Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yandım yandım bittim ben

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

aleynakgun

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
16
0
6
35
Trabzon
Kızlar ben bi hafta once sacimi actirdim siyahtan kumrala ucunada balyaj saclarimin halini hic anlatmiyim 3 kere yikadim saçımı elma sirkesi yaglar hepsini yaptım lastiklesmesi baya azaldi ama sert ve gorunusu cok kötü uçların . Bugun mavi su almak icin bi dukkana gittim redist diye bi marka onerdi bide keratinli bakım maskesi aldım internette hic yorum bulamadım nedense . Kullanan var mı ? Ben bi hafta sonra işe yarayip yaramadığını söylerim bilmeyenler için.

Duydum ama yapis yapis olcak nasıl çıkcak sacimdan o yuzden denemedim hic

hayır ben haftanın 2-3 günü canım ıstedıkce yapıyorum.ilk başlarda bende öyle tereddüt ettim ama denedim çok kolay aktı saçımdan tarifi yazıyım ben sana hiç korkucak bişey değil yapış yapışta olmuyo gönül rahatlıgıyla kullanabılırsın.ben akşam eve gıdınce yapıcam hatta :)

1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı bal
1 çorba kaşığı badem yağı
1 çorba kaşığı hint yağı
1 yumurta sarısı hepsini çırp güzelce.istersen fıs fıslı bi şişeye koy.istersen de elinle masaj yaparak saç dibinden,köklerine kadar sürebilirsin.sonra sacını hava almıcak bi şekildde sar.üstüne de havulu sar. yaklaşık 45 dakik beklet her zaman ki yıkadıgın gibi yıka.ama daha kolay aksın diye ılıktan biraz soğuk bi suyla akıtabilirsin.istersen bu aksam yapınca sana footograf atabılırım.için rahat olsun hiç bi şekilde saçta yapışkanlık hissi vermiyo.umarum ki sende fayda görürsün :16:

hayır ben haftanın 2-3 günü canım ıstedıkce yapıyorum.ilk başlarda bende öyle tereddüt ettim ama denedim çok kolay aktı saçımdan tarifi yazıyım ben sana hiç korkucak bişey değil yapış yapışta olmuyo gönül rahatlıgıyla kullanabılırsın.ben akşam eve gıdınce yapıcam hatta :)

1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı bal
1 çorba kaşığı badem yağı
1 çorba kaşığı hint yağı
1 yumurta sarısı hepsini çırp güzelce.istersen fıs fıslı bi şişeye koy.istersen de elinle masaj yaparak saç dibinden,köklerine kadar sürebilirsin.sonra sacını hava almıcak bi şekildde sar.üstüne de havulu sar. yaklaşık 45 dakik beklet her zaman ki yıkadıgın gibi yıka.ama daha kolay aksın diye ılıktan biraz soğuk bi suyla akıtabilirsin.istersen bu aksam yapınca sana footograf atabılırım.için rahat olsun hiç bi şekilde saçta yapışkanlık hissi vermiyo.umarum ki sende fayda görürsün :16:

canim bu formul saclari mi duzeltiyo kiriklari vs yoksa uzamasinda yardimci mi oluyor

canim bu formul saclari mi duzeltiyo kiriklari vs yoksa uzamasinda yardimci mi oluyor

içinde hint yağı,yumurta var uzamasına yardımcı oluyo bal,kırıklarını onarıp yumuşaçık yapıyo.badem yağı ve zeytinyağının faydaarını bilmeyende yok zaten :) çok güzel gözüküyo saçlar denemizi tavsiye ederim

içinde hint yağı,yumurta var uzamasına yardımcı oluyo bal,kırıklarını onarıp yumuşaçık yapıyo.badem yağı ve zeytinyağının faydaarını bilmeyende yok zaten :) çok güzel gözüküyo saçlar denemizi tavsiye ederim

teşekkür ederimm canim :-) yakin zamanda uçlarından aldirip sonra basliycam buna :-)

Merhaba bende 2 haftadir redist marka yagi kullaniyorum icinde 40 adet yag var.saclarim be lime kadar platin sarisi dip boya yaparken saclarimin tumune acici surdum daha acik renk olsun diye tabiki yandi oyle Boyle bi yanma degil yaklasik. Bir karis kadar.ucundan aldim ama ellerimi dokunduramiyordum parca Parca kopup elimde kaliyordu bu markanin yagini 3 sefer kullandim elimde kalmalar azaldi uclar daha yumusadi saclarim parladi

kerastese age recharge maske ve aynı serinin fibre serumu saçını toparlayacaktır fakat istediğin yumuşaklığı vermezler, sadece tamir ederler, yumuşatmak için bence bitki yağlarını dene, gliserin de ekle bakımına, watsonstaki biralı maske de yumuşatmaada çok iyi ve ekonomik de bir ürün. down underın serumları da yumuşatmada başarılı

2 yemek kasıgı yogurt
2 yemek kasıgı bal
cok az sut
4 yumurta sarısı
bol corek otu yagı, badem yagı, zeytın yagı
maske halınde dıpden uca sur sacını sar 2 saat bekle.. Sonrasında argan yaglı sampuan ve krem kullan. Ardından ıslak saca menekse yagı, glıserın badem yagı argan yagından olusan sprey sık. Bıraz kurut saclarını orgu yap. Haftada 2 defa yap farkı goruceksın:16:

Ahh bu kuaförler! Cnm ucundan kestir biraz, serum ve maske kulllan.düzleştirici fln kullanmamaya gayret et.keratinli ve/veya argan yağlı ürünler kullan.

Back
X