Ama dediğim gibi en çok çalışmaya ihtiyaçi olduğu zaman ve her sorduğumda farklı bir şey diyorBelki yorulmuştur artık
HayirSiz çalışıyor musunuz
Neden
Yok baktım hasta değil. Bana birşey lerden kaçıyor gibi geldiHasta falan olmasın e nabizina bı bakın, yorulmuştur sizi dinlemiş işte, ne yapsın borç var diye kendini parcalasa da yetmiyorsa...
Ben söylediğim zaman maddi durumumuz çok iyiydi.ve o ısrar la 24 gidiyorum ama isim rahat diyordu.ne zaman ki büyük borç batağına saplandı böyle bir karar aldı nedenn ve bu süre zarfında bana çok daha şefkatli sevgi dolu farklı biri gibi davranıyorSiz çalışıyor musunuz
hem siz de diyormuşsunuz “bu kadar fazla çalışma beraber vakit geçiremiyoruz” diye.
Özel sektörde çalıştım şimdi kpsss çalışıyorum onuda geçtim ilköğretim öğrencisi kızım var bırakamıyorum kimseye gurbetteyiz
Arkadaşlar Merhabalar
ben bir şey danışmak istiyorum sizlere.
tercih bir
G.dogu Anadolu bölgesinde yaşayıp.
Nezih iyi muhit güzel bir siteli evde oturmak
Çocuğu güzel bir okula göndermek
Gelir gider eşitsizliği yaşamamak kazancımizin yettiği kadar iyi yaşamak mi
eksi yanları
Yazları tatile gidecek bütçeyi ayiraramamak
küçük bir şehir olduğu için sürekli aynı döngüleri yaşamak.
eşimin ailesine yakın olmak ve küs olmak
Ne yazikki diksiyon için çocuğa extra özen göstermek.cunku biraz salinca anında diksiyonu bozuluyor.
ve insanlarin kafa yapılariyla çok ters düşünerek yaşamak mı.
tercih 2
Ege'de yine kendi evinde
orta seviye birmahallede orta sınıf bir evde yaşamak mı.
yani 12 yıllık düzeni bozmaya değermi şuan bir karar aşamasındayiz ve farklı fikirlere açığım.
bende ege de doğdum büyüdüm.
yapabileceklerimiz sınırlı görebilecekleri miz sınirli.
bir yanım git diyor ama bir yanım değmez düzen bozmaya diyor sizce?
Bu aralar evliliğimizde çalkantılı bir değişiklik iyi gelecek gibi hissediyorum.
Her türlü fikir öneri ye acigim
Eşim uzun yıllardır yoğun çok yoğun çalışıyor.Yillardir hep söyledim bu kadar fazla çalışma hem beraber vakit geçiremiyoruz hemde sağlık açısından diye.Gun aşırı 24. Çalışirdi hep.Birden bire çok çok az çalışmaya başladı birim sorumlusuna en az çalışan ile beni bir tut bende o kadar az çalışmak istiyorum demiş. Neden diyorum bir şey demiyor.ve en çok çalışması gereken zaman yani borç batağında insan niye böyle bir karar alır.
Belki bütün borcu yalnız sırtlamak istemiyordur artık, söyleyemediği için de bu şekilde anlatmaya çalışıyordur.Özel sektörde çalıştım şimdi kpsss çalışıyorum onuda geçtim ilköğretim öğrencisi kızım var bırakamıyorum kimseye gurbetteyiz
Borç kendi borcu kumar borcuHasta falan olmasın e nabizina bı bakın, yorulmuştur sizi dinlemiş işte, ne yapsın borç var diye kendini parcalasa da yetmiyorsa... Siz de çalışıp destek olabilirsiniz adam yetisemiyorsa, az çalışıyor diye dertlenmek yerine
Borçlarımizinbtek sebebi o kumar borcu yoksa bir eli yağda bir eli baldaydik.ozelde çalıştım ama şimdi kpss çalışıyorumBelki bütün borcu yalnız sırtlamak istemiyordur artık, söyleyemediği için de bu şekilde anlatmaya çalışıyordur.
Kumar borcuysa nasıl ödüyorsa ödesin ödemesin evde otursun hatta boşverin.Borçlarımizinbtek sebebi o kumar borcu yoksa bir eli yağda bir eli baldaydik.ozelde çalıştım ama şimdi kpss çalışıyorum
Evet kendi evimiz çok da iyi şartlarimiz vardı varını yoğunu kumara yatırdı21 Şubat 2025 konunuzdan
Sizin şu an oturduğunuz eviniz kendinize aitti sanırım. Borç batağında diyecek kadar büyük giderleriniz mi var ?
Çocuğunuz 8 yaşındaydı. Siz de çalışmayı düşünebilirsiniz.
Kumar mı, kripto para piyasası veya borsa mı ?Evet kendi evimiz çok da iyi şartlarimiz vardı varını yoğunu kumara yatırdı
Ama nedenini merak ediyorum iste ödemezse sonu bize dokunacakKumar borcuysa nasıl ödüyorsa ödesin ödemesin evde otursun hatta boşverin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?