yandım ki ne yandım kızlar

selcanefe

herşey güzel olsun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
493
32
318
Sivas
2 yaşında bi oğlum var 4buçuk yıllık evliyim ve istemeden hamile kaldım 4 haftalık şu an düşmesi için ilaçiçtim içim rahat değil vicdanım beni sorguluyor eşimde bende hiç tartışmadan aynı anda aynı kararı aldık birden kullandım ilacı ama dünden beri bekliyorum düşmüyor sıkıntısı beni mahvetti düşmesi lazım içtiğim ilaç zarar veriyomuş bide doktordan öğrendim henüz gebelik sayılmıyormuş biraz içim rahatladı ama yine de huzursuzum yardım edin kuızlar bana kısa sürede dardan kurtulmak istiyorum allahım olmayan ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
arkadaşım neden yaptın böyle bir şeyi daha bir tane çocuğun var neden ikinci çocuğu istemiyorsunki

2 yaşında bi oğlum var 4buçuk yıllık evliyim ve istemeden hamile kaldım 4 haftalık şu an düşmesi için ilaçiçtim içim rahat değil vicdanım beni sorguluyor eşimde bende hiç tartışmadan aynı anda aynı kararı aldık birden kullandım ilacı ama dünden beri bekliyorum düşmüyor sıkıntısı beni mahvetti düşmesi lazım içtiğim ilaç zarar veriyomuş bide doktordan öğrendim henüz gebelik sayılmıyormuş biraz içim rahatladı ama yine de huzursuzum yardım edin kuızlar bana kısa sürede dardan kurtulmak istiyorum allahım olmayan ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

canım yine de gebelik sayılmaz mı ana rahmine düştüğü ilk günden beri var zaten o
hayırlısı olsun ne diyeyim üzüldüm...
sizin kararınız

ayrıca şimdi hayatta olan çocuğunu zehirleyebilirmisin karnındakine yaptığın aynı şey

hamilelik demek küçük bir canlının yeni bir insanoğlunun dünyaya geleceği haberidir ne demek canlı değil

çok üzüldüm keşke böyle birşey yapmasaydı sebep ne olursa olsun her bebek kendi rızkıyla gelir benim üç çocuğum var tecrübeyle sabittir

benimde 2 yaşında çocuğum var büyük söylemeiyim ama ikinci bebeği bende düşümedğim halde böyle bi hata yapmazdım vicdanen rahat olamam kıyamazdım 4 haftalık nasıl gebe sayılamaz ki senin rahmine düştüğü ilk anda bi varlık oda bi can ne diyelim olan olmuş artık belki bişey olmamıştır ya düşmezsse o zaman kürtaj olman lazım çünkü içtiğin ilaç bebeğe zarar vermiştir nede olsa sakat doğma riski bile var

Çok üzüldüm gerçekten ...
Tabi ki karar sizin ama şu an yanınızda olanda yavrunuz,
henüz 4 haftalık olanda .

gebelik sayılmaz mı? döllenmeden itibaren gebelik sayılır...

ilaç içeğine kürtaj olsaydın keşke. ya öldürmez sakat yaparsa?

ben böyle şeylere çok kızıyorum
büyük konuşmak istemiyorum
bi insan kazayla nasıl hamile kalır
çocuk istemiyorsan tedbirini alıcaksın
kesinlikle sizi yargılamıyorum
bi arkadaş demiş ilaç düşürmezse ne yapıcaksınız bebeğe zarar verdiniz içtiğiniz ilaçla

hepinize saygı duyuyorum sizin yerinizde birzzamanlar ben vardım ne kolay söylemek size eşimde bende üzgünüz evet korunuyordum fakat doktor kararıyla bıraktım sağlık sorunları çıktı 2ay kendi çabamızla korunduk ben bilmiyor muyum karnımdakiyle oğlumun aynı olduğunu sizden destek istedim kızlar çaresizim size dert yandım sağolun çok iyi anlaqmışsınız testi yapınca nasıl ağladım ben bu ilacı içmesem bile doktor kontrolünde zaten ağır enfeksiyon için antibiyotik ve fitil kullanıyordum bugün doktoruma ulaşamadım ve bebeğim zaten zarar gördüğü için eczacımdan ilaç aldık doktora ulaşsam zaten serumla halleder o sağlıksız bir yavruyu nasıl bile bile doğurmalıyım uzman tv de kağan kocatepe açıklıyor 0-4 hafta arası gebelik sayılmaz diye açın dinleyin allah size yaşatmasın inşallah sadece hücre diyor erkenden müdahale etmezsek daha büyük sorunlar çıkar bence sizde aynı kararı verirdiniz inanın bende sizin gibi çok kızardım insanlara ama eminim çoğunun açıklaması vardı ama ben görmeden yargılamışımdır

konu sahibi bana kızmasın , ama tamamen cahillik...

kendi kendinize ilaç almışsınız ve destek bekliyorsunuz?!

kararınızı yargılamıyorum , yanlış anlamayın... sadece ondan kurtulma şekliniz bana göre cahilce...bebeğinizi düşürmeye çalışırken kendinize de zarar verme olasılığı yüksek üstelik bir tane 2 yaşında çocuğunuz size ihtiyacı olan...

olacak işmi arkadaşım yüce rabbim istemiş olmuş neden yaptın bunu ..
2 yaşında bi çocuğun varmış biraz büyümüş hiç olmazsa neden içtin ilacı buna ne hakkın varki keşke yapmasaydın ...
neyse olmuş artık hakkında hayırlısı olsun ne diyim...
ama unutma bu senin için bi sınavdı ve sen bu sınavı geçemedin ....

düşük ilacı alıcam deyince veriyor mu eczacılar?
cidden merak ettim
Allah o tercihte bırakmasın ama herkesin başına gelebilir.
ben yargılamıyorum.
bu saaatten sonra üzülme sağlık olsun de canım.

sen karnındakini öldürmeye çalışırken dua et de yanındakine birşey olmasın..
cahilmisiniz siz???
kaza ile çocuk olmaz bence
dikkat edin canım biraz oyuncak mı sandınız bu işleri
can taşıyorsun karnında can
onu veren Allah rızkınıda sabrını da verir..
eğer düşmezse ve sakat doğarsa yazıkki bu eşin ve senin bilinçsizce yaptığınız hatadan dolayı olacak ve bunun bedelini zavallı yavrucak ödeyecek:umursamaz:

Back
X