Yanılma ihtimali var mı ? Başımdan aşağı kaynar sular döküldü

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.204
7.020
398
12 yasından beri tanıdıgım manevi olarak kardesim dedigim lise üni dahil aynı sınıfta aynı sırada okuduğum bir arkadaşım var.Bugün basit bir ameliyat olması gerektiği icin gerekli tahlilleri vermiş anesteziden gün alacakmış ama hepatit c ile ilgili bazı değerleri yüksek çıktıgı icin doktor başka bir bölüme sevketmis ya karaciğer kanseri ya da siroz var sende demiş bir tshlile göre bunu nasil diyebilmis anlamadım,haftaya randevu vermisler.Ağlaya ağlaya beni aradı ufak cocugu da var şoka girmiş adeta ne diyeceğimi bilemedim bu tahliller yanılabilir mi ? Belki kullandıgin basit bir ağrı kesici bir yiyecek degerlerinde oynama yapmıstır kötü düsünmeyelim diyebildim ya kötü bir durum mudur cok üzgünüm

12 yasından beri tanıdıgım manevi olarak kardesim dedigim lise üni dahil aynı sınıfta aynı sırada okuduğum bir arkadaşım var.Bugün basit bir ameliyat olması gerektiği icin gerekli tahlilleri vermiş anesteziden gün alacakmış ama hepatit c ile ilgili bazı değerleri yüksek çıktıgı icin doktor başka bir bölüme sevketmis ya karaciğer kanseri ya da siroz var sende demiş bir tshlile göre bunu nasil diyebilmis anlamadım,haftaya randevu vermisler.Ağlaya ağlaya beni aradı ufak cocugu da var şoka girmiş adeta ne diyeceğimi bilemedim bu tahliller yanılabilir mi ? Belki kullandıgin basit bir ağrı kesici bir yiyecek degerlerinde oynama yapmıstır kötü düsünmeyelim diyebildim ya kötü bir durum mudur cok üzgünüm
biyopsi yapılmadan tam tanı konamaz. en azından bi bt çekilmesi lazım.

şunun için söylemiş olabilir,hepatit c kansere sıklıkla sebebiyet veren bir virüs. belki olabilir anlamında demiştir ama hepatit c için çok umut vaat eden güzel ilaçlar mevcut. bir durun bakalım önce tetkikler yapılsın. sakin kalmakta fayda var geçmiş olsun :)

biyopsi yapılmadan tam tanı konamaz. en azından bi bt çekilmesi lazım.

şunu için söylemiş olabilir,hepatit c kansere sıklıkla sebebiyet veren bir virüs. belki olabilir anlamında demiştir ama hepatit c için çok umut vaat eden güzel ilaçlar mevcut. bir durun bakalım önce tetkikler yapılsın. sakin kalmakta fayda var geçmiş olsun :)
Ben de onu dedim neye gore kanser olabilirsin dedi diye ama kiz ağlamaktan konusamıyordu

Ben de onu dedim neye gore kanser olabilirsin dedi diye ama kiz ağlamaktan konusamıyordu
muhtemelen bir iletişim kopukluğu oldu ve doktorun dediklerini farklı anladı stresten, yani böyle olabilir. dilerseniz tahlil sonuçlarını özelden bana da atabilirsiniz. anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım :)

muhtemelen bir iletişim kopukluğu oldu ve doktorun dediklerini farklı anladı stresten, yani böyle olabilir. dilerseniz tahlil sonuçlarını özelden bana da atabilirsiniz. anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım :)
Söyleyeyim atarsa atarım olur mu çok sagolun devlet hastanesi malum 2 dk icinde muayene ol 5 6kisiyle gir falan

Insallah onun da öyle olur ya 4 yasında cocuğu var Allah cocuguna bagislasin
tek bi tahlille kanser denmez ama sınırda bi yükseklik değilse hepatit markırlarında yanlışlık olmuyor,karaciğer ile ilgili bi durum olabilir..bilirubin değerleri nasıl ve karaciğer enzimlerine bakıldı mı?birlikte değerlendirilmesi daha doğru

Yahu büyük ihtimalle hepatit c kanser ya da siroz yapabilir önemli hastalık, ihmal etme dedi doktor. O da sen kansersin anladı. Sakin olun. Karaciğer değeri yüksektir. Hepstit c çıkmıştır. Hepatit c nin tam tedavisi var.

tek bi tahlille kanser denmez ama sınırda bi yükseklik değilse hepatit markırlarında yanlışlık olmuyor,karaciğer ile ilgili bi durum olabilir..bilirubin değerleri nasıl ve karaciğer enzimlerine bakıldı mı?birlikte değerlendirilmesi daha doğru
hic bilmiyorum uzun konusamadı biraz kendimi toparlayayim sonra konusuruz dedi

Malesef böyle dengesiz doktorlar olabiliyor kesinsonuç çıkmadan patadak kansersin demek onlar için kolay fakat karşı taraf için ölümden beter lütfen çıkan sonuçları beklesin
Bari su tetkiklerin de yapilmasi lazim desin gecsin kadinı kokrutmaya ne gerek var bu denli

Yahu büyük ihtimalle hepatit c kanser ya da siroz yapabilir önemli hastalık, ihmal etme dedi doktor. O da sen kansersin anladı. Sakin olun. Karaciğer değeri yüksektir. Hepstit c çıkmıştır. Hepatit c nin tam tedavisi var.
Insallah öyle bir seydir ya basit tedaviyle gecebilecek bir seydir kanser falan degildir

Back
X