Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ben bağırıp çağırdık diye babalarımızın yasını tutmamış, içimiz yanmamış mı oluyor?
Sağol kuzum, burda yazıyoruz, çiziyoruz da kim ne acı yaşamış bilmiyor insan, lafı açıldıkça yazıyoruz.
Allah sana böyle acılar yaşatmasın, zor çok zor.
Ben hep ani ölümler yaşadım, bir dedemin ölümü beklenen bir sondu(
Dayım, babam, kardeşim birden bire öldüler, ölmemeleri gereken basit sebeplerden.
İhmaller vardı ama bu ihmallere şimdi, üstünden zaman geçtikten sonra değinmenin bir manası yok, Soma'daki isyanı anlıyorum, insanların acıyla yaptıklarını da anlıyorum, acılarını içimde hissediyorum, onların konuştukları yüreğime dokunuyor.
Düşünsene sabah güle oynaya yolluyorsun, bir haber geliyor maden de buluyorsun kendini, ihmal yok diyen insanları görüyorsun, kimin yakasına yapışacaksın?
Herkes ihmal yok deyip kenara çekilirken mezara koyduğun eşinin, evladının, kardeşinin yakasına mı yapışacaksın, niye öldün diye?
Onlar hala bir şokun içindeler...
kadıncağıza biz size alerjisi var mı diye sorduk demişler, yanlış hatırlamıyorsam hastane hatası olmadığını iddia ediyormuş, kadın çileden çıkmış, gencecik eşinin ölümüne mi yansın, aniden kaybettiğine, yavrularının babasız kaldığına mı? Yoksa hastanenin hatayı kabul etmemesine mi? Ki o konuyu okuyunca biraz araştırdım, o hastanenin her şubesinden şikayetler var, özel hastane birde((
parkon mune oky başınız sağolsun.. Allah mekanlarını cennet eylesin.
ölüm acısı bambaşka gerçekten
Soma da suana kadar isimleri, cisimleri, haklarindaki herseyle tesbit edilen provokatör sayisi 38..
Simdi bunlardan bazisini paylasacagim..
Eki Görüntüle 1121835 Eki Görüntüle 1121838
Gözlüklü kisi..
Adi Ethem Gülmez..
TGB li.
Izmirden geliyor..
Genelde yabanci basina gercek olamayan bilgiler veriyor, ve halki " hükümet istifa " slogani ile kiskirtiyor.. Demec verdigi basin, resimde görülen AFP ayrica BBC ve yabanci muhabirler..
Eki Görüntüle 1121839
Biyikli kisi
Adi: Isa Yaldiran
TGB li..
Izmir den geliyor..
Genellikle digerleri yabanci basina demec verirken, arkadan halki hükümet aleyhine kiskirtiyor..
Eki Görüntüle 1121845
Mavi gömlekli genc
Adi: Henüz tesbit edilemedi..
Somali olmadigi kesinlesti..
Isa Yaldiran la birlikte hareket ediyor, genellikle halki kiskirtiyor ayrica yabanci basina " ölenlerin sayisi 1000 kisiyi gecti, hükümet halkini kandiriyor" diye yanlis bilgiler veriyor..
Eki Görüntüle 1121847
Burada Ethem Gülmez i tutan ve Isa Yaldirana " kapa artik ceneni ne yapmaya calisiyorsun, yeter artik" diyen sakalli ve ekose gömlekli kisi Soma li.. Bu kisileri durdurmaya calisiyor..
Eki Görüntüle 1121850 Eki Görüntüle 1121852
Ekose gömlekli sakalli genc yine yabanci basina yalan demec veren ve halki kiskirtan Isa Yaldiran i ve Ethem Gülmezi durdurmaya caliyor..
![]()
Somada basini kapatip, BBC ye " kocam somada öldü, devlet katil" tarzinda ropörtaj veren provokatör kiz..
Allah acilardan nemalanan mahluklari nasil bilirse öyle eylesin..
Insanlara acilarini bile yasatmadilar..
Bu provokatörlerin varlığı ihmallerin ve terbiyesizliklerin önüne neden geçiyor sizlerin gözünde?
okycim senin de başın sağolsun, çok üzüldüm..
Sağol kuzum, burda yazıyoruz, çiziyoruz da kim ne acı yaşamış bilmiyor insan, lafı açıldıkça yazıyoruz.
Allah sana böyle acılar yaşatmasın, zor çok zor.
Ben hep ani ölümler yaşadım, bir dedemin ölümü beklenen bir sondu(
Dayım, babam, kardeşim birden bire öldüler, ölmemeleri gereken basit sebeplerden.
İhmaller vardı ama bu ihmallere şimdi, üstünden zaman geçtikten sonra değinmenin bir manası yok, Soma'daki isyanı anlıyorum, insanların acıyla yaptıklarını da anlıyorum, acılarını içimde hissediyorum, onların konuştukları yüreğime dokunuyor.
Düşünsene sabah güle oynaya yolluyorsun, bir haber geliyor maden de buluyorsun kendini, ihmal yok diyen insanları görüyorsun, kimin yakasına yapışacaksın?
Herkes ihmal yok deyip kenara çekilirken mezara koyduğun eşinin, evladının, kardeşinin yakasına mı yapışacaksın, niye öldün diye?
Onlar hala bir şokun içindeler...
kadıncağıza biz size alerjisi var mı diye sorduk demişler, yanlış hatırlamıyorsam hastane hatası olmadığını iddia ediyormuş, kadın çileden çıkmış, gencecik eşinin ölümüne mi yansın, aniden kaybettiğine, yavrularının babasız kaldığına mı? Yoksa hastanenin hatayı kabul etmemesine mi? Ki o konuyu okuyunca biraz araştırdım, o hastanenin her şubesinden şikayetler var, özel hastane birde((
Bu ülkede provakatör olmak,terbiyesiz olmaktan,halkına bağırmaktan,ağız dolusu laf söylemekten daha değerlidir..
Nedense bazı gözler,vatandaşa yapılanları görmez olmuş..![]()
Somadaki madenin patronları basın toplantısı yaptı ve gazetecilerin ısrarlı soruları sonucunda madende bir yaşam odası olmadığını söyledi. Sizin oralarda böyle bir şey mümkün mü?
Elbette hayır. Yalnız şunu belirtmek isterim, bu tür kelimenin tam anlamıyla hayati detaylar patronların ne vicdanına ne de inisiyatifine bırakılır. Çünkü sonuç itibariyle bu kimselerin birincil önceliği para kazanmaktır, hiçbir patron hayırsever olduğu için maden sahibi olmaz. O nedenle maden yasasının önemine vurgu yapıyoruz. Yaşam odası dahil tüm detayların yasada belirtilmesi gerekir. Bugünlerde bunun kavgasını veriyoruz çünkü müfettiş gönderme hakkımız elimizden alınmak isteniyor. Bizim iş güvenliği konusundaki yetkilerimiz sulandırılmak isteniyor. Mücadele halindeyiz. Çünkü söz konusu kâr etmek olduğunda giderlerden kısmaya başlarlar, ilk kısılacak olan da güvenlik gideridir. Bunu patronların insaniyetine bırakmak çok risklidir.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/dunya/73553/Ornek_verdigi_ingiltere_den_Soma_icin_yorum_geldi.html
aynen size katiliyorum...evet. bozmamalıyız.
değil mi....![]()
kreste deyiliz canim...yetiskin insanlar gibi konusabiliriz.....türkcemizi bozmayalim deyilmi..