• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yandım...

kızlat bende düdüklüden çok kprkuyorum bide komşununki patlamıştı tavana kadar her yer yemek olmuştu bilin altımda kaldı heralde bende çeyize diyorumki şu karacanınkişerden alim.. nasıl acaba? dilediğin gibi açabiliyomuşsun onu reklamlardan öyle gördüm.. doğrumu acaba merak ettim...

Silverdin iyi bir ilaç.
Bitkisel olarak zeytinyağı ve yumurta akı olabilir.
Zeytinyağını bir pamuk yardımıyla saatte bir sürerseniz, deriyi iyi nemlendirip gerginliğini alacağından acı azalıyor.
Ama yanan yerin üzerini mutlaka kapalı tutun, bir gazlı bez koyun.
Açık kaldıkça mikrop kapma olasılığı artar ve geri dönüşü olmayan sonuçlar yaşanır.

kızlat bende düdüklüden çok kprkuyorum bide komşununki patlamıştı tavana kadar her yer yemek olmuştu bilin altımda kaldı heralde bende çeyize diyorumki şu karacanınkişerden alim.. nasıl acaba? dilediğin gibi açabiliyomuşsun onu reklamlardan öyle gördüm.. doğrumu acaba merak ettim...
Onun yerine içinde basınç varken açmayı kilitleyen sistemi olan düdüklüler alırsanız çok daha iyi olur.
O reklam biraz buharda pişirici gibi geldi, her dk açılırsa içinde düdüklüdeki gibi bir basınç kalmaz zaten.

Silverdin iyi bir ilaç.
Bitkisel olarak zeytinyağı ve yumurta akı olabilir.
Zeytinyağını bir pamuk yardımıyla saatte bir sürerseniz, deriyi iyi nemlendirip gerginliğini alacağından acı azalıyor.
Ama yanan yerin üzerini mutlaka kapalı tutun, bir gazlı bez koyun.
Açık kaldıkça mikrop kapma olasılığı artar ve geri dönüşü olmayan sonuçlar yaşanır.
Sağol canım silverdin sürüp hemen gazlı bezle kapadım çünkü giysime deyip canımı yakıyor.

Geçmiş olsun öncelikle.

Meme-göğüs muhabbeti ilgimi çekti. Boyundan karına kadar olan kısım göğüs oluyor. Konu sahibi boynundan karnına kadar olan alanı yakmadıysa eğer sıkıntı yok meme demesinde..

Sağol canım silverdin sürüp hemen gazlı bezle kapadım çünkü giysime deyip canımı yakıyor.
Çok iyi yapmışsınız, pansuman yaparken gazlı bezde kremin karardığını ya da sarardığını görürseniz iyileşme başlamıştır demektir.
Acısı da fenadır ama ya ağrı kesici desteği ya da elbise üzerinden buz kompresi uygularsanız bir nebze rahatlarsınız.
Yanık açık bırakılır diye yaygın çok yanlış bir bilgi var, yanığa ilk müdahale kapatılarak yapılır, okuyan herkesin aklında kalsın bu bilgi.

Çok geçmiş olsun canım antiseptik krem bulabilirsen kullan kesinlikle acıyıda kesiyor iz bırakmıyor bol bol sür arkadaşım yandığında bu kremden kullandı hiç iz kalmadı acısınıda hafifletti dr söyledi antiseptik kremler yanıklara pişik sivilcelere birebir diye gerçekdende öyle:KK66:

Of arkadaşlar bugün öğlen düdüklüye nohut koymuştum haşlansın diye pişerken birden fısssladı noluyor diye bakarken kapak fırladı memem yandı kolum az bi şekilde yandı ama mememin biraz derisi kalktı silverdin sürdüm hala sızlıyor aman dikkat edin düdüklü tencerelerinize canım yandı hala da sızlıyor.
bende biraz boyle dikkatsiz oldugum oicun annem bana duduklu almadi iste kendimi yakarım diye Bu arada geçmiş olsun allah sizi korumus gene

Bir yakinimizin duduklu tenceresi patlamisti yerden yere duduklu tencere carpmisti kendini ta tavana kadar

Korkmayın yahu bu kadar bu memelerden :63: Konu sahibi geçmiş olsun, ben de solaryum yanığı yaşadım bikini üstünden tenimi ve mem pardon göğsümü yakmıştı, Silverdin' e devam edin, 1-2 güne geçer.

ben de düdüklüden ve yagda kızartma olayından çok korkuyorum

sene 2016 1. sınıftan beri türkçe dersi görüyoz hiç bir işe yaramamış madem cahilsin bu kadar cüretkar olma insan evde çıplak mı geziyon diyene kadar bi akıl eder edemiyosa da bu kadar patavatsız olunmaz geziyosa bile sana mı söyleyecek sapıklık bu başka bişey değil

Of arkadaşlar bugün öğlen düdüklüye nohut koymuştum haşlansın diye pişerken birden fısssladı noluyor diye bakarken kapak fırladı memem yandı kolum az bi şekilde yandı ama mememin biraz derisi kalktı silverdin sürdüm hala sızlıyor aman dikkat edin düdüklü tencerelerinize canım yandı hala da sızlıyor.

Rabbim daha büyüğünden korudu verilmiş sadskam varmış yüzüme gözüme gelmedi bide çocuklarıma allah hepimizi korusun çok sağ olun.

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Düdüklü dikkatli kullanılması gereken bir alet. Bekarken annemin düdüklüsü patladı. Ama ne patlama :KK57: O an düdüklünün yanında birisi olsa mahvolurdu. Düdüklünün su seviyesini iyi ayarlamak lazım ve ocağı fazla harlı tutmamak gerek. Tekrar geçmiş olsun canım.

Canım hıcbısey degılde su konuların altına saptırmak ıcın mı yazıyolar bu yorumları yazarken cok mu dusunuyolar gercekten merak edıyorum bu ara bu yazım kuralları dersı verme de moda oldu!(dudukluden bende korkarım o yenı modelden almıs annem ceyızıme 3senedır duruyo onu bıle kullanmıyorum)

Memeniz mi yandi? :KK57:
Ciplak miydiniz ki?
Ayrica göğüs deseydiniz daha iyi olurdu sanki..
Gecmis olsun.

Allah seni napmasin bilgece:KK53:.
Aklima geldi benimde bu nokta.
'Memesimi yandi? Haa demekki ince biseyler vardi uzerinde ev hali olaraktan" dedim. Olasiliklari siraladim.
Sen?:KK70:
Galiba beyninden gecenleri hemen ayni salise kaleme dokuyosun:KK53:.

Allah seni napmasin bilgece:KK53:.
Aklima geldi benimde bu nokta.
'Memesimi yandi? Haa demekki ince biseyler vardi uzerinde ev hali olaraktan" dedim. Olasiliklari siraladim.
Sen?:KK70:
Galiba beyninden gecenleri hemen ayni salise kaleme dokuyosun:KK53:.
Üzerine kaynar su dokuldugu an uzeriniz deki kıyafetın kalınlığı fark etmez istersen 10 kat olsun yine yanarsin annemin de başına geldi yıllar önce ameliyat olsaydım daha iyiydi dedi yanık ameliyattan bile kötü maalesef.

Back
X