yanık izi?

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.321
1.026
333
Arkadaşlar kızartma yaparken yüzüme yağ sıçradı Hastanelik bir durumum yok çok şükür. Hemen yanık kremi sürdüm ama kırmızı nokta nokta oldu yüzüm ve biraz kabardı sorum şu ki izi kalır mı vücutta aylar sürüyor izinin geçmesi

Cok gecmis olsun.
Kolumu ütü yakmisti izi hala duruyor. Kac yil gecti..
Ancak gözüme yakin bir yere yag sicramisti biber kizartirken.. simsi hic bir sey yok. Bende yanik kremi sürmüştüm her ikisinde de.. biraz vucut yapisiyla da ilgisi olabilen bir durum olabilir.

Öncelikle geçmiş olsun.. Bende kızartma yaparken elime yağ sıçrattım 4 ay falan olmasına rağmen izi duruyor.. Yüz daha hassas iz kalacağını pek sanmıyorum ama tamamen silinmesi epey zaman alabilir..

Kalmaz kalmaz kizarikligi birkacgun surer okadr, benim elime früdozden yag tasmisti okadarda ısısi fazlaydi vallahi birsey kalmadi elimde

Geçmiş olsun..Kırmızı kantaron yağı bulabilirseniz sürün ...

Çok teşekkür ederim, benim de elime kızgın tepsi değmişti 2 yıl önce. Hala hafif bir leke var ama yüzümde ne olur bilmiyorum inşallah iz falan kalmaz

Öncelikle geçmiş olsun.. Bende kızartma yaparken elime yağ sıçrattım 4 ay falan olmasına rağmen izi duruyor.. Yüz daha hassas iz kalacağını pek sanmıyorum ama tamamen silinmesi epey zaman alabilir..

Sağ ol canım küçük küçük noktalar geçer diye düşünüyorum ama dudağımın kenarındaki kabardı baya derim soyuldu hafif

Benim de elim ütüden yanmıştı. Çok fenaydı. Elma rendeleyip koydum üstüne acısını aldı. Hiç iz de kalmadı. Normalde cildim hassastır. Korkma senin yüzünde de iz kalmaz.

Geçer inşallah bununla geçmiş olsun birdaha daha dikkatli olmanız dileğiyle :)

Bir daha uzun bir süre kızartma yapmam ya nasıl oldu anlamadım tencerenin kapağı kapalıydı, çevirmek için kapağı açınca kızgın yağa buhar damladı patladı birden. Aman sizler de çok dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…