- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Cok gecmis olsun.
Kolumu ütü yakmisti izi hala duruyor. Kac yil gecti..
Ancak gözüme yakin bir yere yag sicramisti biber kizartirken.. simsi hic bir sey yok. Bende yanik kremi sürmüştüm her ikisinde de.. biraz vucut yapisiyla da ilgisi olabilen bir durum olabilir.
Kalmaz allahın izniyle.
Öncelikle geçmiş olsun.. Bende kızartma yaparken elime yağ sıçrattım 4 ay falan olmasına rağmen izi duruyor.. Yüz daha hassas iz kalacağını pek sanmıyorum ama tamamen silinmesi epey zaman alabilir..
Kalmaz kalmaz kizarikligi birkacgun surer okadr, benim elime früdozden yag tasmisti okadarda ısısi fazlaydi vallahi birsey kalmadi elimde
Hametan ve fito sür dönüşümlü
Nerden temin edebilirim bu yağı? Küçük bir ilçedeyim şu anGeçmiş olsun..Kırmızı kantaron yağı bulabilirseniz sürün ...
Eczaneden,aktarlardan temin edebilirsiniz .Nerden temin edebilirim bu yağı? Küçük bir ilçedeyim şu an
Bu bahsettikleriniz yanık kremi mi yoksa cilt onarımı için mi?
Geçer inşallah bununla geçmiş olsun birdaha daha dikkatli olmanız dileğiyle :)Sağ ol canımküçük küçük noktalar geçer diye düşünüyorum ama dudağımın kenarındaki kabardı baya derim soyuldu hafif
Çok sağ olun :)Eczaneden,aktarlardan temin edebilirsiniz .
Hücre yenileyici,yanıklara da sıklıkla verilir zaten bu kremler,silverdin,hametan,madecassol, fito
Geçer inşallah bununla geçmiş olsun birdaha daha dikkatli olmanız dileğiyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?