- 28 Ağustos 2019
- 498
- 873
- 103
Hayır bana verilenler bu kadarHayıt vermedi mi?
Sağol canım alınca ben de bu şekilde kullanayım. Bir de sonucu olcturdugunde yazabilir misin? İnşallah fayda eder. Hayıt vermemelerine ben de şaşırdımŞifa Allah'tan elbet vesile
Üzüm ekstraktı aç karnına sabah akşam kırmızı pancar tok karnına sabah akşam bal polen arı sütü akşam yatarken bir çay kaşığı kullanıyorum böyle söylediler
Sanırım onlar tedavide yumurta boş çıktığı için bunu verdiler yani yumurta kalitesi için zaten amh ın artması mümkün olmadığı heryerde yazıyor bir yumurta olsun kaliteli olsun döllenip anneciğine tutunsunSağol canım alınca ben de bu şekilde kullanayım. Bir de sonucu olcturdugunde yazabilir misin? İnşallah fayda eder. Hayıt vermemelerine ben de şaşırdım
Olabilir canım dediğin. Benim de her ay yumurta oluyor büyüyor ama olmuyor. Belki de benimkinin de kalitesi düşük.. Ben de bunları kullanayım mutlaka.. Yaa inşallah tutunur annecigineSanırım onlar tedavide yumurta boş çıktığı için bunu verdiler yani yumurta kalitesi için zaten amh ın artması mümkün olmadığı heryerde yazıyor bir yumurta olsun kaliteli olsun döllenip anneciğine tutunsun
İkinci evliliğim eşimle ilk çocuğumuz olacak ilk evliliğimden var.Olabilir canım dediğin. Benim de her ay yumurta oluyor büyüyor ama olmuyor. Belki de benimkinin de kalitesi düşük.. Ben de bunları kullanayım mutlaka.. Yaa inşallah tutunur anneciginesenin benim isteyen herkesin inşallah senin ilk çocuk mu olacak?
İnşallah çok bekletmeden gelir canımİkinci evliliğim eşimle ilk çocuğumuz olacak ilk evliliğimden var.
İnşallah canımRabbim tez zamanda sanada anneliği tattırsın hayırlı evlatlar ile
Tedavim bugün başladı hayırlısıyla haber verecektim gelişmeler ne yönde onuda haber ederimİnşallah bu defa güzel haberlerini verirsin.. Ne tedavisi için bu yazdıklarını verdiler canım? Yarın ben de yerlerine gidip görüşsem mi diye düşünüyorum ama kararsızım. Martta tekrar yazarsan sevinirim. Herkese fikir olur
Unutmamissin çok sağol canımTedavim bugün başladı hayırlısıyla haber verecektim gelişmeler ne yönde onuda haber ederim
Az önce kontrol den geldim bugün tedavi de 5 günüm sağda ve solda birer tane yumurta oluşmuş biri 9 mm biri 16 mm tahminimden çok az sayıda oldu. İlk tedavi de hiç bir kür denemeden 6 folikül olmuş tu morelim bozuldu 16 mm olan için kist olabilir daha erken olduğu için dedi bakalım öğleden sonra kan tahlili sonucuna göre söyleyecekler Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsinUnutmamissin çok sağol canımsonuçların çıktıkça yazabilsen sevinirim. Olumlu olur inşallah
Canim yanlış bilmiyorsam folikül sayısının fazla olması normal çünkü o büyümeye yatkın yumurta sayısını gösteriyor. Büyümeyi başarmış olan iki tane anladığım kadarıyla.. Yani onlar kaç folikül içinden büyüdü onu bilmek lazım. Tam anlatamadım galiba gerçi. Adetin ilk günlerinde doktor bakıp folikül sayısı söyler mesela sonra bir kaç tane yumurta buyur gelişir bi tanesi çatlar. Yani folikül sayısı yumurta sayısından hep daha fazla olur. Çünkü yumurtalar o folikülerin Bi kısmının büyümesi ile oluşur. 16 mm için neden kist olabilir dedi ki? Çok büyük değil bence. Ne çıktı tahlil sonucunAz önce kontrol den geldim bugün tedavi de 5 günüm sağda ve solda birer tane yumurta oluşmuş biri 9 mm biri 16 mm tahminimden çok az sayıda oldu. İlk tedavi de hiç bir kür denemeden 6 folikül olmuş tu morelim bozuldu 16 mm olan için kist olabilir daha erken olduğu için dedi bakalım öğleden sonra kan tahlili sonucuna göre söyleyecekler Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin
Geçmiş olsun canım. Acaba kürler mi böyle yaptı ki? Bu kadar kısa sürede çünkü tekrar olması çok ilginçEsim 8 ay once vorikasel amelyati oldu sperm sayisida azdi 6 ay sonra test verdik 0 cikti gene yaniklar baharattan kür istedik yolladir 1 aay kullandi vorikaswl kendini tekrarladi hemde cift taraf bu sefer üstelik kücük kistlerde olustu kürden mi baska swyden mi bilmiyorim ama biz artik küre falan para vermicez sigarayi biraktik +vitamin tmamdir zaten esim bi daha amelyat olacak
Bugün çatlatma iğnesini yapıyorum sol yumurta da bir folikül 16 mm'den 21 mm yükseldi bugün. Progesteron hormonuna ve e2 hormonuna baktılar böyle karar verildi Perşembe günü opu nasipseCanim yanlış bilmiyorsam folikül sayısının fazla olması normal çünkü o büyümeye yatkın yumurta sayısını gösteriyor. Büyümeyi başarmış olan iki tane anladığım kadarıyla.. Yani onlar kaç folikül içinden büyüdü onu bilmek lazım. Tam anlatamadım galiba gerçi. Adetin ilk günlerinde doktor bakıp folikül sayısı söyler mesela sonra bir kaç tane yumurta buyur gelişir bi tanesi çatlar. Yani folikül sayısı yumurta sayısından hep daha fazla olur. Çünkü yumurtalar o folikülerin Bi kısmının büyümesi ile oluşur. 16 mm için neden kist olabilir dedi ki? Çok büyük değil bence. Ne çıktı tahlil sonucun
Hadi hayırlısı canım inşallahBugün çatlatma iğnesini yapıyorum sol yumurta da bir folikül 16 mm'den 21 mm yükseldi bugün. Progesteron hormonuna ve e2 hormonuna baktılar böyle karar verildi Perşembe günü opu nasipse
Kullandım klomen ve 4 gonalf. Sağolasın Melek inanki çok tedirginlik var ya boş olursa diye çünkü tek yumurta tek şans Allah'ım nasip etsin hepimizeHadi hayırlısı canım inşallahçok güzel büyümüş bence.. İlaç kullandın değil mi?
Canim tek olsun ama güçlü olsun yeter. Bu zaten tek yumurtanın yapacağı işKullandım klomen ve 4 gonalf. Sağolasın Melek inanki çok tedirginlik var ya boş olursa diye çünkü tek yumurta tek şans Allah'ım nasip etsin hepimize
Çok teşekkür ederim içime umut tohumları serptinCanim tek olsun ama güçlü olsun yeter. Bu zaten tek yumurtanın yapacağı iştedirgin olma stres de olma.. İnşallah güzel sonuç olacak eminim hayırlı zamanda gelecektir
Çok teşekkür ederim içime umut tohumları serptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?