntüleri var böyle halki kiskirtirken ayni kisilerin..

Bu ülkede provakatör olmak,terbiyesiz olmaktan,halkına bağırmaktan,ağız dolusu laf söylemekten daha değerlidir..
Nedense bazı gözler,vatandaşa yapılanları görmez olmuş..:51::51:

Aman Allah im..
Orada ölmüs onca insanlari, dul kadinlari, yetim cocuklarin gözyaslarini kendi cikari icin kullanan ve acilari kullanarak cikar saglamaya calisan insanlar degerli mi??

Sen cok yasa Necip Fazill..

Iste insanlarin "aciyi paylasiyoruz, Somaya cok üzüldük" derken aslinda niyetleri baska olabiliyor..

Sağol kuzum, burda yazıyoruz, çiziyoruz da kim ne acı yaşamış bilmiyor insan, lafı açıldıkça yazıyoruz.

Allah sana böyle acılar yaşatmasın, zor çok zor.
Ben hep ani ölümler yaşadım, bir dedemin ölümü beklenen bir sondu:((
Dayım, babam, kardeşim birden bire öldüler, ölmemeleri gereken basit sebeplerden.

İhmaller vardı ama bu ihmallere şimdi, üstünden zaman geçtikten sonra değinmenin bir manası yok, Soma'daki isyanı anlıyorum, insanların acıyla yaptıklarını da anlıyorum, acılarını içimde hissediyorum, onların konuştukları yüreğime dokunuyor.

Düşünsene sabah güle oynaya yolluyorsun, bir haber geliyor maden de buluyorsun kendini, ihmal yok diyen insanları görüyorsun, kimin yakasına yapışacaksın?
Herkes ihmal yok deyip kenara çekilirken mezara koyduğun eşinin, evladının, kardeşinin yakasına mı yapışacaksın, niye öldün diye?

Onlar hala bir şokun içindeler...

kadıncağıza biz size alerjisi var mı diye sorduk demişler, yanlış hatırlamıyorsam hastane hatası olmadığını iddia ediyormuş, kadın çileden çıkmış, gencecik eşinin ölümüne mi yansın, aniden kaybettiğine, yavrularının babasız kaldığına mı? Yoksa hastanenin hatayı kabul etmemesine mi? Ki o konuyu okuyunca biraz araştırdım, o hastanenin her şubesinden şikayetler var, özel hastane birde:(((

Elbette büyük bir soktur bu ve hiçkimse o insanlar kendini nasil hiseder diye tam bilemez. Ve daha önemlisi, hiç kimse o insanlarin davranma biçimlerini belirliyemez! Zaten kizmak, suçlamak (ki suçlu olmasa bile) yas'in bir parçasidir. Bunu tüm psikologlar biliyor zaten, bilmeyen aristirabilir.

Gerçekten çok kötü birsey ya, ben en basit esimi bir trafik kazasinda kaybetmis olsaydim yasayamazdim artik, o insanlar hem esini, hem oglunu, yigenini kaybetmisler,.. ah ah aci hakikatten çok büyük :43:

Bu ülkede provakatör olmak,terbiyesiz olmaktan,halkına bağırmaktan,ağız dolusu laf söylemekten daha değerlidir..
Nedense bazı gözler,vatandaşa yapılanları görmez olmuş..:51::51:

Aaah hayir, basbakanin görüntüleri çok bulaniktiki, adam tokat felan atmadi, sadece tehditini yapti, olabilir, adam basbakan,vatandasi hem över, hem döver :ssz:

Görüntüler gerçek olsa ne değişecek, umrumda değil. Araştırmayacağım doğruluğunu. Ufacık merak etmiyorum. Ama ben de gidip orada hükümet istifa diye bağırak için can atıyorum. Yapsınlar provokasyonlarını, bu kadar kolay ulaşamazlar amaçladıkları neyse. Bu ülke ses kayıtlarını normalleştirmiş şurda 2 provokasyon yapan insanı mı kale alıcaklar.

300 canı hiçbir şey geri getirmiyor. Bu ölümler ihmalden oldu. Bu insanlar ölmeyebilirdi. Ne yapılsaydı ölmezlerdi, neden öldüler, bunların araştırılması yanıtların bulunması, buna sebebiyet verenlerin en ağır cezayı alması lazım.

Soma’daki madenin patronları basın toplantısı yaptı ve gazetecilerin ısrarlı soruları sonucunda madende bir yaşam odası olmadığını söyledi. Sizin oralarda böyle bir şey mümkün mü?

Elbette hayır. Yalnız şunu belirtmek isterim, bu tür kelimenin tam anlamıyla hayati detaylar patronların ne vicdanına ne de inisiyatifine bırakılır. Çünkü sonuç itibariyle bu kimselerin birincil önceliği para kazanmaktır, hiçbir patron hayırsever olduğu için maden sahibi olmaz. O nedenle maden yasasının önemine vurgu yapıyoruz. Yaşam odası dahil tüm detayların yasada belirtilmesi gerekir. Bugünlerde bunun kavgasını veriyoruz çünkü müfettiş gönderme hakkımız elimizden alınmak isteniyor. Bizim iş güvenliği konusundaki yetkilerimiz sulandırılmak isteniyor. Mücadele halindeyiz. Çünkü söz konusu kâr etmek olduğunda giderlerden kısmaya başlarlar, ilk kısılacak olan da güvenlik gideridir. Bunu patronların insaniyetine bırakmak çok risklidir.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/dunya/73553/Ornek_verdigi_ingiltere_den_Soma_icin_yorum_geldi.html

bu aşamadan sonra provokasyon yapılsa ne olur?

Bu hükümet kendi kendini yedi bitirdi. Öfke patlamalarının sebebi zaten bu...

Yanliz iste suclularin bulunmasi, gerekli islemlerin yapilmasi, gerekli düzenlemelerin yapilmasi gibi konular bu provokatörlerin umrunda degil..
Zaten olaylari kaosa cevirip yapilmasi gerekenin yapilmasina engel olmaya calisiyor onlar..
O nedenle " amann canim provokatör iste" diyemiyoruz..

Hele hele ortada ölen insanlar, acilar, feryatlar varken ve bu adiler bu kadar büyük felaketten nemalanmak isterken hiccc " amann olur öyle" diyemiyoruz..

Orada felaket sonrasinda yasanan bircok yanlisin sebebidir bu insanlar..

1 yili askindir yakip yikan her olayi provokasyo ceviren insanlardir bunlar...

Nasıl ki provokatörler gerçekten acı duyanların önüne geçmemesi gerekirse, bir başbakanın da acılı insanlara dalga geçer gibi 1800 lerden bahsetmesi, tokat atması, müşavirinin şehit yakınını yerde tekmelemesi de provokatörlerin önüne geçmemelidir...
Gerçek daima gerçektir. :6:

Back
X