yanılma payı olabılırmı????"

yger

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
146
2
296
Elazığ
merhaba arkadaslar ben 19 haftalık hamıleyım ve baya bı kıloluyum gecen hafta doktorum kızım olacagını söledı doktorun yanılma payı olabılırmı sonuctaa ben cok kılolu bırıyım ve cınsıyetı secemıor olabılır öle degılmı yanlıs anlamayın hamd olsun kızım olacak ama nedense ıcımden hep erkek gecıyor :)
sızde yanılma oldu mu hıc arkadaslar??

sanmıyorum canım.muhtemelen dr kız dediyde kızdır.sen kendini o şekilde şartlendırdığın için inanman biraz zor olur.ben de bebeğimi öyle düşünüyordum hatta bütün herkez erkek diyordu dr kız deyince oldukça şaşırdım:)))acaba yanıldı mı dedim ama.evet kızım oluyor.çok mutluyum.ona hazırlık yaparken pembiş pembiş eşyalar almak beni daha da mutlu ediyor.sen de alış verişe başladığında farkedeceksin.bizim ilk bebek old için hangisi gelirse gelsin mutlu olurduk zaten.yeterki sağlıkla gelsin

haklısın canım rabbım saglıklı bı sekılde bebişlerimizi kucagımıza almayı nasıp etssın ınsallah :)

bncede kndını erkek dıe şartlamışşın ondan kız dedyse kızdır ndn cunku fazlalıgı yokk olsa gorurdu zxaten dr unn :) bnmde kızım olcak ve cok mutluyum ilk bebegı kız olanlar cok şanslı olurmuş odassı dolabı pespembe snde alışverışe başlaa nası alışacaksın ve seveceksınn :)

dogru sölüyorsun canım :) rabbım saglıklı bır sekılde kızını kucagına almayı nasıp eder ınsallah :)

Allah hayırlı evlat versin de kız erkek farketmez.Ancak kız denen bebeklerde bazen erkek olabiliyor bunu çevremden duymuştum. ayrıca benim erkek kardeşim 1990 doğumlu ve doktor ultrasonda kız demişti.(gerçi o yıldan bu yıla çok şey değişmiştir) erkek doğunca çok şaşırmıştık üstelik eşyalarını kıza göre almıştı ailem yeniden erkek bebek giysileri alınması gerekmişti :)) ama en önemlisi eliyüzü düzgün aklı başında olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…